• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok merak ediyorum erkeklere güveniyor musunuz????

üzerimden erkek sinek uçmadı ne demek :53::53: ilk defa duydum..

erkeklere de bayanlara da güvenmiyorum.. yani % 100 güvencem eşim dahil kimseye yok.. herkesin yanılma payı vardır diyerekten kendimi körtüküt kaptırmam.:31:

üzerimden erkek sinek uçmadı ne demek :53::53: ilk defa duydum..

erkeklere de bayanlara da güvenmiyorum.. yani % 100 güvencem eşim dahil kimseye yok.. herkesin yanılma payı vardır diyerekten kendimi körtüküt kaptırmam.:31:

canım sanırım bu bir yerel söyleyiş yani onunla evlenene kadar bir erkeğin elini bile tutmamıştım anlamında söylemiştim ama yaranamdım bekaret de önemli değilmiş demek ki..

evet güveniyorum hemde çok.
Eşime yalnızca eşime her durumda, her koşulda güveniyorum.
8 senedir asla güvenimi boşa çıkarmadı hayal kırıklığına uğratmadı, Allah razı olsun.

Eski sevgilime okadar çok güveniyordumki hiçbiriniz tahmin bile edemezsiniz ama şuanda hiçbirine zerre kadar güvenmiyorum ve böyle daha iyi hissediyorum :51: Bence geneli güvenilmeyi haketmiyor ama şundanda eminim iler de birine mutlaka farkında olmadan kapılıp gidicem ve gene güvenicem malesef :9: inş bundan sonra güveniceğim kişi gerçekten o güveni hakedicek kişi olur :10:

Back
X