• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mahçup oldumm :(

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Merhaba sevgili hemcinslerim dün akşam sevgilime ve küçük yeğenine aldığım hediyeleri verirken faturaları poşette unutmusum :( yolda aklıma geldi son kez kontrol edeyim dedim trafikteydim elimi poşete sokup kendimce kontrol ettim yok sandım ama meğer oradaymış lanet fatura offff:( rezil oldum

ben de utanırdım ama sevgilin seni tanıyorsa yanlışlıkla olduğunu anlar zaten. Çok sorun olacak bir şey değil kişiliğinde gösteriş yoksa.

İnsanlık hali olabilir..

konuyla çok alakalı değil ama anlatmak istedim :))

ben de kızım 6 aylık iken işe 1 hafta gidip birilerine eğitim verip üzerimdeki işleri teslim etmem gerektiği için eşimin ısrarıyla zar zor anasını çağırmıştık.somra giderken kadını 1-2 hediye aldım.105 tl lik bir trikoyu %50 indirimden almıştım.tezgahtar paket yaparken etiketi çıkartayım mı de ben de yok yok kalsın dedim.105 tl kaldı.evde kadın paketi açtı ben de "hayy Allah etileti almamışlar" dedim hiçççççççççç pişman değilim.

ayrıca geçen kasın geldiğinde çok guzel bir bluz aldım ama bildik bir marka değil evdeki kadının anlayacagı markayı onun yerine diktim :))))))))))))))

çok fenayım biliyorum ama böyle insanlara böyle muamele :)))))))))))

Son düzenleme:

ben de kızım 6 aylık iken işe 1 hafta gidip birilerine eğitim verip üzerimdeki işleri teslim etmem gerektiği için eşimin ısrarıyla zar zor anasını çağırmıştık.somra giderken kadını 1-2 hediye aldım.105 tl lik bir trikoyu %50 indirimden almıştım.tezgahtar paket yaparken etiketi çıkartayım mı de ben de yok yok kalsın dedim.105 tl kaldı.evde kadın paketi açtı ben de "hayy Allah etileti almamışlar" dedim hiçççççççççç pişman değilim.

ayrıca geçen kasın geldiğinde çok guzel bir bluz aldım ama bildik bir marka değil evdeki kadının anlayacagı markayı onun yerine diktim :))))))))))))))

:)))))
abla çok fenasın, senden öğreneceğimiz çok şey var:)
ne kadar ekmek o kadar köfte senin kv bu dilden anladığı için iyi yapmışsınn

Bende kiz kardesime gomlek aldim 140tl etiketi uzerinde biraktim canim degismek istersen diye bahane buldum:) ama %70 indirimle almistim.

Bende kiz kardesime gomlek aldim 140tl etiketi uzerinde biraktim canim degismek istersen diye bahane buldum:) ama %70 indirimle almistim.

:))))))))) bazıları pahalı olunca daha bir begeniyor nedense oysa aynı gömlek

ama benim KV olayım daha farklı tabiii tarif etmek zor

bence hiç hoş hareketler değil hanımlar.. kimse kimsenin malına hediyesine muhtaç değil..

niye canım o bana indirimden kışın ortasından aldıgı yazlık pijamayı getiriyordu gelinine sezon pijaması gidiyordu sonra 2 gelinime de yanı şeyleri yapıyorum diyebiliyorsa ben ona neler yapmalıyım sen karar ver

kaynanamda gecende kızıma ılk kez bıse almayı uygun görmüş

hedıye paketiyle geldı,hepsının etıketı uzerndeydı..bluz 12 tl,kot 38 tl, corap 2.5 tl

acaba ne para harcadım bak mı,demek ıstedı:S

ay ben de burberry almıştım ama indirimliydi indirim yapışkanlarını cıkarmıstım önceden ama en önemli şeyi faturayı unutmuusum :( bi de ufaklığa aldığım sey de 24 liraydı o da cok tırt kaçtı tabii anlıycanız rezil oldum :(

Kayınvalideyi anlarım da kızkardeşe yapılması çok tuhaf geldi bana. Ki ben kimseye yapmadım bunu galiba ondan.
Konu sahibi arkadaşım olabilir insanlık hali yabancı değilmiş sonuçta.

kaynanamda gecende kızıma ılk kez bıse almayı uygun görmüş

hedıye paketiyle geldı,hepsının etıketı uzerndeydı..bluz 12 tl,kot 38 tl, corap 2.5 tl

acaba ne para harcadım bak mı,demek ıstedı:S

:))) belki ucuz şeyleri sevmediğini düşünüyorsa içi rahat rahat giydirsin demek de olabilir :)))))))))

Kayınvalideyi anlarım da kızkardeşe yapılması çok tuhaf geldi bana. Ki ben kimseye yapmadım bunu galiba ondan.
Konu sahibi arkadaşım olabilir insanlık hali yabancı değilmiş sonuçta.

değişmiyor canım benim kardes de mesela begendiği bir şeyi şu fiayat aldıgımı söyleyince burun kıvırıyor yani garip oysa fiyatını ögrenmeden önce begeniyordu :))))

Herkesin kötülüğü kendine
Yaptıgınız iyiligi Allah'ın görmesi yetmiyormu
Ki yaptığınız iyilikte değil düpedüz gösterişş
Cevabım konuya mantıksızca yorum yapan arkadaslara!

ay ben de burberry almıştım ama indirimliydi indirim yapışkanlarını cıkarmıstım önceden ama en önemli şeyi faturayı unutmuusum :( bi de ufaklığa aldığım sey de 24 liraydı o da cok tırt kaçtı tabii anlıycanız rezil oldum :(

:)) evet öyle durumda dikkat etmek lazım

Herkesin kötülüğü kendine
Yaptıgınız iyiligi Allah'ın görmesi yetmiyormu
Ki yaptığınız iyilikte değil düpedüz gösterişş
Cevabım konuya mantıksızca yorum yapan arkadaslara!

iyilik mi ben KV ye iyilik yapıcam haaa geç Allah aşkına bak sen benim kıza baktın benim kıza dogum gunu hediyesi aldın ama bak biz de düşündük çünkü bize yakışan bu biz hep düşünürüz demek için.

ayrıca aldıgım şeyleri o kendisi alsa o fiyata bile alamaz.ben arayıp buluyorum ayrıca büyükşehir farkı kaliteli çok çeşit var

:))) belki ucuz şeyleri sevmediğini düşünüyorsa içi rahat rahat giydirsin demek de olabilir :)))))))))

evet ama ucuz bı markanın en pahalı urunlerını almış..
1 yıkama sonrası cope at o derece..

esımde hem aldıklarını begenmedı,hemde tembıhledı,bıdahakıne su markadan al,aynı paraya kalıtelısını alırsın dıye..

tabıı bunca zaman çocuğuma hıcbıse almaya korkan bı babane ıcın,buyuk bı yıkım olmuştur..

daha da almam,ben beceremiyorum dedı..yanında da kaynanamın arkadaşı vardı,o lafı çaktı hemen,

eee hıcbıse almazsan bunca zaman,beceremezsın tabiii dye..

parası olup almıyan bızımkı..

Back
X