merhaba bende sizlerle aynı dertten muzdaripim ... loneliness_1986 k.ü.ç işe yaradığını sölüyorsun deneyeceğim ..ama başka bir arkadasımızın krem tavsiyesini de kullanırım diyorsun madem k.ü.ç işe yaryor ayruca kremi niçin sordun canım aklım karıstı benim kestane kebab bi ara cevap
kızlaaaar :teytey:
ben bunu da denesem mi acabaaaa?
http://naturalremedysite.blogspot.com/2007/11/increase-cup-size-in-30-days-with.html
If you want to use a massage oil, the following mixture has been reported to produce great results in increasing the size of the breasts. Mix 9 drops of geranium oil with 16 drops of Ylang Ylang oil in a base of 50 ml of almond oil. Rub this into your breasts twice a day either during your massage or separately.
yani diyo ki 9 damla itir yagi 16 damla Ylang Ylang yagi ve 50 ml badem yagi... gunde 2 kere masaj yapiyoruz...
ya vakti olan bi arkadasimiz tum yaziyi ingilizceye cevirse ya CADIARZU Şeniz
özgecim ıtır yagı nasıl bisey? aktarda varmıdır ki?
canim bilgin icin cok cok tsk ederim ama istersen yazina degisikik yap su linki hemen sil. site kurallari bozuluyor cunki, bi de bu konu silinmesin lutfen., site kurallarina dikkat edelim lutfen
arkadaşlar ben bugünden itibaren avonun silikonlu vede gliserinli el kremini kullanmaya başlıyorum malum bölgeye:roflol:birde keten tohumu+küç karışımına başlıyorum hadi hayırlısılaelaelaelaelae:dance:
aaa şaka mı yaptın gürze? :uhm: yoksa var mi bi faydasi :dance:
benim amacim ari sutu kuc bira mayasi ile buyuyen memisleri 1 beden daha buyutebilmek de... o zaman kim tutar beni... :hooray: hiheeeeyyyyttt!!! :teytey:
ben de göğüslerimden dolayı çoook mutsuzum...çocuk doğurunca temelli çekti ...göğüs büyütücü kremlerden kullanan ve memnun olan yok mu aranızda,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?