• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok merak ediyorum

yosunkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
227
162
23
Selamlar nasılsınız? Bir şey çok merak ediyorum hanımlar çalıştığınız yer olsun bulunduğunuz ortam olsun çok güzel bir bayan varsa kıskanıyor musunuz mesela bugün yeni stajyer arkadaş geldi maşallah çok güzel bir Rus gibi diyeyim gözleri VS aslında hiç kıskanan biri olmadım bugüne kadar ama sanki onu biraz kıskandım mı ne!! Ay kötü düşünce bence kıskançlık biliyorum bunu ama geçer inş 😅

Selamlar nasılsınız? Bir şey çok merak ediyorum hanımlar çalıştığınız yer olsun bulunduğunuz ortam olsun çok güzel bir bayan varsa kıskanıyor musunuz mesela bugün yeni stajyer arkadaş geldi maşallah çok güzel bir Rus gibi diyeyim gözleri VS aslında hiç kıskanan biri olmadım bugüne kadar ama sanki onu biraz kıskandım mı ne!! Ay kötü düşünce bence kıskançlık biliyorum bunu ama geçer inş 😅
Kıskanmadım hatta beğenirim yani güzellik güzel şey:KK48:

Şöyle bir düşündüm de şuana kadar kimseyi çok güzel diye kiskanmadim acikcasi
Ben kendimi pek güzel bulmam aslında ama güzel olana da gıcık olmam hatta maşallah filan derim dua ederim içimden

En son bir kadinin guzelligini kiskandigimda lise 2. Siniftaydim😃 1. Siniflara yeni bir kiz gelmisti ve ben onun cok guzel oldugunu, platonik askimin onunla cikmak isteyecegini dusunup cok kiskanmistim. Onunla degil, baskasiyla cikti, sonucta yine bana yar olmadi:işsiz:

Ben kıskanıyorum zaman zaman,doğuştan şanslı olanlari kıskanıyorum ,eğitimli ve akıllı aile çocuklarını,zengin aile çocuklarını ,güzel olanlari,çok iyi eğitimli almış olanları ,gurbetçi olarak yurtdışında yaşayanlari ve çocuklarıni güzel gelecek bekleyenleri..Bazen bazi kişiler bu özelliklerden bir maçına birden sahip oluyorlar.
İyi bir şey olmadığını biliyorum da napayım böyle hissediyorum,belki çocukluğumdan beri herşey için fazla didinmektendir ,zor elde ettiğimdendir,belki de kötü biriyimdir ,daha karar veremedim,ikisi de olabilir

Kıskanmıyorum. Çünkü güzellik herşey değildir. Yüzü güzel olup kafası çalışmayanlara üzülüyorum mesela.

Ayrıca kendi ışığına güvenen başkasının parıltısından rahatsız olmaz 😉

Kıskançlık rekabet özenme ile eş değerdir
Ne rakip mi rakibim yok benim çirkin bile olsam

Ben itiraf edeyim kıskançlıktan çatlarım :KK70: kendimi de güzel bulurum şu sıra değil fazla kilolarım var işte tam da şu sıra çok kıskanıyorum bugün TV de Burcu Esmersoyun bi belgeseli vardı Fox ta "pis seni zayıflığa bak" dedim önceden ben de öyle fittim:cry:

Back
X