çok mahçup oldumm :(

Birilerine ders vermek isterken kendi kalitenizden ödün verdiğinizi düşünmediniz sanırım...
Ne farkınız kaldı onlardan...

Allah razı olsun sizden, aklımı başıma getirdiniz.
Dün eltimin kızına spor ayakkabı almıştım, bugün değiştirdim.
Dün üzerinde ki tüm etiketleri aldırdım ama şimdi siz yazınca aklıma geldi değiştirdiğim ayakkabının etiketlerini söktürmedim, çok ayıp olacaktı hemen sökeyim bari.
bu arada kasıtlı olarak fiyatını yada markasını kişinin gözüne sokma bana göre çok ayıp, asla böyle bir şeyi bilerek yapamam.
Eşime dostuma büyük küçük hediye almayı severim, insanları sevindirmeyi severim ama gözlerine sokmak çok çirkin olur.
Sizin kasıtsız yaptığınız belli olan olmuş artık sıkmayın canınızı.

yaşın kaç bilmem ama ellerinden öpesim geldi
ah bacı şu benim kaynanaya bi ayar lazım ama nasıl yapsam bilemiyorum.çok dertliyim bu konuda
yakında konu açacağım sanırım

Bende kayinvalideme bi babet almistim unlu bi markanin cakmasini carsida gezerkende orjinal magazasini gorunce girdim iceri bi ayakkabi kutusu istedim o cakmalari orjinal kutuya koyup bi guzel verdim 😆😆

Bende kayinvalideme bi babet almistim unlu bi markanin cakmasini carsida gezerkende orjinal magazasini gorunce girdim iceri bi ayakkabi kutusu istedim o cakmalari orjinal kutuya koyup bi guzel verdim 😆😆

akıllısın boşver kayınvalıdelere çakması çok bile

konu sahibi hos olmamis ama insanlik hali olmusla olmuse care yok/ skma canini kimseninde kotu dusundugunu sanmiyorum. kendine bu kadar sknti edip buraya yazmissin demek ki yol yordam biliyorsun. etrafindaki insanlarda bunu bilincli yapmicagini biliyorlardir

ben kime hediye alsam fiyatını soruyolar ısrarla söylemiyorum. ama bana alınınca bende sorarım. nolur söyle yalvar yakar öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…