1 yildir bekleuen ben degilim gidemeyen benim bi turlu o bekledi hep beniBaşka biri var mı yok mu ona emin olacağına bence açık açık sor var mı düşüncesi senle ilgili. En azından boşuna beklememiş olursun..
Yani bekledigini soylerken biri olmadigina eminim demek istedim1 yildir bekleuen ben degilim gidemeyen benim bi turlu o bekledi hep beni
Ne icin ?Eee neyi bekliyorsunuz?
Bir adım içinNe icin ?
Bikac sorunlarim oldu maalesef ailevi seyler. Gidemedim gercekten yoksa ben de cok istiyorum gitmeyi cok hemde . 1 1.5 haafta sonra muhtemelen surpriz yapacam daha haberi yok . Ama ben beklefim kimse beklemez falan diyince umutlanayim mi umutlanmayayim mi bilemedim zaten yaklasik 3 yildir benim hayatimda ama hic tam emin olamadim sevgisinden bu ispati olabilir mi diye merak ediyorumBir adım için
Evet bu kisima ben de biraz takigim ama yine de kiyamiyorum aslinda. Kendisi calisiyor ve bi tek pazar gunleri bos yani onda da uyusun istiyor ben de oyle cunku yorucu isi cidden oglene kadar uyuyor e zaten sonra gelmesiyle gitmesi bir olacak bi de bu sene onun icin de cok zor bir yil oldu zaten 1.derece yakinlarini kaybetti ve hic yaninda olamadim o yuzden kizamiyorum bu konuda kiyamiyorum da1-2 saatlik yol uzak bir yer degil. Bence bir an önce vakit ayir ve git madem bekliyor seni.. 1 yil süre icinde hic vakit bulamamis olmani ben pek kabul edemezdim onun yerinde olsam ama neden sen gitmelisin? Sen gidemiyorsan o gelsin? Amac görüsmekse kimin o yolu katettigi ne farkeder?
Tesekkur ederimIlgili bolume tasindi
Yukarida arkadasa da yazdigim gibi durumO niye gelmiyor? 1 yıl uzun bir zaman. Mesafe de kısa. 10 saat değil 15 saat değil.
Evet bu kisima ben de biraz takigim ama yine de kiyamiyorum aslinda. Kendisi calisiyor ve bi tek pazar gunleri bos yani onda da uyusun istiyor ben de oyle cunku yorucu isi cidden oglene kadar uyuyor e zaten sonra gelmesiyle gitmesi bir olacak bi de bu sene onun icin de cok zor bir yil oldu zaten 1.derece yakinlarini kaybetti ve hic yaninda olamadim o yuzden kizamiyorum bu konuda kiyamiyorum da
Yoo gercekten bahane tarxinda degil benimkiler. 1 yilin her gunu dolu dolu gecmedi tabi ama ben musait oldugumda gleecrgimi soyleyecekken onun musait olamadigi ana denk geldi ya da haftaici musait olabilirken ben o olamiyodu vs. Duygularimdan eminim . Ama dediginiz gibi isteseydi bi pazarini da verirdi sonucta iste gercekten bilemiyorumKiyamiyor olabilirsin ama ortada 1 yildir birbirini göremeyen 2 insan var ve bence eger gercekten birbirinize önem veriyor olsaydiniz napar ne eder görüsürdünüz.. Onun isi agir olabilir ama koca bir sene icinde hic mi pazarini feda edemedi seni görmek icin? Bence kendi duygularini da biraz gözden gecir. Cünkü mesafe gercekten az, bence bahane edilemez yani..
Yukarida arkadasa da yazdigim gibi durumtabi bahane degil sonucta 3 yilin adi var 2 sene boyunca da hep ben gidiyodum zaten iste su son 1 yil. 3 yildir da hic emin olamadim zaten ilginc biraz. Hakikaten bekleyince de umutlandim acikcasi ama iste yine de dedim nolur nolmaz size de bi danisayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?