- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi peaceful16
-
+1Çindeki araba,bisiklet ve motor trafiğini düşünürsek eşinize bayağı haksızlık oluyor.
Özene bezene hazırlık yaptınız evet ama marifet karnı tok tutmak değilgönlü hoş tutmak.
Giyinin,süslenin kocişe hazırlanın
Cidden normal bir insanin peace'e tahammul etmesi pek mumkun degil.
Ama esi de cok matah degil. Hakaret eden, kufur eden, surata telefon kapatan bir adam. Normal bir kadin da bu kadar hakarete, kufre katlanmaz. Peace de onlara ses etmiyor, sineye cekiyor.
Ha tabii bu iliskide adama aciyorum o ayri.
Ama esi de cok matah degil. Hakaret eden, kufur eden, surata telefon kapatan bir adam. Normal bir kadin da bu kadar hakarete, kufre katlanmaz. Peace de onlara ses etmiyor, sineye cekiyor.
Anladım. Ben de sasirdim ne oluyoruz diye :)Çinde yaşıyor
Teşekkürler.yurtdışında yaşıyor konu sahibi, orda saat şuan 20.30 muş sanırım.
Fazla tepki vermissiniz. Uçarak eve gelecek hali yok ya sabırsız olmayinBugun sevgililer gunu diye ozenmistim, 2 senedir evliyiz evlendigimizden beri kutlamamistik, ben evde guzel bi yemek yapayim giyinip susleneyim oyle karsilayayim diye dusundum.
esime de biraz caktirdim iste bugun sevgililer gunu aksama gorusuruuzz falan seklinde mesaj atmistim ki o da heveslensin diye.
saat 6.30 gibi evdeydim dedimki eve gelirken haber ver, saat 7.15te yazdi geliyorum diye, normalde 40 dk suruyor sirketinden ev. onu hesaplayarak yemegi yaptim. saat 8de sordum nerdesin cevap yok, aradim dediki taksiyle geliyorum mudurumu biraktim yoldayim cok trafik var, oldugu yerde eve hala yarim saat uzaklikta en az. baya sinirlendim her gun onun gelisine gore yemegi hazirladigimi biliyo, bugun daha ozendigimide bile bile bana haber bile vermedigi icin. soyledimde ona sitem ettim kizdim. o da senden once sevgilim varda onla bulustum falan dedi, ne alakaysa, bunu soylemesi bile cok cirkin bugun.
usteledim neden soylemiyosun, bugun ozendigimi biliyosun gec kaliyosun, sanki mudurunu birakman cok mu onemli falan dedim. o da acikladi vs sonrada uzayinca kufur edip yuzume kapadi.
yemekler hazir, ben hazir, cok sinirim bozuk. Ustumu degistirdim, makyajimi da sildim. esortmanlarimi giydim.
acaba hic mutlu olamayacakmiyim......
Yorum bile yapamıyorum. O kadar vahim durumunuz bence.
Bir de "eşortman" değil "eşofman".
amann kalk kalk makyajı tekrar yap giyin.
hatta geç kaldıysa daha da bir özenmeye vaktin olur.
bu kadar küçük şeyler için kalp kırmaya ne gerek var?
yapmışsın o kadar hazırlık boşa gitmesin.
sonra çıkarırsın acısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?