- 10 Ağustos 2009
- 26.181
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
hiç kimseye güvenmiyorum bir tek kendime ve allaha diğer herkes hayalkırıklığı ve üzebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel konuşmak saçma,erkeklere güveniyo musunuz sorusuna kimse evet demez..tanıdıkça güven olur veya olmaz,tanımadan bilemeyiz,çok güvenmek de saçma hiç güvenmemek de..kendini şartlandırmaya gerek yok,duruma göre belirlersin tutumunu..
Evet.
Babam..
Kardeşim..
O kadar.. :)
şahsen kendi yaşadıklarımdan ve çevremdekilerin yaşadıklarından yola çıkarak ben güvenmiyorum.peki ya siz? güveniyor musunuz? özellikle bekar , boşanmış bayanlar güveniyor musunuz?tabiki tüm erkeklere güveneceğiz diye bir şey yok ama ilerde karşınıza çıkan adama güvenebilecek misiniz?
bir kız ark.anlattı bana.bir erkek çok severek evleniyor arkadaşımın kuzeniyle ve arkadaşım bir gün kulak misafiri oluyor çocuk erkek arkadaşlarına diyor mu ki"ya işte eşini sevmesen de seviyorum diceksin"
bir kız ark.nişanlısı kız ar.yanında ha bire kızara bakıyormuş sonra da bakmadım sen yanlış gördün diye inkar ediyormuş.
bir kız.ark. eşi japonyaya gitti seni de götürecem diye 3 sene geçti gidiş o gidişboşandılar.
ben evlendim üzerimden erkek sinek uçmamıştı eşim olacak pislik bana o...pu dedi.
....
daha çok şey var ama yazacak güç kalmadı.
gerçekten güvenebiliyor musunuz?
bazı seyler zamanla körelır o duygun bıter temkınlı olursun bıdaha guvenmessın bıter gıder bence genel konusmamıs kısel olarak sormus guvenıyormusun guvenmıyormusun yasadıklarından dolayı guvenmıyordur guven zamanla olusur elbet ama o suandan bahsedıyor