• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mahçup oldumm :(

evet ama ucuz bı markanın en pahalı urunlerını almış..
1 yıkama sonrası cope at o derece..

esımde hem aldıklarını begenmedı,hemde tembıhledı,bıdahakıne su markadan al,aynı paraya kalıtelısını alırsın dıye..

tabıı bunca zaman çocuğuma hıcbıse almaya korkan bı babane ıcın,buyuk bı yıkım olmuştur..

daha da almam,ben beceremiyorum dedı..yanında da kaynanamın arkadaşı vardı,o lafı çaktı hemen,

eee hıcbıse almazsan bunca zaman,beceremezsın tabiii dye..

parası olup almıyan bızımkı..

ben bizimkini hiç anlatmayıp sinirlerim kaldırmaz, ama eşin iyi yapmış benim eş hayatta öyle bir şey söylemez ama arkasından söylenir hem de benden önce

değişmiyor canım benim kardes de mesela begendiği bir şeyi şu fiayat aldıgımı söyleyince burun kıvırıyor yani garip oysa fiyatını ögrenmeden önce begeniyordu :))))

İşte benim ablamlarda veya kızkardeşimde böyle burun kıvırma gibi bir durum yaşamadım. Aksine aldığım şey beğenip indirimden aldığımı söyleyince memnun ifadelerle karşılaştım.
Davranış biçimlerimizi karşımızdaki kişilere göre belirleme durumu bu galiba? Ama ben şimdiye kadar hiç yapmadım yapamam da :1:

iyilik mi ben KV ye iyilik yapıcam haaa geç Allah aşkına bak sen benim kıza baktın benim kıza dogum gunu hediyesi aldın ama bak biz de düşündük çünkü bize yakışan bu biz hep düşünürüz demek için.

ayrıca aldıgım şeyleri o kendisi alsa o fiyata bile alamaz.ben arayıp buluyorum ayrıca büyükşehir farkı kaliteli çok çeşit var

Çok yanlış düşünüyorsun
Karşındaki insan kötü diye kötü olmak zorunda degilsin
Bırak Allah görüyor neyin ne olduğunu
Sen içini ferah tut ki Fesatlık tasıyanlar cezasını bulsun
Senin ondan ne farkın kalıyor ki böyle yaparakkkk

evet ama ucuz bı markanın en pahalı urunlerını almış..
1 yıkama sonrası cope at o derece..

esımde hem aldıklarını begenmedı,hemde tembıhledı,bıdahakıne su markadan al,aynı paraya kalıtelısını alırsın dıye..

tabıı bunca zaman çocuğuma hıcbıse almaya korkan bı babane ıcın,buyuk bı yıkım olmuştur..

daha da almam,ben beceremiyorum dedı..yanında da kaynanamın arkadaşı vardı,o lafı çaktı hemen,

eee hıcbıse almazsan bunca zaman,beceremezsın tabiii dye..

parası olup almıyan bızımkı..

Bu dahakine şu markadan mı al dedii:50::50::50:

İşte benim ablamlarda veya kızkardeşimde böyle burun kıvırma gibi bir durum yaşamadım. Aksine aldığım şey beğenip indirimden aldığımı söyleyince memnun ifadelerle karşılaştım.
Davranış biçimlerimizi karşımızdaki kişilere göre belirleme durumu bu galiba? Ama ben şimdiye kadar hiç yapmadım yapamam da :1:

o zaman sende ne KV ne elti ne de görümce var

olmamış, bizden deelsinnnnnnnnnnnnnnn:20::20::20:

Çok yanlış düşünüyorsun
Karşındaki insan kötü diye kötü olmak zorunda degilsin
Bırak Allah görüyor neyin ne olduğunu
Sen içini ferah tut ki Fesatlık tasıyanlar cezasını bulsun
Senin ondan ne farkın kalıyor ki böyle yaparakkkk

bunları ben de düşünürdüm ama biliyor musun insanın içinin rahat olması var yaaaaaaaa başka bir şey bu anlatılmaz :))))))

Bu dahakine şu markadan mı al dedii:50::50::50:

ustun bı marka degıl,daha kalıtelı urunler satan bı marka belırttı..
aldıkları zıyan olmasın dıye..
kocam bıraz lafını sakınmaz..kaynanamda bu cımrılık olduğu surece daha cok laf duyar..
bıde evlat ayırımı yapar,dıger oğluna parasını yedırır..
oyuzden ne dese azdır kendınce kocamın..

konuyla çok alakalı değil ama anlatmak istedim :))

ben de kızım 6 aylık iken işe 1 hafta gidip birilerine eğitim verip üzerimdeki işleri teslim etmem gerektiği için eşimin ısrarıyla zar zor anasını çağırmıştık.somra giderken kadını 1-2 hediye aldım.105 tl lik bir trikoyu %50 indirimden almıştım.tezgahtar paket yaparken etiketi çıkartayım mı de ben de yok yok kalsın dedim.105 tl kaldı.evde kadın paketi açtı ben de "hayy Allah etileti almamışlar" dedim hiçççççççççç pişman değilim.

ayrıca geçen kasın geldiğinde çok guzel bir bluz aldım ama bildik bir marka değil evdeki kadının anlayacagı markayı onun yerine diktim :))))))))))))))

çok fenayım biliyorum ama böyle insanlara böyle muamele :)))))))))))

Ay ben de yapdim. Gorumcem nisanliyken oturdugumuz ilceden cesme suyu istedi ben de ucakla yolculuk yapacagim icin goturmedim. Kendisi sehirde yasiyor mecbur hazir sulardan alib vermisdim

ustun bı marka degıl,daha kalıtelı urunler satan bı marka belırttı..
aldıkları zıyan olmasın dıye..
kocam bıraz lafını sakınmaz..kaynanamda bu cımrılık olduğu surece daha cok laf duyar..
bıde evlat ayırımı yapar,dıger oğluna parasını yedırır..
oyuzden ne dese azdır kendınce kocamın..

Allah'ım evlilikten korkar oldum böyle kaynanalar yüzünden
Bir elin parmakları birbirinden ayrılır mı hiç yaa:26:

Allah'ım evlilikten korkar oldum böyle kaynanalar yüzünden
Bir elin parmakları birbirinden ayrılır mı hiç yaa:26:

ele karışınca neler görüyorsun ben de hala inanamam olanlara hala bir tarafım başka şeyler söyle ama olan ortada ve çok net.

o zaman sende ne KV ne elti ne de görümce var

olmamış, bizden deelsinnnnnnnnnnnnnnn:20::20::20:

Evet değilim :) Çünkü çok sevdiğim ve sevildiğim bir kayınvalidem var. Anlayışlı ve eli açık ki maddi durumu da pek iyi değildir. Benim gözümün tok oluşunu da hep över hem yüzüme karşı hem de etrafına :21: eminim indirimden değil de yüksek fiyata alsam kızar bana bu kadar para verilir mi diye.

Ben sevmediğim fesat birinin çocuğuna da hediye aldım ama bunu yapmadım fakat en yakın dediği arkadaşı yaptı. :1:

Bu arada evet görümcem yok olsaydı da annesinin aynası olurdu zaten o yüzden rahat olurdum :32:

Konu çok kaynadı konu sahibine ayıp oluyor.

konuyla çok alakalı değil ama anlatmak istedim :))

ben de kızım 6 aylık iken işe 1 hafta gidip birilerine eğitim verip üzerimdeki işleri teslim etmem gerektiği için eşimin ısrarıyla zar zor anasını çağırmıştık.somra giderken kadını 1-2 hediye aldım.105 tl lik bir trikoyu %50 indirimden almıştım.tezgahtar paket yaparken etiketi çıkartayım mı de ben de yok yok kalsın dedim.105 tl kaldı.evde kadın paketi açtı ben de "hayy Allah etileti almamışlar" dedim hiçççççççççç pişman değilim.

ayrıca geçen kasın geldiğinde çok guzel bir bluz aldım ama bildik bir marka değil evdeki kadının anlayacagı markayı onun yerine diktim :))))))))))))))

çok fenayım biliyorum ama böyle insanlara böyle muamele :)))))))))))

ay seboş fena güldüm ha..
senin düşmanın olmak istemem şahsen.
Benim kpere de böyle bir iki senaryo yazıversene:1:

Evet değilim :) Çünkü çok sevdiğim ve sevildiğim bir kayınvalidem var. Anlayışlı ve eli açık ki maddi durumu da pek iyi değildir. Benim gözümün tok oluşunu da hep över hem yüzüme karşı hem de etrafına :21: eminim indirimden değil de yüksek fiyata alsam kızar bana bu kadar para verilir mi diye.

Ben sevmediğim fesat birinin çocuğuna da hediye aldım ama bunu yapmadım fakat en yakın dediği arkadaşı yaptı. :1:

Bu arada evet görümcem yok olsaydı da annesinin aynası olurdu zaten o yüzden rahat olurdum :32:

Konu çok kaynadı konu sahibine ayıp oluyor.

migrenim çok kötü şu anda ,çenemin düşmesi bundan yoksa çalışmam lazım :ssz:

Kayınvalideyi anlarım da kızkardeşe yapılması çok tuhaf geldi bana. Ki ben kimseye yapmadım bunu galiba ondan.
Konu sahibi arkadaşım olabilir insanlık hali yabancı değilmiş sonuçta.

Aaaa ne yapmisim ben kizkardesime?? Pazardan alip ustunemi atmisim. Hediye almak icin girdigim magza bile ona verdigim degeri gosterir.

migrenim çok kötü şu anda ,çenemin düşmesi bundan yoksa çalışmam lazım :ssz:

Şükrettiğim başka birşey migrenim olmaması. Geçmiş olsun. Tabi beni de başka bir yerden vuruyor stres. Az laf çok iş hadi :6:

Aaaa ne yapmisim ben kizkardesime?? Pazardan alip ustunemi atmisim. Hediye almak icin girdigim magza bile ona verdigim degeri gosterir.

Pazar veya mağaza düşünüp almışsın ya senin bileceği iş. Ben kardeşler arasındaki samimiyetten ötürü bana tuhaf geleni yazdım zaten. Kardeş senin hediye senin bu kadar basit.
Hem pazar deyip geçme bazı pazarlar mağazalardan daha şık ve kârlı :ssz:

eşim benim ailemle tanışmaya geldiklerinde çikolata yaptırmış o gidince açıp bi güzel yeyim dedim gondollar oluyoya ondandı bi baktım altında etiketi.baya bi dalga geçtim tabi insanlık hali olabilir.neyse nişanlandık bi üsre sonra pastaneye gittim ordaki adama eşim dediki abi etiketi üstünde unutmuşsun senin yüzünden rezil oldum kayınpeder vazgeçecekti diye takıldı adama.adamın savunması aynen şöyle."ee ben napıyım abi suç sende ben sana o gondolu alma şu tepsiyi al dedim"....ölürmüsün öldürürmüsün...:)

Şükrettiğim başka birşey migrenim olmaması. Geçmiş olsun. Tabi beni de başka bir yerden vuruyor stres. Az laf çok iş hadi :6:

Pazar veya mağaza düşünüp almışsın ya senin bileceği iş. Ben kardeşler arasındaki samimiyetten ötürü bana tuhaf geleni yazdım zaten. Kardeş senin hediye senin bu kadar basit.
Hem pazar deyip geçme bazı pazarlar mağazalardan daha şık ve kârlı :ssz:
Valla 13 yasindaki cocuk samimiyetten anlamiyo.
Anneme yapsam kizardi ne para verdin diye ama kardesim havalara girdi bana deger veriyolar diye:) hicte pisman degilim.
Pazari bilemicem hic pazar gormedim malesef lafin gelisi dedim onu.

Back
X