• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok merak ediyorum erkeklere güveniyor musunuz????

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
şahsen kendi yaşadıklarımdan ve çevremdekilerin yaşadıklarından yola çıkarak ben güvenmiyorum.peki ya siz? güveniyor musunuz? özellikle bekar , boşanmış bayanlar güveniyor musunuz?tabiki tüm erkeklere güveneceğiz diye bir şey yok ama ilerde karşınıza çıkan adama güvenebilecek misiniz?
bir kız ark.anlattı bana.bir erkek çok severek evleniyor arkadaşımın kuzeniyle ve arkadaşım bir gün kulak misafiri oluyor çocuk erkek arkadaşlarına diyor mu ki"ya işte eşini sevmesen de seviyorum diceksin"
bir kız ark.nişanlısı kız ar.yanında ha bire kızara bakıyormuş sonra da bakmadım sen yanlış gördün diye inkar ediyormuş.
bir kız.ark. eşi japonyaya gitti seni de götürecem diye 3 sene geçti gidiş o gidişboşandılar.
ben evlendim üzerimden erkek sinek uçmamıştı eşim olacak pislik bana o...pu dedi.
....
daha çok şey var ama yazacak güç kalmadı.
gerçekten güvenebiliyor musunuz?

Bugüne kadar güvendiklerim güvenmemem gerektiğini çok iyi öğretti:19:
Şu hayatta en çok güvendiğim erkek bile güvenimi boşa çıkarmışken bir daha güvenmem zor çok zor..

Genel konuşmak saçma,erkeklere güveniyo musunuz sorusuna kimse evet demez..tanıdıkça güven olur veya olmaz,tanımadan bilemeyiz,çok güvenmek de saçma hiç güvenmemek de..kendini şartlandırmaya gerek yok,duruma göre belirlersin tutumunu..

hicbir insan %100 guvenli degildir.....
ben guvenirim ama %100 DEGIL....
helede erkeklere hic...

Kesinlikle sonunda sana zarar verebilecek boyutta güvenmemek gerekir diye düsünüyorum. tabiiki paranoyak da olmamak gerek, her lafin arkasindan acaba söyle mi böyle mi diye düsünürsük, hayat coook zor gecer

Eski erkek arkadasimin bana tecavuz etmeye calismasindan sonra bu guven ayaklarini gectim:ssz:
gelecek ne gosterir bilemem, ama erkeklere birak guveni bir yana, igreniyorum, net. :ssz:

bay-bayan-eşim-dostum herkese güvenirim ama gözü kapalı olarak değil :) her zaman temkinli davranırım. en ufak bir açığını yakalayana kadarda güvenmeye devam ederim. yoksa sürekli kuşku ve şüpheyle hiç bir ilişki sağlıklı yürümez. Şeytan vesvese verir, işi bu zaten. göz ardı etmeden ama şeytana uymadan :D

Kesinlikle güvenmiyorum. Güvenilmemesi gerektiğini de düşünüyorum. Erkekler gerçekten iyi rol yapıyor.

3 senelik bi ilişkim oldu. Sevgilim çok saf iyi biri gibi görünüyordu dışardan. Her tanıyan ne kadar iyi bi insan kaçırma çok iyi niyetli böyle erkek yoktur bu devirde diyordu. 2 sene boyunca çok güzel vakit geçirdik. Ona aşık olmuştum. O zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı. Sevdiğim adamla birlikte oldum. Evlenecektik beni deli gibi sevdiğini söylüyodu. Arkadaşlarıyla kız kardeşiyle tanıştırdı.Her günüm onunla geçiyordu. İlişkiden sonra değişmeye başladı. Telefonlar geceleri kapanıyodu. Şüphelendim.. Kavgalarımız başladı. Beni tehdit vs etti şikayetci oldum ondan ve gerçekleri mahkemede öğrendim. Evli 2 çocuk babasıymış şerefsiz.3 senemi aldı benden. O kadar çok yalanlar söyledi ki bana. Annemle zina yapayım ki evli değilim kuran çarpsın diyen biriydi. Biz bayanlar erkekleri kendimiz gibi sanıyoruz. Ben kolay kolay yemin etmem mesela. Yemin benim için çok önemlidir. O yüzden o şerefsizinde yeminine inanmıştım. Ama ne yazık ki gerçekleri geç de olsa öğrendim. Bu devirde güvenilecek adam yok gerçekten. Güvenirseniz acı çekersiniz. illa yaşayarak görmek gerekmiyo.

erkeklere güvenmiyorum
misal bugün skype de rastgele eklediğim bir adamla konuşurken kendisi doktor bu arada izmir de bana manita yapmamı ve evlenmemi söyledi,manitası olsa bile benimle birşeyler yaşabileceğini söyledi ayrıca ben evli olup onunla da birşeyler yaşabileceğimi söyledi anlatabildim sanırım bunun üzerine o kişiyi sildim böyle geniş bir kafa yapısı görmedim benim ahlakım böyle birşeye izin vermez,adam bunu söylüyorsa yapar ben buna inanırım ama her erkek aynı değil nasıl ki 5 parmağın 5 bir değilse güvenilcek adamlar da vardır.

Son düzenleme:
Herkesi kendim gibi zannedip hep çok güvendim. sonuç: yüreğim yaralar içinde... ama kimseye güvenilmeden yaşanmıyor. ben insanlara değilde ALLAHA güveniyorum. [/B]

Kesinlikle güvenmiyorum. Güvenilmemesi gerektiğini de düşünüyorum. Erkekler gerçekten iyi rol yapıyor.

3 senelik bi ilişkim oldu. Sevgilim çok saf iyi biri gibi görünüyordu dışardan. Her tanıyan ne kadar iyi bi insan kaçırma çok iyi niyetli böyle erkek yoktur bu devirde diyordu. 2 sene boyunca çok güzel vakit geçirdik. Ona aşık olmuştum. O zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı. Sevdiğim adamla birlikte oldum. Evlenecektik beni deli gibi sevdiğini söylüyodu. Arkadaşlarıyla kız kardeşiyle tanıştırdı.Her günüm onunla geçiyordu. İlişkiden sonra değişmeye başladı. Telefonlar geceleri kapanıyodu. Şüphelendim.. Kavgalarımız başladı. Beni tehdit vs etti şikayetci oldum ondan ve gerçekleri mahkemede öğrendim. Evli 2 çocuk babasıymış şerefsiz.3 senemi aldı benden. O kadar çok yalanlar söyledi ki bana. Annemle zina yapayım ki evli değilim kuran çarpsın diyen biriydi. Biz bayanlar erkekleri kendimiz gibi sanıyoruz. Ben kolay kolay yemin etmem mesela. Yemin benim için çok önemlidir. O yüzden o şerefsizinde yeminine inanmıştım. Ama ne yazık ki gerçekleri geç de olsa öğrendim. Bu devirde güvenilecek adam yok gerçekten. Güvenirseniz acı çekersiniz. illa yaşayarak görmek gerekmiyo.

vay be ne biçim adammış hiç mi açık vermedi tazminat davası açsaydın bence

eşim çok şükür şu güne kadar güvenimi sarsmadı ama dayım hasta diye karısını bırakıp teyzesinin kızıyla yaşamaya başladı.yengemle şimdi ayrılıyorlar bütün olaylara şahidiz inanamadık.erkeklere güvenmemek lazım ama kadınlara da güvenmemek lazım...

Back
X