hangi başlıktan buldun yapıştırdıysan helal olsun. moral olsun diye söylemyiorum kendi çevremden de bildiğim bu, erkeklerin çoğunluğu böyle düşünüyor.
pes etmek de yok. hatırlıyorum 4-5 sene öncesinde -ki o zaman hiç takmıyodum- göğüslerimi ölçtüğümde 77-78 falandı ve çok ufacık bi çıkıntı vardı. şimdi 83-84 geliyo ve avucumun içini dolduruyo hatta sağdaki taşmaya başladı... benim kobayım annam, az önce yine ellettim:), ilk haline göre çok büyümüş diyo düşünün... hiç yok dümdüz diyen arkadaşlar pes etmeyin.
hmmm enteresan ifade:) bundan yola çıkarsak parmaklarımı 2'şer santim aralıklarla (baş barmağı daha geniş tabi) açtığım vakit sağ göğsü tam dolduruyo. solu da aynı ölçüde dolduruyo ama sağ soldan daha dolgun, yanlardan daha bi taşıyo..
pamela iğrenç ama.
BEnce pamelanın göğüsleri çarlizinkine bin basar
Ben de zaten kocaman kafam kadar göğüs istemiorum ama kesinlikle çarlizinkileri hiç hoş bulmuyorum... Bu resimde yine büyük duruo başka bi resim daha görmüştüm daha daküçüklerdi...
Pamelanın da göbeği neyim pek bi kötüymüş
ayrıca çarlizin belinin resimde olmadığına, göğüslerinin beline ve göğüs kafesine oranla küççücük durduğuna dikkat çekerim. ben de beğenirim kendisini falan ama yani göğüsleri hoş durmuo kabul etmek gerek. ama kemikleri vücut yapısı daha ufak, ince birisinde bu boy da güzel durabilir...
yav ben de severim çarlizi gerek güzelliği gerekse oyunculuğu olsun ve silikonlular konusunda haklısın... zaten hiçbi zaman çekici bulmamışımdır onları... ama bence bu resimlerde photoshop var daha önce de photoshopla büyütülmüş göğüsler görüp hayret etmiştim...
ya ben bi dergide gördüm, oynadığı 2 filmden sahneler vardı, ordaki göğüsleri senin koyduğun ilk resimdekiler kadar bile diildi.
yuvarlak ve dik olmaları zaten çok güsel, koca koca sarkıık göğüslerden iidir ama şekil ve dolgunluk itibariyle benimki de öle, büyütürken çok zor oluo
aslında benim soldaki de sağdaki kadar olsa hiç uğraşmıcam ya...:)
cagla sikelin hala kücük ama :) onun silikonlu gögüsü benimki kadar :) yani kücücük ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?