- Konu Sahibi princesslilykins
-
8 çi ayda 1 sene olacak çok memnunum sositosositokızlar bende bıoblas kullanıyorum ve sıse bıtmek uzere gercekten cok memnunum sac dokulmem durdu ve kokusu harıka ve ewet sacıda cabuk uzatıyor
8 çi ayda 1 sene olacak çok memnunum sositososito
kizlar bioblas boyali sacada etki edermi cünkü cogu sampuan boyali saca etki etmiyo
benim saçlarım belimde...ben bıoblasdan acaip memnundum...hem dolgun yapıo hem dökülmeyi kesiyo hem parlak yapıyo şimdiye kadar kullandığım en güzel şampuandı ama kimsede şöyle bi sorun yapmadı mı ;benim kaşlarımın şekli düzgün ve ortasında da yoktu yani hiç almıyordum ortasındaki hiç görünmeyen tüyler görünür hale geldi ellerimin üstündekileri falan da besledi mafoldumben hemen kestim dermokil kullanmaya başladım o da başta iyi geldi gibiydi ama şimdi şiddetli şekilde bir dökülmeye başladı kafayı yicemglis e geçtim şimdi bıoblasdan önce bunu kullanıyordum ama bıoblas kadar hiçbir şeyden memnun kalmadım...bir de saçlara ampuller çok iyi geliyo...(bepantane,evigen,bemix yazılmış zaten bazı konularda...) şimdi bunlarla toparlamaya çalışıyorum tekrardan ama çok dökülüyo...
]yani benim derdim kimse de kıllanma yapmadı mı bu şampuan [/COLOR]
Canım bende uzun zamandır kullanıyorum ama böyle bi etkisini görmedim belki senin hormonlarındada kaynaklanan bi sorun olabilir mi canım kaşları beslemesi iyi bişey çünkü zaman içinde kaşlar küsüyor. İleride çok işine yarar bir tüy bile :)) gerçekten bir hormon tahlili yaptır derim ona göre saç bioblas a dönersin iyi geliyormuş madem :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?