Saç Uzatma Yöntemleri Çok memnun kaldıgım bir ürün Bioblas

Bende çok memnunum açıkcası ikinci şişeyi bitirmek üzereyim.Bioblasın koruyucu 7/24 tipi kremini de kullanıyorum.Sadece biraz kurutuyor saçı o yüzden saçları boyalı olan kişiler mutlaka kremini de kullansınlar.

kızlar bende bıoblas kullanıyorum ve sıse bıtmek uzere gercekten cok memnunum sac dokulmem durdu ve kokusu harıka ve ewet sacıda cabuk uzatıyor

bende ilk kullandığımda saç dökülmemi çok azalttığı için sevmiştim ama birsüre sonra saçta ağırlık ve çok kaşıntı yaptı bende organicuma geçtim .

bioblası bende kullanmıstım evet gercekten dokulmeyı kesıo ve yumusacık yapıo sacı.. bıde banyodan sonra sacdakı kokusu cok hos.ama hemen degılde ılk sısenın bıtmesıne yakın kesıo sac dokulmesını.. bende tawsıye edıom arkadaslar

şampuan almadan önce neden döküldüğünü tespit edin.

kansızlık, demir eksikliği gibi hastalıklarınız varsa hiç boşuna almayın.

saol canim cevap icin ben izinde almistim yilbasinda anca nasip oldu kullanmak bir iki güne biter eski sampuanim buna gecerim

ben saçım için ne şampuanlar denedim fayda görmedim umudu kesmiştim reklamlarda biobala sı görünce dedim bi deneyeyim denedim bu kadar çabuk etki eden şampuan cansız dı saçlarım seyrelen yerlerde vardı 4 ay falan sonrası saçlar çıkmaya başladı sarımsaklı zeytin yağlı bi karışım yapıp yarım şampuanı ma ekledim önce sarımsaklı şampuanımla sonra sarımsaksız şampuan la yaka dım aynı marka kullandım saç palsamı da güzel

ayy ben burayı okuyunca çok sevindim :) yaklaşık bir aydır kullanıyorum bende bioblası daha dökülmetyi durdurmadı ama sabırla bekliyorum :):) bugünde saç şekillendiricisini aldım durulanmayanı inşallah o da iiidir kullanan varmı aranızda

8 çi ayda 1 sene olacak çok memnunum sositososito

benim saçlarım belimde...ben bıoblasdan acaip memnundum...hem dolgun yapıo hem dökülmeyi kesiyo hem parlak yapıyo şimdiye kadar kullandığım en güzel şampuandı ama kimsede şöyle bi sorun yapmadı mı ;benim kaşlarımın şekli düzgün ve ortasında da yoktu yani hiç almıyordum ortasındaki hiç görünmeyen tüyler görünür hale geldi ellerimin üstündekileri falan da besledi mafoldumben hemen kestim dermokil kullanmaya başladım o da başta iyi geldi gibiydi ama şimdi şiddetli şekilde bir dökülmeye başladı kafayı yicem glis e geçtim şimdi bıoblasdan önce bunu kullanıyordum ama bıoblas kadar hiçbir şeyden memnun kalmadım...bir de saçlara ampuller çok iyi geliyo...(bepantane,evigen,bemix yazılmış zaten bazı konularda...) şimdi bunlarla toparlamaya çalışıyorum tekrardan ama çok dökülüyo...
]yani benim derdim kimse de kıllanma yapmadı mı bu şampuan [/COLOR]

Son düzenleme:
kizlar bioblas boyali sacada etki edermi cünkü cogu sampuan boyali saca etki etmiyo

bende bioblası 6 aydır kullanıyorum bırakasım bile gelmiyo asla baska şampuan kullanamıyorum artık boyalı yıpranmış kuru saçlar için olan çeşitleride mevcut şampuanının yanında ben birde saç maskesini ve kremini de aldım valla yumuşaklık süper kırıklarımada iyi geldiğini düşünüyorum bikere içinde silikon yok ilaç gibi zaten kıvamındanda anlaşılıyor. 1 Haftadırda HC nin yağını aldım onunlada destekliyorum. Bioblastan gerçekten çook memnunum.a.s.

Canım bende uzun zamandır kullanıyorum ama böyle bi etkisini görmedim belki senin hormonlarındada kaynaklanan bi sorun olabilir mi canım kaşları beslemesi iyi bişey çünkü zaman içinde kaşlar küsüyor. İleride çok işine yarar bir tüy bile :)) gerçekten bir hormon tahlili yaptır derim ona göre saç bioblas a dönersin iyi geliyormuş madem :1hug:

hormanlarımda bi sorun yok baktırmıştım geçen yıl...normalde kıl sorunum hiç yoktur ama şampuanı kullandıktan 4 ay sonra falan böyle bir şey farkettim...arkadaşım da kullanmış o kaşlarını aldığı için bir değişiklik var mı farkedememiş ama ellerindekileri beslemiş malesef :S

bende kullandım bioblası çok memenun kaldım sonra kaldı öyle başka şampuan vardı oyüzden almadım. ben kepeğe karşı almıştım kepek yapıyodu saçlarım 3. kullanmada falan hiç kalmadı ve saçlarım çok dökülür serumundan kullandım tekli aldım biraz kesti ama sonra kullanmayınca tekrar başladı ama güzel bi ürün gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…