- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi peaceful16
-
Sevgililer günü bugün ve saat dört bile olmadi. Bunlar ne arada yasandi sabah yedide mi?
Konu sahibi Çin de yaşıyor orda saat şuan 20.30 civarı.Ama sevgililer günü bugün? Saat daha 15:44.. ben anlamadı
Hevesin kacmakta hakli bence sallamamis siz ona kizmissiniz. Siz öyle yapinca dedimi süpriz nerde falan diyeBugun sevgililer gunu diye ozenmistim, 2 senedir evliyiz evlendigimizden beri kutlamamistik, ben evde guzel bi yemek yapayim giyinip susleneyim oyle karsilayayim diye dusundum.
esime de biraz caktirdim iste bugun sevgililer gunu aksama gorusuruuzz falan seklinde mesaj atmistim ki o da heveslensin diye.
saat 6.30 gibi evdeydim dedimki eve gelirken haber ver, saat 7.15te yazdi geliyorum diye, normalde 40 dk suruyor sirketinden ev. onu hesaplayarak yemegi yaptim. saat 8de sordum nerdesin cevap yok, aradim dediki taksiyle geliyorum mudurumu biraktim yoldayim cok trafik var, oldugu yerde eve hala yarim saat uzaklikta en az. baya sinirlendim her gun onun gelisine gore yemegi hazirladigimi biliyo, bugun daha ozendigimide bile bile bana haber bile vermedigi icin. soyledimde ona sitem ettim kizdim. o da senden once sevgilim varda onla bulustum falan dedi, ne alakaysa, bunu soylemesi bile cok cirkin bugun.
usteledim neden soylemiyosun, bugun ozendigimi biliyosun gec kaliyosun, sanki mudurunu birakman cok mu onemli falan dedim. o da acikladi vs sonrada uzayinca kufur edip yuzume kapadi.
yemekler hazir, ben hazir, cok sinirim bozuk. Ustumu degistirdim, makyajimi da sildim. esortmanlarimi giydim.
acaba hic mutlu olamayacakmiyim......
Ay pardon dusunemedim oyle .suanda oluyor, yurtdisinda yasiyoruz, saat 8.30 hala yok
her zamanki gibi abartmışsın.Bugun sevgililer gunu diye ozenmistim, 2 senedir evliyiz evlendigimizden beri kutlamamistik, ben evde guzel bi yemek yapayim giyinip susleneyim oyle karsilayayim diye dusundum.
esime de biraz caktirdim iste bugun sevgililer gunu aksama gorusuruuzz falan seklinde mesaj atmistim ki o da heveslensin diye.
saat 6.30 gibi evdeydim dedimki eve gelirken haber ver, saat 7.15te yazdi geliyorum diye, normalde 40 dk suruyor sirketinden ev. onu hesaplayarak yemegi yaptim. saat 8de sordum nerdesin cevap yok, aradim dediki taksiyle geliyorum mudurumu biraktim yoldayim cok trafik var, oldugu yerde eve hala yarim saat uzaklikta en az. baya sinirlendim her gun onun gelisine gore yemegi hazirladigimi biliyo, bugun daha ozendigimide bile bile bana haber bile vermedigi icin. soyledimde ona sitem ettim kizdim. o da senden once sevgilim varda onla bulustum falan dedi, ne alakaysa, bunu soylemesi bile cok cirkin bugun.
usteledim neden soylemiyosun, bugun ozendigimi biliyosun gec kaliyosun, sanki mudurunu birakman cok mu onemli falan dedim. o da acikladi vs sonrada uzayinca kufur edip yuzume kapadi.
yemekler hazir, ben hazir, cok sinirim bozuk. Ustumu degistirdim, makyajimi da sildim. esortmanlarimi giydim.
acaba hic mutlu olamayacakmiyim......
Cidden normal bir insanin peace'e tahammul etmesi pek mumkun degil.Off aman peace bir insan hiç mı kendinden sıkılmaz ben konunu okudum ruhum daraldı yine ay aynısı yine mi dedim zavallı eşini düşünemedim.
Kocan neden ayrılmıyor anlamıyorum artık ben olsam bu iskenceye daha fazla katlanmazdim.
Yada sen gercek değilsin. Aklınca trip yapan bir kadını karikatürize Edip dalga geçiyorsun. Cidden artık sana inanmıyorum! Gerçek olamazsın sen ya.
Bir kadın bu kadar mutsuz bir yuvası varken, çözüm elindeyken yine inatla aynı hataları milyonuncu kez yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?