- Konu Sahibi princesslilykins
-
o zaman süper canim ya zaten reklamindada sacin kökünü besler uzaamayada yardimci olur diyomuydu yanlis hatirlamiyosam öyle bi reklami vardiKardeşimin saçı hep boyalıdır yani ayda bir boyar ve inanılmaz etki etti.mükemmel.o normal saçlar için olanını kullanıyo.dün bir baktık saçları nerdeyse beline gelmiş.akannehir
artık bitkisel denen hiçbirşeye inanmıyorum organıcumdan sonra bioxcin de de dimethicone vardı güya tamamen bitkisel şampuan bunda da kesin vardır ama yine de denemek istiyorum kıvamı nasıl peki?? bioxcin gibi ısıtılmış bal kıvamındaysa hiç denemeyeyim...:sinifsinif:
artık bitkisel denen hiçbirşeye inanmıyorum organıcumdan sonra bioxcin de de dimethicone vardı güya tamamen bitkisel şampuan bunda da kesin vardır ama yine de denemek istiyorum kıvamı nasıl peki?? bioxcin gibi ısıtılmış bal kıvamındaysa hiç denemeyeyim...:sinifsinif:
ben bitkisel mi diye niye sormuştum ama anlamadınız ben 1.5 yıldır organıcum kullandım ve kesinlikle yemin ettim bitkisel şampuan bir daha kafama sürmücem diye o yüzden istemiyorum.saç dökülmesi varsa kesinlikle normal kullandığımız şampuanlar değildir kan değerlerimizde oynama vardır ya da troid sorunu demir esksikliği...tecrübe edindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?