Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim merak ettiğim bir husus var.. Simdi cogumuz sevgililerimiz veya eşLerimiz için "aa o bana ait, asla yapmaz" "o benim gibisini buLamaz" "o beni asLa bırakmaz" diye konuşuyoruz ve kendimize güvenimiz sonsuz. Peki ya tepetakLak oLursa bu düşünceLer..? Hic düşündünüz mü??
Benim merak ettiğim bir husus var.. Simdi cogumuz sevgililerimiz veya eşLerimiz için "aa o bana ait, asla yapmaz" "o benim gibisini buLamaz" "o beni asLa bırakmaz" diye konuşuyoruz ve kendimize güvenimiz sonsuz. Peki ya tepetakLak oLursa bu düşünceLer..? Hic düşündünüz mü??
Ben bunu hiç düşünmedim aslında..
Kocamın benden asla ayrılmak istemeyeceğini çok iyi biliyordum..
Onun için biçilmiş kaftan da öteydim..:asigim:
Hem aşk hem kadın hem de insan olarak,benim gibisi asla ve asla bulamaz..:dilcikar:
Tüm bunları şımarıklık olsun diye değil kendimi ve kocamı iyi tanıdığım için söylüyorum..
Şimdi ise tüm soğukluğum ile bu işin bitmesi için onu ikna etmeye çalışıyorum..![]()
valla öyle bi kaldırıyo ki insan, hemde kendi gücüne şaşırarak. kendimden biliyorum. sevgilimin soğukluğunu yok ya gay olmuştur ama beni aldatmıyodur diyerek bile konduramamıştım. çünkü benim gibisini asla bulamaz. aldatmış olması benim gibisini bulduğunu göstermez. hala söylerim benim gibisini bulamaz. haa evet benden sonra başkasıyla çok mutlu olabilir. ama bi kadın bulamaz ki benim ona yaptığım şeyleri ona yapsın. ilerde bile bir gün arkasına dönüp baktığında vay be onun gibisi yokmuş diyeceğini adım gibi biliyorum. büyük konuşmuyorum artık ama yok yok benim gibi onu seven böyl fedakarlıklarda bulunan bir sevgiliyi asla bulamaz.
ben de bunu söylüyorum shiftcim, ya bulursa peki naparsın? ya senden daha üstün birini, daha cok faydası dokunanı bulursa... demek istedigim bu.. kimse bu hayatta hint kumasi degil ki..