ben bu kdr istyrm aslnda daha büyk olsa daa iyi am bunada razyım nasl sence bunlr
bu arada benimki armut gibi işte böle ama üst tarafı biraz daha boş sankim ama çok çok farklı değil buna rağmen olmuyo ya dolgusuz kullanamıyorum hiç bişeyi yada ben dolguluya çok alıştım çıkarınca bana minnacık geliyo ama eşimde küçük diyo gibi bakıyoo ay benim psikolojim mi bozuldu acep benmi öyle hissediyom ne dersiniz yaa =(
biraz dolgunlaşırsa belki yanlarıda genişler yuvarlak olmaya başlar ve daha güzel olur dimi yaaa..
ben yine de çabalarımdan vazgeçmiycem benim güzel memişlerim en kısa zamanda doldun dolgun bıldır bıldır olacaksınız inşaallahhhhhh kaydirigubbakcemile2
Yok canım ya sıkılaştırmakla alakası warmı bilmiyorum ama göğüs genişligi için kasların acılması için gewşemek için bence çok güzel hareket diyorumkaydirigubbakcemile2
baksnıza kocmn 3 kilodn bilem fazla
Simdi ne kadar ki okadar olmasini istiyorsun??kzlar sizce bu kdr olurmu benimm
Kızlar bi hareket daha
Yere yan yatıyosunuz dizlerinizi kırarak yatıyosunuz kollarınızı yerde ileriye doğru uzatiyosunuz hareket şu iki elinizi açıçaksınız hani birine sarılır gibi ilk once nefes alırken yukarıbakıcak we kolunuzu uykarı getirceksiniz tawana bakıcak parmaklar sonra nefes werirken kolunuzu acıcaksınız indirceksiniz
şöyleki sağ tarafa yatıp kolunuzu sol tarafa acıcaksınız ilk önce tawana bakıcak parmaklar sonra sol tarafa inidrceksiniz
sol tarafa yatıp sağ tarafa açıcaksınız inş anlarsınız düzgün yazmışımdır ayy nasıl yazim şaşırdım wallaahihoyyyt
kzlar sizce bu kdr olurmu benimm
Bende bu şekilde yazılınca hiç anlamıyorum.kafamçokkarıştı
Nurcum lafım sana degil alınma sakın.
Bende netten okuyorum ama o nasıl olacak diye gözümün önüne getirmeye calışıyorum olmuyor.Netten baktım video var mı diye bulamadım...
bu kdr
ayrıca mery84 senın cemen de olmadı demı cnm yaa kokusu yuzunden off neden kokuyo kı sankı demı bu kadar faydalı olacak bısey bıze senağlama eger ıstersen yagını al cemenın gunduz esın evde yokken yaparsın masajını aksam gelmeden de yıkarsın cnm hatta cılek kayısı yagıyla karıstırıp kokusunu da bastırabılırsınsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?