• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok merak ediyorum erkeklere güveniyor musunuz????

Esime 100% guvenirim.. simdiye kadar guvenimi sarsacak hic bisey yapmadi. (masallah diyim:)) ) Ama bu omur boyu boyle olacak diye bisey yok.. insan sasar da beser de... ama suan hayatta esimden baska kimseye de guvenmem.. o benim yaslandigim dagim.. ne olursa olsun her zaman yanimda olacak biliyorum..

Aldatma konusunda esim yapi olarak oyle biri degil.. ama erkek milleti, belli olmaz ama o konuda da 90% guveniyorum:)

hiç kimseye güvenmiyorum bir tek kendime ve allaha diğer herkes hayalkırıklığı ve üzebilir

Erkekler derken hayatımda bir adam olduğu için onu yazayım. Evet güvenirim, hatta dibine kadar güvenirim.

Ama benim güven anlayışım farklıdır, kriterim beni aldatıp aldatmaması değildir.

Biz birgün ayrılsak bile çocuklarına adam gibi sahip çıkabilecek biridir. Kanlı bıçaklı olsakta ağzını açıpta kimseyle bu konu hakkında konuşmaz. iftira atmaz, çocukları elimden almak için oyun oynamaz. Benim için bunlar bir erkeğe güvenmek için yeterli sebeplerdir.

Minik bir dip not, ben hayatımdaki herkese çok güvenirim. Güvenim olmasa niçin hayatımda olsunlar ki. Allahıma bin şükür pırlanta gibi dostlarım, arkadaşlarım var. :nazar::nazar::nazar:

Candostuma ise kendimden çok güvenirim.

Son düzenleme:
vay be ne biçim adammış hiç mi açık vermedi tazminat davası açsaydın bence

Açık verdi şüphelendim zaten sonra kavgalarımız başladı. Mahkemede tazminat davası açacaktım ama olaylar büyüsün istemedim. Psikolojim bozuktu zaten adliyeye girince bile çok geriliyordum. Çocuklarına üzüldüm. Eşine.. Onların bi günahı yok bütün suç o pislikte. O da allahın dan bulsun dedim. 3 aya yakın silivri de yattı sonra mahkemede şikayetimi geri aldım

Bence güvenme kavramından ne anladığımız önemli. Ben dürüst ve içi dışı bir çok erkek tanıdım; bence güvenmek için yeterlidir. Ama bu insanlar düşündüklerini direk söyledikleri için, içleri dışları bir olduğu için bazen kadınların beklentilerini karşılayamayabiliyor. Bazı erkekler de bunu bildikleri için kadınların istediği erkek olma yoluna gidiyor; en azından öyle görünüyorlar. Bu ikiyüzlülük mü derseniz bence çok ağır bir suç değil. Ama yine de içi dışı bir erkeği tercih ederim.

Ayrıca erkeklere güvenilmez gibi cinsiyetçi yaklaşımlar da hep saçma gelmiştir bana; erkekler de kadınlara çoğu konuda güvenemiyor, hepimiz güvenilmez canlılar mıyız yani? Erkeği kadını yok; iyi insanlar ve kötü insanlar var hayatta.

Son düzenleme:
Tam da bu guvensizlik sorununu yasiyorum. Hakli sebeplerimde var ama, guvenmemek de mutluluk getirmiyor ki :(
Ne yapmam lazim bilmiyorum iliskimde hep birgun karsimdaki arizalar cikarip beni degersizlestitip arkasini donup gidecekmis gibi hissediyorum haliyle bu da stress yapiyor benim ustumde ve buhranlara giriyorum.
Artik soyle dusunmeye karar verdim; benim kaybedecegim ne var?
Onlari belirledim.
Kaybedeceklerimi kollayarak bir erkekle iliski yasamam bnm icin sn guzeli.
Acik konusayim bosanmis bir kizim ben bes yildir hayatima kimse girmedi simdiki sevgilimle sadece yuzeysel seyler yasiyorum ve cinsellik yasamayi dusunmuyorum bir daha evlenene kadar. O noktada keser atarim ki zaten bu konuda fikirsel olarak rahat bi kadin olsaydim coktan yasamistim.
Bu saatten sonra kaybedecegim tek sey kendime saygim onu koruyacagim. Herkes kendi yolunu kendi cizer erkeklerde oyle. Cok da karalayip aman tu kaka demenin manasi da yok, ah kuzucuklarim deyip bagira basmanin manasida yok.

hiç güvenmiyorum çok büyük kazık yedim hemde ilk ilişkim olma yönünde ilerlerken yalanlarla kandırılıyordum az kalsın ama sonra herşeyi çıktı meydana bütün yalanları . çok şükür kaptırmadan kendimi kurtuldum ve şuan o yüzden yeni bir ilişkiye başlayacağım zaman herşeyine şüpheyle yaklaşıyorum

Hayatta hiç kimseye ama hiç kimseye tamamen güvenmeyeceksin. İnsanoğlu çiğ süt emmiştir. Tamamen güvenip kendini insanlara bırakırsan hayalkırıklığı da yakanı bırakmaz.

Kesinlikle güvenmiyorum. Güvenilmemesi gerektiğini de düşünüyorum. Erkekler gerçekten iyi rol yapıyor.

3 senelik bi ilişkim oldu. Sevgilim çok saf iyi biri gibi görünüyordu dışardan. Her tanıyan ne kadar iyi bi insan kaçırma çok iyi niyetli böyle erkek yoktur bu devirde diyordu. 2 sene boyunca çok güzel vakit geçirdik. Ona aşık olmuştum. O zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı. Sevdiğim adamla birlikte oldum. Evlenecektik beni deli gibi sevdiğini söylüyodu. Arkadaşlarıyla kız kardeşiyle tanıştırdı.Her günüm onunla geçiyordu. İlişkiden sonra değişmeye başladı. Telefonlar geceleri kapanıyodu. Şüphelendim.. Kavgalarımız başladı. Beni tehdit vs etti şikayetci oldum ondan ve gerçekleri mahkemede öğrendim. Evli 2 çocuk babasıymış şerefsiz.3 senemi aldı benden. O kadar çok yalanlar söyledi ki bana. Annemle zina yapayım ki evli değilim kuran çarpsın diyen biriydi. Biz bayanlar erkekleri kendimiz gibi sanıyoruz. Ben kolay kolay yemin etmem mesela. Yemin benim için çok önemlidir. O yüzden o şerefsizinde yeminine inanmıştım. Ama ne yazık ki gerçekleri geç de olsa öğrendim. Bu devirde güvenilecek adam yok gerçekten. Güvenirseniz acı çekersiniz. illa yaşayarak görmek gerekmiyo.

canım çok üzüldüm yaşadıklarına :((( şu an kaç yaşındasın evli misin başka biriyle?? beni kandırdı diye mahkemeye verseydin ceza alsaydı??

Üç beş öküzden elde ettiğimiz tecrübeleri tüm erkeklere mal etmek hata olur ancak tabiki de güvenmiyorum.
Sonuçta erkek aklı dediğimiz genetik hata Y kromozomu taşıyan tüm varlıklarda var :))

kendime bile %100 yüz güvenmiyorum ki, karsimdakine gözüm kapali güveneyim..

tabiki birine güvenmeden yola cikilmaz ama insaniz hepimiz cig süt emmisiz öyle degilmi?

bu devirde birak erkeklere, kadinlara güvenmeyi cocuklar bile masum degil artik ..

Guven kazanilir, oyle birsey yapmadan direk verilmez. Iliskilerimde artik karsimdakine guven aramiyorum. Kendime guvenmeye calisiyorum. Hayatim boyunca bekar kalsam nasil mutlu olabilirim, bunlari dusunuyorum ve uygulamaya calisiyorum. Kendi kendine yetebilen bir insan olmak istiyorum Allah kismet ederse.. Beni asla aldatmaz, ne desem yapar, sorumlulugumu ustlenir, cocuklarina cok iyi baba olur vs vs diye kimseye yaklasmiyorum. Guven kazanilan bir duygu. Karsilikli birbirimize huzur ve mutluluk verdigimiz surece sorun yok. Onun disinda %100 kimseye guvenmemeye calisiyorum. Bu guvenin karsiligindaki olasi hayal kirikliligi cok buyuk geliyor.

Esime güveniyorum.Ama genel konusmak gerekirse erkeklere güvenmemek gerek.Yasadígim cok kotu birolay yüzünden bunu daha iyi anladim.Allahim kimsenin basína vermesin bunu bize yasatan bir erkek..Aklima geldikce cok kotu oluyorum.Nefret eder oldum erkeklerden isimiz okadar zorki kime nasil güvenecegiz bilmiyorum.Güvensizlikde okadar zorki güven olmadanda nasíl yasanir ki.

ERKEKLER BÜYÜMEYEN ÇOCUK.. AZICIK YORUN ONU ZORLAYIN SORUMLULUK YÜKLEYİN HEMEN RAHAT ORTAM RAHAT KUCAK ARARLAR.. YA HEP ALTTAN ALIP MÜKKEMMEL OLACAKSIN Kİ OLSANDA BİŞEY BULUNUR YADA ÇOK İRDELEMEYECEKSİN..ÇOK ŞÜKÜR Kİ ALLAH HEP KARŞIMA ÇIKARDI..İKİ ALDATILMA ATLATTIM İKİ FARKLI İLİŞKİMDEN VE İKİSİNDEDE EVLİLİE RAMAK KALA..GÜVENMİYOR GÜVENSEM EVDE KALMICAM AMA O GÜVENİ VEREN GÖZLER GÖREMEDİM :43:OMZUNA HİÇ KURUNTU YAPMADAN BAŞIMI KOYAMADIM.. ÇÜNKÜ ÇOK FENA ALDATILDIM HEP:52::52:NEYSE GİDİP Bİ SİGARA YAKAYIM:ssz::ssz::ssz:

Guvensende guvenmesende adamin bir halt yiyecegi varsa yapiyor arkadaş sonra birde sen bana hic guvenmedin o yuzden boyle oldu deyip zeytinyağı gb uste çıkıyor iyisi mi sallayacaksin ne hali varsa görsün

Back
X