Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

peaceful16 şimdi de kk dan çıkmış bak, kocası geldi büyük ihtimalle ama bari bizim yazdıklarımızı iyice okuyup çıksaydı. gidip adamla kavga edecek günü kendisine de ona da zehir edecek aferin

Tahminime göre oda size hediye alıyordur ondan geç kalmıştır ama sizin sinirlenip üstünüzü değiştirdiginiz gibi oda hediyeyi fırlatıp atmış olabilir..
Bir güne değil hayatınızın bütününe önem verin..
Tartışacak yer aramayın lütfen,,hersey planladığımız gibi olmuyor hayatta keyfinizi kaçırmaya deymez..
Küfür etmesi,sizin tripleriniz fazla abartı!!

sen gercek misin ya??? valla cok sikici konularin var. sacma mantiksiz. saracak bisey ariyorsun. offf valla ben kocanin yerind olmak istemezdim. bence gercek bile degilsin sen. uyduriyorsun. cunku bir insan bukadar sikici ve manasiz olamaz

Hevesin kacmakta hakli bence sallamamis siz ona kizmissiniz. Siz öyle yapinca dedimi süpriz nerde falan diye

evet yine başa sarmışsın iyi bir şey yapayım derken saçma sapan sebepten adamı kızdırmışsın. o da batsın böyle romantizm demiştir büyük ihtimal. yemeği ısıtırsın gelince bu çok mu zor bişey adama hayatı dar ediyorsun?

Belki trafikte kaldığından sinirlenip sana yansıtmıştır. Çokta üstüne gitmeseydin keşke. Eve gelince bir süre yanına yaklasma. Sonrasında alırsınız birbirinizin gonlunuzu madem o kadar hazırlık yaptin

her zamanki gibi abartmışsın.
sydan bahanelerle adamı boğmaya devam diyorsun.
nereye kadar sabredecek eşin hiç düşünmüyormusun?
kendi mutluluğunu düşünürken eşine yaptığın eziyetin de az farkında olsan...

Esinizin bu kadar rahat kufretmesinin tek sebebi sizsiniz. Hala tavrinizi koyamiyorsunuz, adam da biliyor ne derse desin iki gun sonra yelkenleri suya indiriyorsunuz.

Kufur disinda bu konuda da haksizsiniz. Konunun basinda hakli oldugunuz halde (gecikecegini haber vermesi iyi olurdu) yine her zamanki gibi konuyu uzatip, dirdira baglayip adami bunaltmissiniz.

Adam isten cikmis, mudurunu birakmis, trafige takilmis, evine varamamis zaten cani burnunda bir de telefonda dirdir. Ki siz zaten bu konuda namlisiniz, adam hala dolu bu konuda.

Neyse merak etmeyin uc bes gune barisirsiniz.

Off aman peace bir insan hiç mı kendinden sıkılmaz ben konunu okudum ruhum daraldı yine ay aynısı yine mi dedim zavallı eşini düşünemedim.
Kocan neden ayrılmıyor anlamıyorum artık ben olsam bu iskenceye daha fazla katlanmazdim.
Yada sen gercek değilsin. Aklınca trip yapan bir kadını karikatürize Edip dalga geçiyorsun. Cidden artık sana inanmıyorum! Gerçek olamazsın sen ya.
Bir kadın bu kadar mutsuz bir yuvası varken, çözüm elindeyken yine inatla aynı hataları milyonuncu kez yapmaz.

Çindeki araba,bisiklet ve motor trafiğini düşünürsek eşinize bayağı haksızlık oluyor.
Özene bezene hazırlık yaptınız evet ama marifet karnı tok tutmak değilgönlü hoş tutmak.
Giyinin,süslenin kocişe hazırlanın

Cidden normal bir insanin peace'e tahammul etmesi pek mumkun degil.
Ama esi de cok matah degil. Hakaret eden, kufur eden, surata telefon kapatan bir adam. Normal bir kadin da bu kadar hakarete, kufre katlanmaz. Peace de onlara ses etmiyor, sineye cekiyor.

Ha tabii bu iliskide adama aciyorum o ayri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…