Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

peaceful16

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
3.221
3.963
333
Bugun sevgililer gunu diye ozenmistim, 2 senedir evliyiz evlendigimizden beri kutlamamistik, ben evde guzel bi yemek yapayim giyinip susleneyim oyle karsilayayim diye dusundum.
esime de biraz caktirdim iste bugun sevgililer gunu aksama gorusuruuzz falan seklinde mesaj atmistim ki o da heveslensin diye.

saat 6.30 gibi evdeydim dedimki eve gelirken haber ver, saat 7.15te yazdi geliyorum diye, normalde 40 dk suruyor sirketinden ev. onu hesaplayarak yemegi yaptim. saat 8de sordum nerdesin cevap yok, aradim dediki taksiyle geliyorum mudurumu biraktim yoldayim cok trafik var, oldugu yerde eve hala yarim saat uzaklikta en az. baya sinirlendim her gun onun gelisine gore yemegi hazirladigimi biliyo, bugun daha ozendigimide bile bile bana haber bile vermedigi icin. soyledimde ona sitem ettim kizdim. o da senden once sevgilim varda onla bulustum falan dedi, ne alakaysa, bunu soylemesi bile cok cirkin bugun.
usteledim neden soylemiyosun, bugun ozendigimi biliyosun gec kaliyosun, sanki mudurunu birakman cok mu onemli falan dedim. o da acikladi vs sonrada uzayinca kufur edip yuzume kapadi.

yemekler hazir, ben hazir, cok sinirim bozuk. Ustumu degistirdim, makyajimi da sildim. esortmanlarimi giydim.

acaba hic mutlu olamayacakmiyim......

eski konularınıza baktım da siz sürekli ilgili alaka, bekliyosunuz sanırım. ama artık flört döneminde değilsiniz, evlisiniz bunun farkına varın. 8de değil de 9da gelsin ne olacak, dünyanın sonu mu?

ha adam size küfretmiş. bu ilk defa mı oluyor?

evet bekliyorum, bugun bekledigim minimumda bisey bence biliyor ona gore yemegi hazirladigimi herseyi , haber vermek ne kadar zor olabilir ki ?

Gece çalışıyorsunuz sanırım,
Daha gün bitmedi ,zehir etmeyin kendinize bu özel günleri
Eşofman giyince de romantizm bozulmaz ya da değiştirirsiniz.
Ama siz berbat ederim bu günü bana ne diyorsanız bundan sonra hep böyle olacak,kabul edin.

Ya çok darlamissiniz adamı okurken ben bile sıkıldım,ha 1 saat geç ha 2 saat
Sevgili olsanız tamam saat sıkıntısı vardır fazladan görmek istiyorsunuzdur
Ama evlisiniz yani adamla akşam beraber uyuyorsunuz
Sevdiği adamla aynı yatakta uyuyan insanlar nasıl bir lükse sahip olduklarının farkında değil,böyle saçma sapan şeylere takılıyorlar

peace bak büyütüyorsun her şeyi. daha önce de defalarca yazdık.
yemekleri ona göre hazırladığın için haber beklemekte haklısın, ama bu böyle ifade edilmez. aradığında müdürü bıraktım dediğinde "hmmm benim niye haberim yok? neyse tamam sonra konuşuruz bekliyorum" dersin. unutursun bi süreliğine. güzel güzel gününüzü kutlarsınız, ondan sonra güzelce söylersin. ben senden haber bekliyorum, gelecem dediğin saatte gelmeyeceksen senden tek istediğim şey haber vermen dersin. o da sana hak verir, tamam der, biter. 10 saniyede anlaşabileceğiniz bir mevzu bu.

telefonda bu işi uzatmanın anlamı var mıydı? adam zaten yanına gelecek. her zamanki gibi gereksiz yere büyüttün. bir de mimlisin sen, aşırı dikkat etmen gerek.

onun küfretmesiyle ilgili de yorumum yok artık. hakaret mevzusunu bir türlü halledemediniz. koy artık tavrını, bu ne yahu. bu kaçıncı. adam her şeye sinirlenip hakareti küfrü basıyor. ezdirme kendini. ne olursa olsun seninle öyle konuşamaz.

hicbir kızgınlık kufur etmesini haklı cıkartmaz yanlıs yapmıs madem cok kızdı yine kapatsın telefonu sinirini gecinc eve gelip konussun boyle daha mı iyi oldu

Abartmışsın. Madem güzel bi gün geçirmek istiyordun neden böyle triplere girdin? Yemek soğursa ısıtırdın olur biterdi, eve gelince de tatlı bi sitem ederdin yarı şaka yarı ciddi tamamdır. Gününü mahvetmeye değdi mi?

Tamam küfür etmesi çok çirkin ve yanlış ama adam sana açıklamış ilk başta, sen tribe devam edip adamı o raddeye getirmişsin.

Ayrıca ''diğer sevgilimle buluştum'' lafında da çok alınacak bi şey yok. Öyle olmadığını sen de biliyorsun. Müdürünü bırakmasına, geç kalmasına kızınca tepki olarak bu cümleyi kurmuş. Gerçekte nerde ne yaptığı ortada.

Yerinde olsam o eşofmanları çıkarır tekrar kıyafetlerimi giyer yemekleri de ısıtırım. Günümü mahvetmem küçücük bi şey yüzünden. Eve geldiğinde de bi şey olmamış gibi davranırım.

cümleleri yazım şeklin değişmiş birkaç konudur başkası yazıyor gibi bir his geliyor

farklı birşeymi yaptın ne bileyim doktorla görüş falan diyorduk doktoramı gittin arada bizim bilmediğimiz birşeymi yaptın

sende bir değişiklik var

Of peaceful16 lütfen bi kere de bu kadar yüklenme adama bu kadar triplere girme. o gelmeden yüz ifadeni de düzelt, kıyafetini de. yemekleri de ısıt. bi şey olmamış gibi davran.

Bugun sevgililer gunu diye ozenmistim, 2 senedir evliyiz evlendigimizden beri kutlamamistik,

Siz hazırlık yaptığınız için fazla üstüne gitmişsiniz fakat eşinizin küfür edip kapatması da çok ayıp cidden.
Lütfen üzülmeyin ve kendinizi kötü hissetmeyin.. Kendiniz de söylemişsiniz zaten 2yıldır hiç kutlamamışsınız ki şimdi hemen bir günde çok özenli ve romantik bir eş olmasını beklemeyin.. Beklentileri çok yüksek tutmadan bu şekilde ufak ufak rutinler oluşturun eşiniz de zamanla alışkınlık edinip özen göstersin.

Sevgililer günü bugün ve saat dört bile olmadi. Bunlar ne arada yasandi sabah yedide mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…