Çok moralim bozuk kızlar yardım

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
Ben normalde 5 gün adet görüyorum bu sefer sadece 1 buçuk gün sürdü. Bekarım ve bakireyim, ama neden olur ki? Ayrıca her zamankinden az geldi. 7 ay önce de aynı şey oldu doktora gittim idrar yolları enfeksiyonundan dolayı 2 gün sürmüştü, sonra normale döndü. Ama yine aynı şey oldu. Çok korkuyorum :( Kısır filan mıyım acaba? Yoksa tiroid mi? Eğer tiroid se ayvayı yedim çünkü yeni kilo verdim vericekler hormon ilaçlarını duba gibi olucam :( kısırsamda kötü. Vallahi kafayı yiycem düşünmekten, tatile gideceğiz ona bile sevinemiyorum

sıkma canını canım benim. doktora tekrar git bence, kilo için endişe ediyosan nasıl verdiysen öyle verirsin yine sağlığın daha önemli :)

adetin bir buçuk gün sürdü diye kısır olmayı nereden çıkarttın anlamadım stres, aşırı yorgunluk, ilaç alımı, kilo verme, vs vs bir sürü sebeple arada böyle olabilir gecikebilir hemen yeşilçama bağlamayalım olayı ya o kadar da değil :)

adetin bir buçuk gün sürdü diye kısır olmayı nereden çıkarttın anlamadım stres, aşırı yorgunluk, ilaç alımı, kilo verme, vs vs bir sürü sebeple arada böyle olabilir gecikebilir hemen yeşilçama bağlamayalım olayı ya o kadar da değil :)

en güzel yorum başka bişi sölemeye gerek yok :42::42::42::42:

Back
X