Saç Uzatma Yöntemleri Çok memnun kaldıgım bir ürün Bioblas

ben bioblası kullanmaya baslayalı bir ay oldu gercekten etkili birkere elektriklenmeyi kesinlikle önlüyor bugüne kadar kullandığım hiçbir sampuan saclarımı bu denli yumusatmamıştı normal saclar için olan kremlisini kullanıyorum cokta memnunum değiştirmeyide düşünmüyorum

bıoblas a mail atmıştım ve cevap geldi...ürünün değdiği yerde kıl kökü varsa beslermiş...tespitim doğru çıktı...bol suyla yıkarsanız değdikten sonra hemen bir problem olmayacaktır yazmışlar...ama :S

off ya sinir oldum kullanamıyorum kaşlarımı ellerimi besler diye kullanamıyorum ama çok harika bir şampuan :S

kızlar kaşınızdan çıkmasından korkuyosanız biraz dikkatlice kafanızı geri doğru atarak yıkanın şampuanlarken ve durularken elinizde çıkamasını engelleyemessenz de ama zaten el üstelrinde öyle aman aman bi kıl yokki yaa olmadı bnm gibi istenmeyen ama alamadıgınız tüylerinizi oriyalle açarsnız ben göbek bölgemde çenemdeki ve kollarımdaki tüyleri açıyorum yok oluyo hiç görünmüyorlar:):)kaydirigubbakcemile3

bende bugün aldım bimden 300ml. 6.75 tl ye bakalım neler olacakkk lülülülülülü

geçen ay bimden almaya başladım bende diğer marketlere göre 1 tl de olsa daha uygun naniknanik kaydirigubbakcemile3 kokusu değişti bioblasın farkeden varsa bilir ben uzun zamandır kullanıyorum çok hoş bi koku yapmışlar etkisi aynı bi değişme yok ama farkeden oldumu bilmiyorumCADIARZU

ne güzel işte herkes köprmeyen şampuan aryr artık sampuann köprmesını içndekı SLS denn bi madde sağlıyor oda saca ve deriye çok zararlı temızlık ürünlerınde kullanılıyor yanı şampuan ne kadr çok köprrse o kdr zarar

Kepeğe karşı,yağlanmaya karşı olması farkediyor mu?Eğer gerçekten fayda ediyorsa bende kullanmak isterim piyasa fiyatı 6,89 mudu neydi hatırladığım kadarıyla..

bende bioblas kullanıyorum saçımı harikaada yaptı ama uzamada etkisi yok bence

Ben de bugün aldım Bioblas'ı. Bir arkadaşım kullanıp çok memnun kaldığını anlatmıştı aylar önce bana. Saçlarım ince telli ve az olduğu gibi yastıkta bir dolu saçla uyanıyorum her sabah. Yarın başlıyorum kullanmaya, bakalım neler olacak

Çok beğendim bir kere kullanmama rağmen dökülen saç telinde azalma var, parlaklık verdi bi de kafam sürekli kaşınıyo sanırım gözeneklere etki ediyor ki kaşındırıyor ayrıca avon bademli serum kullanıyorum

Yani tam olarak bahsetmiyordum ama neyse.Tşekkürler.

. Kızlar bide benim saçım az dökülüyo , bioblas kullansam bi ters tepkime falan yapmaz, değilmi?

eveeeeeeeettt aldım anti stress çeşidi olanını. Ablam bir parfüm kullanırdı, dehşet, harika kokardı. kafama şampuanı sürer sürmez onla aynı koktugnu anladım.
1. yıkamamda
az olan saç dökülmem iyice azaldı.
elektriklenme yokoldu, kabarmıyor ve hala güzel güzel kokuyor saçım.Dalgalarımda belirginleşti. Saçım kısa olmasına rağmeeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…