ya bişi sorucam bende aynı sorunu yaşıyorum küçükler falan ama çare olmadığını biliyorum.. bundan dolayı kendimi ii hisetmek için en azından dolgulu sütyenler kullanıyorum ama onlarda da sorun yaşıorum. sanırım doğru iç çamaşırını bulamıorumkafamçokkarıştı.. ne kadar dolgulu olsada içi doluo ama çok yayvan duruo yani o çatal oluşmuo çok ayrıklar bunun için başka bi dolgulu çamaşır mı gerekirCADIARZU?? bir de mayo yada bikini giyerken ne yapıorsunuz.. hiç bir mayo olmuo bana dolgulu olmadıkları için minnacık oluo oda çok kötü görünüo:sinifsinif:
canım sütyen için la senza,dolgulu bikini için reflections ı öneriyorum.aynı dert bende de var.ama bu iki marka bir erkegi bile kadın yapar bana inanşakkıdı.bu iki marka hiç gögsü olmayanlar için.sewgiler canımopuyorumnanaktan
yaa bi büyüsede bunca soytarılığım sona erse yaaaaaaaaa
arkadaşlar hepimiz aynı derten yanayız valla benim ki 75 bile deyil 70 B vede evliyim malesef herkes bana hamile olduğum zaman mutlaka büyüdüklerini söylüyor ve eşim devamlı büyük göğüslü kadınlara baktığını görüyüyorum ve bu benim için berbat bir durum oluyor. ilk zamanlar hiç kafama takmıyordum ama 10 aydır evliyim ve eşimin artık direk kadınların göğüslerine baktığını gördüm.çok üzüldüm bu durumu bu yüzden mutlaka slikon yaptırmam lazım.arkadaşım bebekte bir doktorda burun estetiği olmuştu benim için slikonuda sormaş 4 milyar demiş bakalım nasıl yapıcam artık para biriktircem heralde. yada başka bir çözüm varsa lütfen yazın.
arkadaşlar foruma uzun zamandır bakıyorum sonunda bende üye oldum bende göğüslerime takmış durumdayım fakat burda o kadar çok şey yazılmış ki ne yapacağımı şaşırdım..iyi sonuç alan arkadaşlar yardım ederse çok mutlu olucam ya(
arkadaşlar hepimiz aynı derten yanayız valla benim ki 75 bile deyil 70 B vede evliyim malesef herkes bana hamile olduğum zaman mutlaka büyüdüklerini söylüyor ve eşim devamlı büyük göğüslü kadınlara baktığını görüyüyorum ve bu benim için berbat bir durum oluyor. ilk zamanlar hiç kafama takmıyordum ama 10 aydır evliyim ve eşimin artık direk kadınların göğüslerine baktığını gördüm.çok üzüldüm bu durumu bu yüzden mutlaka slikon yaptırmam lazım.arkadaşım bebekte bir doktorda burun estetiği olmuştu benim için slikonuda sormaş 4 milyar demiş bakalım nasıl yapıcam artık para biriktircem heralde. yada başka bir çözüm varsa lütfen yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?