Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

Gerçekten iki beter birbirini bulmuş buradan bakınca. Ne adam katlanılır ne kadın.

Bana adam çindeki düzeni bozmak istemiyor sabrediyor gibi geliyor acikcasi.

Adam sevmiyor bence. Ordaki düzen bozulmasın , evde Türkçe konuşan biri var orda dursun diye evli. Peace in kafa zaten garip ama adam da çok terbiyesiz. Küfür etmek nedir yahu?

Esinin kufur etmesi normal degil ama cok uzerine gidiyorsun.
Yemek bu isit ye abartiyorsun gercekten belki sana hediye almak icin oyalandi yada muduru birakmak zorunda kaldi bekle yani ne var bunda.
Turkiyeden online terapi falan al ciddiyim hayat senin etrafinda donmuyor.

belki hediye almıştır. tabi haber verse daha iyi olurdu ama olan olmuş.
beklenti yorar insanı. eşinizi tanıyan sizsiniz. aşağı yukarı neleri bekleyeceğinizi biliyorsunuzdur.

Biraz sabırlı olsan,biraz otokontrolün olsa,anlayış göstermeyi öğrensen keşke..Sen fevrisin eşin senden fevri,hayatı birbirinize zindan ediyorsunuz..

amann kalk kalk makyajı tekrar yap giyin.
hatta geç kaldıysa daha da bir özenmeye vaktin olur.
bu kadar küçük şeyler için kalp kırmaya ne gerek var?
yapmışsın o kadar hazırlık boşa gitmesin.
sonra çıkarırsın acısını.

Fazla tepki vermissiniz. Uçarak eve gelecek hali yok ya sabırsız olmayin

Yeni sevgili gibi trip atıyorsunuz adama. İşten geliyor sonuçta yol hali işi uzamış olabilir. 2 saat geç kutlasanız ne olur?

Ben sizi haksız bulmadım. Evet belki daha önce gereksiz çıkışlarınız olmuş olabilir (ki bilmiyorum,bunu yorumlardan dolayı söyledim) ancak yine de bu konuda kesinlikle haklısınız. Bir telefon açıp, trafikteyim biraz gecikebilirim demek zor değil.
Evliliğin ilk yılları ilginç oluyor.
Zamanında telefonun sesi kısıkken müdürü arayınca panik yapan eşime, ben arayıp ulaşamadığımda panik yapmıyorsun ama diyerek sarmıştım. Olur böyle şeyler. Düşünüldüğü gibi sevilmeyi haketmeyen, boşanılması gereken bir kadın olduğunuza inanmıyorum. Sadece istediği inceliği göremeyen birisiniz.
Ancak yıpranmayın ve yıpratmayın. Madem gecikti ve sizin tüm hevesiniz kaçtı,üst baş giyinik masa öylece dururken eşinize anlatın hislerinizi. Kırıldığınızı , en azından aranıp haber vermenin bu kadar zor olmadığını....
Sakince anlatın. Çünkü erkekler karşısındaki kadınları zamanla öyle yıpratıyor ki , histerik ve paranoyak tiplere dönüşüyoruz. Sonra da bu halimizden sıkılıyorlar :)
Sakin olun, konuşun...
Sevgililer gününüz kutlu olsun

Ne kadar kendinize dert üretiyorsunuz yaa. Bugüne bu kadar anlam yüklerseniz böyle üzülürsünüz yani adam normalde ilgi alaka göstermeyen biri mi? elinde olan bir şey mi sanki gezmeye gitti? müdürünü de bırakmış geliyormuş trafik hali gerçekten burada okurken bile gerildim eşinizi düşünemiyorum adamı zorla öyle konuşturmuşsunuz. Herhalde sürekli ilgi alaka olunca hep daha fazlasını istiyorsunuz ne var hazırlandıysanız yemekleri yaptıysanız yani. Sanki akşam bitti. Bu kadar da yapmayın yaa.

Cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…