- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
Dogru insan ve dogru vakit geldiginde , onceki yasadiklarimdan cok sey ogrenmisim diye dusuneceksin hatta o yasadiklarin sayesinde kendini daha akilli ve daha tedbirli bulacaksin.Bir soz vardir.Simdiki aklim olsaydi bunlari hic yapmazdim , bunlari yapmasaydim simdiki aklim olmazdi diye.Bu sozu iliklerinize kadar hissedeceksiniz.
Canım normal tabi
Ama sendeki etkisi geçnezse uzun zaman sonra bile hala aynı şey olacak korkusu varsa travmaya dönüşmüş olabilir
Gerçekten bunu anormal olarak algılama yaşadığın şeyin sonucu bu gayet normal.daha atlatamadıysan gerektiği ilgiyi sana göstermemiş demek ki psikolog yarım kalmış baksana..
O an gelir ve herşeyi unutursun demekki o an gelmemiş elbet bir gün aşksız hayat olmaz.
ben de bir nişan attım bazı sebeplerden ötürü. o dönemde karşıma kimse çıkmasın istiyordum kimseyle görüşmemek. sonra annemin ısrarıyla hatta pek de istemeyerek ailesiyle haber gönderen biriyle görüştüm. şu an iyi ki de annemi dinleyip görüşmüşüm diyorum :) şu an 4 aylık nişanlıyım ve çok çokk mutluyum Allah sana da nasip etsin karşına doğru insan çıkınca geride yaşanan her şeyi bir çırpıda unutuveriyorsun :)
ha bu arada ailesi ve kendisi daha önce nişan atmış olmamı hiç mi hiç sorun etmedi hatta iyi ki atmışsın yoksa gelinimiz olamazdın diyorlarayrıca niye sorun etsinlerki hem düşüünme bunları
canım benim çok teşekkür ederim :) ben de 2 ay falan nişanlı kalmıştım(sevmediğim istemediğim biriydi). nişanı attıktan yaklaşık bir ay sonra karşıma hayatımın aşkı çıktı ve daha önce nişanlanmış olmamı asla sorun etmedi. benim ailem de onun ailesi de muhafazakar aileler yani öyle rahat geniş tipli insanlar değiller.hatta ben nişanlıyken bile göz koymuş annesi banaAy canımmm valla ne güzel oldu benim gibi yaşayan birinden duymak ne kadar sonra çıktı o kişi :) ay çok mutlu ol inşallah yaa. ne bileyim hani aileler tutucu olurda neden atmış vs diye sorun olursa başıma kakarlarsa diye çekindim gerçi 2 ay nişanlı kaldım da olsun :)) çok mutlu ollllunnn :)
doğru insansa zaten bunu sorun etmeyecektir canım. takma kafana olur mu
canım benim çok teşekkür ederim :) ben de 2 ay falan nişanlı kalmıştım(sevmediğim istemediğim biriydi). nişanı attıktan yaklaşık bir ay sonra karşıma hayatımın aşkı çıktı ve daha önce nişanlanmış olmamı asla sorun etmedi. benim ailem de onun ailesi de muhafazakar aileler yani öyle rahat geniş tipli insanlar değiller.hatta ben nişanlıyken bile göz koymuş annesi bananeden attın nişanı diye sorarlarsa açıklarsın sen de evlenip boşanmış değilsin ya sonuçta neyini kafana takıyorsun bu kadar. inşallah sen de yaşarsın canım aynı şeyleri çok çok dua et kendin için :)
Aşık olmak başka bir duygu, ben bi başkasına karşı aynı duyguyu hissedeceğimi sanmıyorum. Ama zaman geçince yeni birini hayatıma alma fikri daha kolay geldi ve evet mutlu olabiliyorum. Ilkinden farklı evet, ama mutlu oldum. Olacağım da. Siz de olacaksınız birisiyle elbette. Belli ki zamana ihtiyacınız var hala, vakti geldiğinde bu soruların hiç biri olmayacak kafanızda merak etmeyin :)
Aileler konusuna gelince benim etrafımda çok kişi var nişan atıp daha ertesi yıl başkasıyla evlenen. Dert etmeyin bu kadar kabul etmemek için çok bi sebep yok.
Kardesimde iki nisan atti.simdi evli ve cok mutlu.ayni senin gbi dusuncelere sahipti.ona ne soylediysem inanmiyordu agliyordu hep.ise yaramaz belki ama sanada soliyim.her nasip vaktine esir.zamanla acin azalacak ve son bulcak.Rabbim sana evlencegin insani karsina cikardiginda bu dusuncelerin nasil anlamsiz oldugunu gorceksin.zamannnnn sadece birazcik zamannn :)
Adamın da kızın da karekteri bozuk . Sen o kızın karekterinde olmadığın gibi her erkek de o karaktersizliğe sahip değilkalbinin ısınmadığı kimseye evet deme
ohoo millet evlenip çoluk çocuk yapıp boşanıyor da sonra evleniyor sen nişan atmışsın bırak düşünme böyle şeyleri yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?