- 17 Ocak 2023
- 97
- 56
- 18
- 30
- Konu Sahibi yorgunanaaa
-
Tek değilsin bebeğim 1 haftalıkken eşimden ayrılmıştım 3yaşında barıştık mecburiyetten hem mesleğim olmadığı için hemde aile evinde aşırı baskıdan dolayı. O süreç çok zorluydu benim için herkesi memnun etmeye çalışıp aynı zamanda kızımla ilgilenmeye çalışıyordum ama olmuyordu psikolojik olarak çöktüm kızıma bir bluz bile alamıyordum 3 sene aynı şeyleri giydim zoruma gitmedi ama evlat olunca farklı oluyor bu yüzden barıştım eşimle bana kötü olsun umurumda değil kızıma babalık yapsın bizi kimseye muhtaç etmesin yeter dedim çünkü o psikolojide çocuğumu bile kendimden uzaklaştırmıştım çocuğum gibi göremiyordum yani seni çok iyi anlıyorum inan bana ama sabırlı ol herşey güzel olucak inşallah çocuğunu anaokuluna verip part time çalışabilirsin bu sayede kafan dağılır o yavrunun sana ihtiyacı var onlar doğmayı seçmedi biz doğurmayı seçtik5 yaşına girecek bı oğlum var babasıyla 2.5 sene oldu ayrıldık . Tek başıma evladimla kendi evimde yaşıyorum. Bazen sorumluluk çok ağır geliyor. İstemeden de olsa yaramazlık çok yaptığında bağırıyorum. Aslında babasız büyütüyorum diye ekstra özen gosterirken bazen bunun vicdan azabıyla çok üzülüyorum. Öfke kontrolüm mu yok bilmiyorum çok şükür bu zamana kadar bir kez vurmadım ancak bağırmak bile kendimi kötü anne hissettiriyor. Babası çocukla ilgili değil maddi manevi zorlanıyorum ben mi bı twk böyle sinirliyim
Ben çalışıyorum zaten oğlum da kreşte ancak iş yorgunlugu herşeyin yükü dediğiniz gibi ekstra birilerini memnun etme . Sonra çok pişman oluyorumTek değilsin bebeğim 1 haftalıkken eşimden ayrılmıştım 3yaşında barıştık mecburiyetten hem mesleğim olmadığı için hemde aile evinde aşırı baskıdan dolayı. O süreç çok zorluydu benim için herkesi memnun etmeye çalışıp aynı zamanda kızımla ilgilenmeye çalışıyordum ama olmuyordu psikolojik olarak çöktüm kızıma bir bluz bile alamıyordum 3 sene aynı şeyleri giydim zoruma gitmedi ama evlat olunca farklı oluyor bu yüzden barıştım eşimle bana kötü olsun umurumda değil kızıma babalık yapsın bizi kimseye muhtaç etmesin yeter dedim çünkü o psikolojide çocuğumu bile kendimden uzaklaştırmıştım çocuğum gibi göremiyordum yani seni çok iyi anlıyorum inan bana ama sabırlı ol herşey güzel olucak inşallah çocuğunu anaokuluna verip part time çalışabilirsin bu sayede kafan dağılır o yavrunun sana ihtiyacı var onlar doğmayı seçmedi biz doğurmayı seçtik
Allah yardımcınız olsun. Evet malesef keşke hiç bağırmasak ancak bazen o kadar yoruluyorum kiSinirli olmak olağan bişey ama lütfen çocuğa bu kadar hissettirmeyin ben guatr hastasıyım hasimato hemde çok ileri derecede sinir yapıyor evladım hem otizmli hemde hiperaktivite bozukluğu var ama bağırmak asla çözüm olmuyor daha da şımariyolar görmezden gelin yeri gelince uyarın ama bağırmak ve şiddet büyük sıkıntılara yol açıyor
Ahh ben de böyleydim. İkizlerim 3 yaşındaydı, ben çalışıyordum. Annem emekliydi, beraber bakıyorduk.. ablamlarda yardımcı oluyordu bana haklarını ödeyemem,gece hastaneye falan onlar götürüyordu…5 yaşına girecek bı oğlum var babasıyla 2.5 sene oldu ayrıldık . Tek başıma evladimla kendi evimde yaşıyorum. Bazen sorumluluk çok ağır geliyor. İstemeden de olsa yaramazlık çok yaptığında bağırıyorum. Aslında babasız büyütüyorum diye ekstra özen gosterirken bazen bunun vicdan azabıyla çok üzülüyorum. Öfke kontrolüm mu yok bilmiyorum çok şükür bu zamana kadar bir kez vurmadım ancak bağırmak bile kendimi kötü anne hissettiriyor. Babası çocukla ilgili değil maddi manevi zorlanıyorum ben mi bı twk böyle sinirliyim
İşin var kendi evindesin ne güzel keşke bende senin gibi imkanlara sahip olsaydım . İnan bana yorgunluk hiçbirşey değil uyuyunca bile geçiyor kendine ve çocuğuna iyi bak umarım herşey düzene girerBen çalışıyorum zaten oğlum da kreşte ancak iş yorgunlugu herşeyin yükü dediğiniz gibi ekstra birilerini memnun etme . Sonra çok pişman oluyorum
Farklı şehirde ancak uzaklık arabayla 3.5 saat o ise 1.5 ayda bir gelir götürür o kadar . Hayatında yabancı bı kadın olduğunu biliyorum sanırım o yüzden daha da umursamaz oldu evladına ama kendisine bişey söylemiyorum çünkü Allah'a havale ettim. Biraz babalık yapsa keşke ancak haftada bir görüntülü konuşmayla babalık yaptığını sanıyorBabası aynı şehirde mi , kendisi mi almıyor tam durum nedir acaba tek başınıza yapmadınız ilgilenmesi için konuşsanız mı bilemedim
İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Biliyorum üzülmeyin demekte uzaktan kolay ama Allah'a havale edin . Çok kısa birşey yazmış olayım . Teyzemde aldatıldı boşandı iki küçük erkek çocukla bir başına çalışarak mücadele etti . Çocuklarını büyüttü okuttu. İş sahibi yaptı. Büyük oğlanın düğününde eski eşi düğüne el gibi geldi el gibi uzaktan seyredip gitti.Yüzümde ki mahçubiyeti asla unutamam. Teyzemde alnı ak, göğsünü gere gere evlatlarının düğünü yaptı . Siz de yavrunuz büyüdüğü de böyle gururla yanınızda taşırken karşı tarafın bir söz hakkı bile olmayacak. Lakin tutun kendinizi,sabredin evladınıza bağırmayın.Büyüyüp kapınızdan içeri girdiğinde sizi nasıl hatırlamasını istiyorsanız öyle davranın.Bu arada dipnot bencil ve burnu kaf dağında insanları baba yapmayın ben bu insanı baba yaptığım için çok pişmanım başka hiçbir pişmanlığım yok iyi ki ayrılmışim acaba yine mi aldatti diye düşünmekten kafayı yemiyorum . Bundan sonra hayatındaki insan kafayı yesin o pislikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?