• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mahcup oldum.

araba :27:................
yani hedıye araba :60:
On numara bir hediye :27:
Paran olunca dusunmeliyim :27:
Her hangi bir koleksiyonu var mı?
Koleksiyonu ypkta 200 çift kusur muhabbet kuşu var.:44:

bende saat dusunurdum klasik evet ama ic kismina ozel bi not yazdirirdim.bu konunun takipcisiyim.yaratici fikirleri bende bekliyorum :)

Olabilir ama duvar saatinde daha hoş olabilir sanki, tesekkur ederim :)

Prof fotoğraf makinesi mi hediye etti?:9:

Aa yazmışsın:9: O hediye bunu her türlü sollar:37:

Bilemedim ama manevi yönden bi'şey olmalı bence çok mutlu olduğunu hissettirecek bi'şey.

Son düzenleme:
Ha bir de ihtiyacı varsa tablet alabilirsin cnm öptüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar Merhaba.
Aslında güzel bir dert bu .
Birşey düşünün 2-3 senedir hayalini kurduğunuz birşey.
Ama bir turlu gerceklestiremediniz bunu.
Gerek maddiyat gerek planlar uymadi
Ve bu şeyi sevgiliniz hediye ediyor size.
Öyle bir mahcupluk benim ki.
Ne kadar istediğimi anlatıyorum sık sık bunu.
Ama asla ondan istemedim, o bunu bana verdi..
Karsiliginda bir hediye vermek istiyorum ama ne.
Vermezsem cidden mahcup olacagim:17:
Yillardir hayalini kuruyorum ve o benim oldu simdi :16:
Maneviyatı yuksek bbirşeyddüşünüyorum ama bulamiyorum.
Hadi bir el atin hatunlar:16:

Eğer fanatik bir taraftarsa kombine alabilirsin veya takımın formasını imzalatabilirsin hoş şu anda tatilde oldukları için o biraz zor olabilir ama eğer zamanın varsa bekleyebilirsin

He canim bak çömleklere, çömlek iyidir :D
Agaha:9:
Çömlek orijinal bir fikir :1:
Meselaaa seyde aklima geldi gerci tarzini bilmek lazim birazda.
Ben mesela puzzle cok severim ama sevgilim diz diz gina gelir hicte sevmiyo halbuki okadar guzel birsey:))
Ama bir gun aklimda var yani resmimizden kocaman puzzle yaptiricam dokcem onune parcalari hadi buyur diz dicem :D
Sirf eziyetlik :)) eglencelide olur yani nebilim guzel vakit gecirir insan sevdigiyle :)
Bizim ki onu yakar kesin:1:

Ellerinle ona aşk dolu bir slayt hazırlasan?
Bence en anlamlı hediye..
Saatlerce emek vermiş olacaksın.
Aranız kötüyken, seni üzdüğünde izleyip izleyip yeniden aşk dolacak:)

Prof fotoğraf makinesi mi hediye etti?:9:

Aa yazmışsın:9: O hediye bunu her türlü sollar:37:

Bilemedim ama manevi yönden bi'şey olmalı bence çok mutlu olduğunu hissettirecek bi'şey.
Senin sevgilin sana fotoğraf makinesi almali demek ki :)

Ha bir de ihtiyacı varsa tablet alabilirsin cnm öptüm

Teknolojiyi hic sevmez benim ki :1:
Telefonunu 2 ayda anca çözdü valla:1:
yoo sen değil, onun hedıyesı :60: hepımız o kısma takıldık cunku :9:

ceylinim ben benm rahmetliye yıldönümümüzde şöyle bir hediye hazırlamıştım..

önce güzel bi kutu aldım, en alta galatasaraylı çakmak koydum, sonra eski mesajlaşmalarımız whatsap konuşamalarımızın en güzel, aşk dolu bölümlerini renkli sayfalara çıktı aldım, onları boyutlarına göre kesit kutuya attım.en üste de çift anahtarlıklar var onlardan alıp koydum, ( içine de bizim evimiz oldugumuzda kendime düşen payı alırım senden, yazdım ) sonra da içimden geçenleri bir mektuba yazdım ve o kutuyu verdim ona :34:

gerçi bu hediyeden 1 saat sonra ayrıldık ama bu tamamen adamın öküzlüğündendi :27: eğer manevi bişey olsun diyorsan böyle bişeyler de düşünebilirsin bebegim :34:

Ne güzel güzel bir tatil yaparsınız :16:
Manevi hediye olarak bu zamana kadar çekilen fotoğraflarınızdan oluşan kocamaan bir albüm. İçinde küçüklük resimleriniz falan da olur. Hatta küçüklükten başlayıp bu zamana kadar olan bütün fotoğraflar ama albüm bir yerde ikiye ayrılır sizin ilişkinizden önce ve sonra olarak :9: Tam anlatamadım ama ve ya yine sizin resimlerinizden oluşan karikatür tarzı bir şeyler olabilir :49:

Bizim karikatürü beğendiysen bir araştır canım hatta üç boyutluları var çok daha hoş..:6:
Hem kalıcı hem eğlenceli hem romantik..

Tesekkur ederim canimm :)
Bakarim mutlaka..
Ellerinle ona aşk dolu bir slayt hazırlasan?
Bence en anlamlı hediye..
Saatlerce emek vermiş olacaksın.
Aranız kötüyken, seni üzdüğünde izleyip izleyip yeniden aşk dolacak:)

Bir hediyenin yaninda güzel olabilir aslında :)
Elle tutulur birşey ariyorum da:17:
Tesekkur ederim canim

önce güzel bi kutu aldım, en alta galatasaraylı çakmak koydum, sonra eski mesajlaşmalarımız whatsap konuşamalarımızın en güzel, aşk dolu bölümlerini renkli sayfalara çıktı aldım, onları boyutlarına göre kesit kutuya attım.en üste de çift anahtarlıklar var onlardan alıp koydum, ( içine de bizim evimiz oldugumuzda kendime düşen payı alırım senden, yazdım ) sonra da içimden geçenleri bir mektuba yazdım ve o kutuyu verdim ona :34:

gerçi bu hediyeden 1 saat sonra ayrıldık ama bu tamamen adamın öküzlüğündendi :27: eğer manevi bişey olsun diyorsan böyle bişeyler de düşünebilirsin bebegim :34:
Rahmetli....:60::60::60::60::60::60::60::60:

Ay Cezmi yarildim gulmekten:9:
Ne de ugrasmissin bosuna:19:
Bizim sonumuz boyle olmasa bari.
O piknik olayini affettirmek için yapiyo bunlarda :20:

Back
X