• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok merak ediyorum

İnşallah geçer😄
Ben kıskanmam. Ne güzel kadın bee derim. Ben de güzelim ama bu daha bi güzel derim. Orda konuyu kapatırım:KK48:

Ben kıskandığımda kendime kızıyorum. Yani mantık çalıştırıyorum.Yoksa çatlar insan.Hayat kıyaslama yapa yapa geçermi.Geçmez.Zateb hepimiz yerçekimi nedeniyle çöküşteyiz😉😂Ne acı bir son diye düşünürüm. Böyle böyle teselli verip kendime modumu düşürmem bide enerji çıktığı yere döner ya ondan sanırım kötü enerji yollamam kimseye. Başım ağrımasın migren tutmasın şansım modum düşmesin diye.... Bir zamanlar kıskançtım ve böyle sorunlarım vardı. Terbiye ettim kendimi şimdi mutlu memnun ve güzelliğe maşallah diyen bir yapım var. Olumlu ve haset olmayınca o enerji bana hayatıma yansıyor auram ışıldıyor. Kıskançlık eşittir hasetlik hepsi aynı kapıya çıkar kişiyi zehirler ondan çıkar ona döner.

Benim de işyerinde bahsettiğiniz gibi yaklaşık 1.70 boylarda 36-38 beden bronz tenli upuzun saçları olan ela gözlü bir hatun var fiziği tas ☺️ gerçekten çok güzel ben bile her gördüğümde bir 5-10 kere bakıyorum maşallah Allah sahibine bağışlasın deyip geçiyorum ama kıskanmiyorum neden kiskanayim ki:) güzellik göreceli bir kavram :) hem bende güzelim o beni kıskansın ☺️🤪

Benim kıskançlığım bi garip olur..Benden baya küçük veya büyük ise kiskanmiyorum.Ama yasitim ise kiskanirim yani ne var

Dış görünüşte kimseyi kıskanmadım ben de bu yaşıma kadar. Çünkü bakımlı olup iyi giyindiğinde (kastım marka değil vücuda uygun kombini bulabilmek) kendine baktırmayan kadın tanımıyorum :D İşin sırrı bu bence.

Bazen bazi kadinlari görünce icimden "Aman Allahim bu kadinsa ben neyim😱" diye gecirmiyor degilim, ama ondan fazla ne kiskanirim nede kötü duygular beslerim. Herkesin kendi masallahi var 🤓

Benlik bi durum yoksa kıskanmam ama eski sevgilimin yeni sevgilisi tarzı mevzular varsa kıskanabiliyorum insanız neticede.

Valla ben Rusları çok severim, kadın olsun erkek olsun. Çok güzel bir Rus kadın gördüğümde 'priviyet' diye girerim hemen lafa 😅
Ama bugüne kadar hiç böyle bir kıskançlık yaşamadım . Bence herkesin kendine ait bir çekiciliği var.
Benim gerçekten hiç çekici bulmadığım bir tanıdığım var mesela. Hımbıl bir kız, dışarıdan görünen bir guzelligi yok , üstelik mıymıymıy konuşuyor, 'yeter artık cümleyi bitir' diye bağırasim geliyor. Geçen aynı ortamda bulunduk epey bir süre. Eşi de vardı. Gerçekten de adam karisinin ağzının içine düştü, ne elini bıraktı,ne gözünü başka yana çevirdi. Belli ki bana öyle vasat gelen kız eşine dünya güzeli...
Aynı şekilde Rus kızları da sari-mavi olduğu için genel bir algiya göre guzel geliyor ama Rus erkeklerine göre de biz esmerler çekici geliyoruz. Benim 3 yıllık (parça parca 3 yıl) bir Rus sevgilim vardı. Rus kızı gibi yuvarlak suratli olmamami, Rus kızı gibi güneş görünce pespembe olmamami, Rus kızı gibi soğuk havada kısacık giyinip gece gündüz topukluyla gezmememi çok begenirdi. tanıştığımızda karamel olan saçımi ısrar kıyamet siyaha döndürmeme sebep olmuştu. Çünkü adama farklı gelen bu.
Aynı hesapla o da abidik kubidik bir tipe sahipti, eminim Rusya'da yuvarlak pembe suratiyla öyle ilgi çeken bir erkek değildir ama bana maviş maviş dünya güzeli gibi gelirdi.
Yaniiii herkesin bir cekiciligi var... Genelgecer güzellik algısı sadece boş bir söylem, insana gerçekten sevdiği güzel geliyor. Eski bir sevgilimin böyle zamanlar için kurduğu bir cümle vardi, hani Adriana Lima mi yengenc mi tarzı salak sorular için. 'pufff, telefonumda bir tane bile Adriana Lima fotosu yok ama senin bine yakın resmin var, tabii ki benim için en güzel sensin' demişti.

Guzeli niye kıskanalım masallah der geceriz her insan kendine has sonucta
Dusundum de hıc bu ne cırkın ya dedıgım birini de gormedım ben daha cok kısılerle anlasıp anlasamadıgıma kafa yapısına bakıyorum sanırım kafa yapısına gore bu ne guzel insan diyorum

Ya benimki şu aslında bende maşallah derim, kötü düşünmem herkes iltifat ediyor ya orada insanda ister istemez bir kıskançlık duygusu oluyor sanırım

Sadece benden güzel diye kimseyi kıskanmam. Benden zeki, benden başarılı, yetenekli olursa belki. Ne biliyim benim düşünemediğim birşeyi düşünür hem hayran olurum hem hafif kıskanırım. Ama aynı zamanda zeki kadınlara bayılırım, arkadaş olmak isterim. İltifat olarak da onu kıskandığımı kesinlikle söylerim.

Kendine bakan spor yapan disiplinli enerjik depresyona girmeyen fazla kilo sorunu olmayan hayatinda hic bir oturusta bir kavanoz nutella bitirmemis mutemadiyen uyanamadigi icin ise gec kalmayan youtubeda internette bos bos icerikler izleyerek kanepede uyuyakalmayan gece disini fircalamaya cisini yapmaya usenmeyen ve regl donemlerinde karni agrimayan agrisa da cikolata yemeyip regl yogasi yapan insanlari KISKANIRIM NET. Onlar ki dunyaya bize ibret olsun diye mi gonderildiler ne ayaklar bilmiyorum.

Selamlar nasılsınız? Bir şey çok merak ediyorum hanımlar çalıştığınız yer olsun bulunduğunuz ortam olsun çok güzel bir bayan varsa kıskanıyor musunuz mesela bugün yeni stajyer arkadaş geldi maşallah çok güzel bir Rus gibi diyeyim gözleri VS aslında hiç kıskanan biri olmadım bugüne kadar ama sanki onu biraz kıskandım mı ne!! Ay kötü düşünce bence kıskançlık biliyorum bunu ama geçer inş 😅
Kıskanmam ama çok özenirim 😀 çevremdekiler hep çok güzel olduğumu söyler, ben de aynaya bakınca memnunum kendimden, belki bu yüzden kıskanmıyorum ama benden güzel birini görünce özeniyorum keşke ben de bu kadar güzel olsam diyorum, biz kadınlara yetmiyor yetmiyor 🤣🤣 hep daha güzel olmanın peşindeyiz 🥰

Back
X