Cok moralim bozuk kizlar

Keşke 100 bin varolan araba için kredi çekmek yerine biraz daha çekip kendinize iyi kötü bi araba alsaydınız. Eşinize söyleyin kredi çekip sizin borcu kapatsın. Bu adama bir kuruşumu bile vermezdim. Araba için 100 bin verince araba sizin mi oluyormusmuş lafa bak terbiyesiz. Nelerin hesabını yapıyor, Vala bi kuruş vermem böyle düşünene.
Ha kredi çekmiyor mu, satın arabayı.

Babasının katkısı yok.kendi almış. Yükseltirken otomatik aldık ama bi türlü ben kullanamadım ne hikmetse

Ankara buyuksehir bilirsiniz belki araba kaçırsam cesaretim henüz biraz zayıf ama çok istiyorum bende binip istediğim yere eşim olmadan gitmeyi
istanbul gibi kalabalık çarpık bir şehirde kullanmaya cesaret etmek daha zor olmalı. :(
hala korkuyorum bazı yerlere gitmeye.
mesela sultanbeyli diye bi semt var oraya asla cesaret edemem. davar gibi kullanıyorlar kesin kalp krizinden vururum arabayı birine :D

Ya neden vermediğini hala çözemiyorum tam olarak bu şekilde trafiğe çıkamazmisim dalgınmisim ankarada trafiği bilen bilir falan.. Gorumcem ve çocuğunu taşıyorlar ama ben kendim kullanamıyorum keşke kredi çekeceğime kendime araba parası biriktirseydim çok pişman oldum
görümcen ve çocuğu seni ilgilendirmez ki eşinin kendi arabası olsa bişey demiyicem ama

Ya bazı insanlar sırf mal mülk edinmek için evleniyorlar . Benim arkadaşımın kocası da öyle. G.tünde don yoktu evlendi, kızin ailesinin katkılarıyla, kızın kredisiyle ev aldı araba aldı, borc ödüyorum der eve çöp almaz, araba komple erkek ailesinin hizmetinde. Hala daha erkeğim , evime bakiyorum diye böbürleniyot

Kpin zaten arabası varmış. Araba Müsait olmadıpında dediğin heralde servise falan gittiğinde. Arada bir sizin arabaya ihtiyaç oluyor. Ben bunu laf etmeni doğru bulmadım. Boşanmış Bi kadın var ailesi destek oluyor hayatını kolaylaştırmak için ne güzel. Keşke hakkını savunmak için burdan yğrümeseydin böyle doğal olarak kötü niyetli gözükürsün. Eşin gerçekten senin hazır olmadığını mı düşünüyor yoksa esirgiyor mu? Sen o krediyi çekmemiş de olsan o araba eşin olduğu kadar senin zaten. Eşinin bunu anlamasını sağla.

100.000 kredi çektin diye araba senin mi oldu cümlesi o kadar çirkin ki.
Görümce ve çocuğu zor durumda belli, birkaç kez kayınpederin işe bırakmasında bence sorun yok ama bu cümle işi çok bozuyor.
Sabah toplu taşımada uzun saatler geçirseniz ya da işe gitmek için çok zahmet çekseniz sizi de işe bıraksınlar diyeceğim ama bence servis çok rahat bir opsiyon. Servis varsa bende arabayla gitmezdim.
Yine de o cümleyi duysam ben 100.000 verdim diye benim olmadı ama diğerleri 5 kuruş vermeden onların oldu galiba derdim. Siz bana uymayın.
Ayrıca araba kullanıp kullanamayacağınıza eşiniz karar veremez ne münasebet ya. Kendinize trafikte güvenmiyorsanız birkaç özel ders alın, araba kullanmak pratikle oluyor. 2 sene boyunca direksiyona oturtmazsa nasıl olacak? Birden bire trafiğe çıkma yeteneği mi yüklenecek durup dururken?

bence bir nebze haksızsınız. sonuçta eşiniz arabayı sizinle bir yerlere giderken de kullanıyor diye tahmin ediyorum. muhtemelen gezmeye, tatile, markete gidiliyor arabayla. o yüzden sizin kredi çekip arabanın yenilenmesine katkıda bulunmanız doğru bir hareket.

eşiniz arabayı görümcenize kendisi kullanması için vermiyormuş ki. eğer öyle olsaydı haklı olabilirdiniz. sonuçta onlar da ailesi, açıkta ve zorda bırakması doğru olmaz.

siz de şehir içi direksiyon dersleri alın ve bu derslere eşinizi de götürün. kullanabildiğinizi görünce içi rahat eder ve yavaş yavaş arabayı sizinle paylaşmaya başlayabilir.

Siz haklısınız tabiki. 100 bin kredi çekmeseydiniz keşke. Bence kredi çekmeden de o arabanın sahibisiniz sonuçta senin-benim yok evlilikte. Kullandırmama gibi bir lüksü olamaz siz ona danışmayın alın ve kullanın.
Alsam ankara trafiğinden biraz cekiniyorum
Sapla saman karışmış gibi geldi bana biraz.

Eşiniz size arabayı vermiyor değilmiş, bir usta şoför olarak, henüz tek başına trafiğe çıkacak durumda olmadığınızı söylüyormuş, otobanda yani dümdüz akan yolda veriyormuş da. Bu tespit yerindeyse, sadece sizin değil trafikteki başka insanların da can güvenliği yönünden, ciddiye alınmalı.

O zaman arabayı sizin kullanmanız kullanmamanızdan bağımsız soralım soruyu ;

Arabanızı ara sıra kayınpeder alıyor, görümcenin ve çocuğunun şusunu busunu halletmek için.
Kayınpederin kendi arabası var esasen, ama - bu ne demek ben anlamadım ama yazdığınız şekilde ekliyorum - o araba müsait olmayınca, sizinkini alıyor.

Velev ki arabayı siz de kullanıyor olsaydınız, kayınpederin almasının sorun olması ortadan kalkacak mıydı ?
Yoksa, siz kullansanız da kullanmasanız da, onların almamasını mı istiyorsunuz ?
Buna göre yorum yapmak istiyorum.
Evet haklısınız henüz trafiğe çıkacak tecrübede değilim fakat çocuk vs olmadan öğretme konusunda hizlandirabilirdik. Hep iş güç erteliyor gibi hissediyorum artık. Arabayı kullanıyor olsaydım işe düzenli arabayla gelip gitmek isterdim .Boşta olursa alabilirlerdi.

Selam kızlar eşimle tartıştık moralim sıfır .
2 senelik evliyiz henüz çocuğumuz yok.
İkimizde çalışıyoruz.
Esimin evlendiğimizde arabası vardi evlenince ben 100bin kredi çektim yükselttik.
Soruna gelince görümcem boşanma aşamasında bir çocuğu var. Kayinpeder arabasıyla hem onu hem çocuğunu işe okula götürüyor( kocasıyla ayrı yaşadığı için)
Ehliyetim olmasına rağmen eşim guvenipte bana arabayı tam olarak vermiyor daha trafiğe çıkacak durumda deilmisim vs. Hep erteliyor.
Neyse kayinpederin araba müsait olmadığında sürekli bizim arabayı alıp gorumcemi ve çocuğunu getirip götürüyor.
Bende akşam sinirlendim tartıştık
Bana verme ben hariç herkes kullansın dedim
Birikim yapıp kendime araba alacağım keşke kredi cekmeseydim falan dedim. 100 bin kredi çektin diye arabanın sahibi mi oldun vaktinde ben aldım onlarda binecek falan diye esti gürledi. Bende ayrı odada yattım sinirimden .Sizce kim haklı?
Ben işe servisle gideyim bana arabayı vermesin hep bahaneler üretsin. Of of
kredini o kapatsın arabayı tamamen alsın senden sen de üstüne kredi çekip iyi kötü bi araba alabilirsin

100.000 kredi çektin diye araba senin mi oldu cümlesi o kadar çirkin ki.
Görümce ve çocuğu zor durumda belli, birkaç kez kayınpederin işe bırakmasında bence sorun yok ama bu cümle işi çok bozuyor.
Sabah toplu taşımada uzun saatler geçirseniz ya da işe gitmek için çok zahmet çekseniz sizi de işe bıraksınlar diyeceğim ama bence servis çok rahat bir opsiyon. Servis varsa bende arabayla gitmezdim.
Yine de o cümleyi duysam ben 100.000 verdim diye benim olmadı ama diğerleri 5 kuruş vermeden onların oldu galiba derdim. Siz bana uymayın.
Ayrıca araba kullanıp kullanamayacağınıza eşiniz karar veremez ne münasebet ya. Kendinize trafikte güvenmiyorsanız birkaç özel ders alın, araba kullanmak pratikle oluyor. 2 sene boyunca direksiyona oturtmazsa nasıl olacak? Birden bire trafiğe çıkma yeteneği mi yüklenecek durup dururken?
Tamam ben servise devam ederim sorun yok ama araba kullanmayı istediğimi biliyor ve bi türlü pratik yapacak xaman bulamıyoruz ne hikmetse .Kimsenin beş kuruş katkısı yok kendisi almış bekarken

Alin anahtari cikin neden soruyorsunuz boyle erkekler vermemek icin her turlu bahaneyi kullanit izin istemeyin alin cikin kullanin senden izin almiyorum bu benimde arabam ve kullanabiliyorum diyin

Tamam ben servise devam ederim sorun yok ama araba kullanmayı istediğimi biliyor ve bi türlü pratik yapacak xaman bulamıyoruz ne hikmetse .Kimsenin beş kuruş katkısı yok kendisi almış bekarken
Eşinizin mantığına göre parayı veren sahip oluyor diğerlerinin hiç hakkı olmuyorsa o zaman araba kendi ailesine de ait değil. Arada bir aile olmak ne demek hatırlatmak lazım.
Siz birkaç özel ders alıp kendinizi geliştirin, eşinize de söyleyin direksiyona oturmadan mucize olacak hali yoktu, ben ders almaya başladım yakında arabayı da kullanacağım diye

Siz haklısınız tabiki. 100 bin kredi çekmeseydiniz keşke. Bence kredi çekmeden de o arabanın sahibisiniz sonuçta senin-benim yok evlilikte. Kullandırmama gibi bir lüksü olamaz siz ona danışmayın alın ve kullanın.
Otomatik olsun istedim Manuel di canim , ne bileyim böyle oyalar gibi vermeyeceğini.bide görümce boşanma aşamasına gelince ailesi destekliyor vs benim suçum ne ya , aslında sorun görümce deil sorun esimin bana arabayı vermek istememesi zoruma gidiyor

Otomatik olsun istedim Manuel di canim , ne bileyim böyle oyalar gibi vermeyeceğini.bide görümce boşanma aşamasına gelince ailesi destekliyor vs benim suçum ne ya , aslında sorun görümce deil sorun esimin bana arabayı vermek istememesi zoruma gidiyor
Eşinizin isteyip istememesine bakmayın siz eğer trafiğe çıkmak için eksiğiniz varsa direksiyon dersi alın. O zaman hazır değilsin falan diyemez bahanesi kalmaz. Ders aldım öğrendim hazırım dersiniz. Benim eksiğim yok çok iyi kullanabilirim şuan diyorsanız da dediğim gibi onun lafına bakmayın kullanın. Birşey derse de kullanmaya hakkım var buna karışamazsın diyin açıkça.

Eşinizin isteyip istememesine bakmayın siz eğer trafiğe çıkmak için eksiğiniz varsa direksiyon dersi alın. O zaman hazır değilsin falan diyemez bahanesi kalmaz. Ders aldım öğrendim hazırım dersiniz. Benim eksiğim yok çok iyi kullanabilirim şuan diyorsanız da dediğim gibi onun lafına bakmayın kullanın. Birşey derse de kullanmaya hakkım var buna karışamazsın diyin açıkça.
Öğretirim demisti otomatik aldığımızda, şimdi ablası ve çocuğu için verdiğini görünce artık sinirlerim bozuldu .kayinpeder in beş kuruş katkısı yok ama eşim onlara gelince laf ettirmiyor. Ben bekarken bu sorunu çözemediğime pişmanım zaten , çalışıyorum param var keşke vaktinde cesaret etseydim

Selam kızlar eşimle tartıştık moralim sıfır .
2 senelik evliyiz henüz çocuğumuz yok.
İkimizde çalışıyoruz.
Esimin evlendiğimizde arabası vardi evlenince ben 100bin kredi çektim yükselttik.
Soruna gelince görümcem boşanma aşamasında bir çocuğu var. Kayinpeder arabasıyla hem onu hem çocuğunu işe okula götürüyor( kocasıyla ayrı yaşadığı için)
Ehliyetim olmasına rağmen eşim guvenipte bana arabayı tam olarak vermiyor daha trafiğe çıkacak durumda deilmisim vs. Hep erteliyor.
Neyse kayinpederin araba müsait olmadığında sürekli bizim arabayı alıp gorumcemi ve çocuğunu getirip götürüyor.
Bende akşam sinirlendim tartıştık
Bana verme ben hariç herkes kullansın dedim
Birikim yapıp kendime araba alacağım keşke kredi cekmeseydim falan dedim. 100 bin kredi çektin diye arabanın sahibi mi oldun vaktinde ben aldım onlarda binecek falan diye esti gürledi. Bende ayrı odada yattım sinirimden .Sizce kim haklı?
Ben işe servisle gideyim bana arabayı vermesin hep bahaneler üretsin. Of of
Ortak malınızda neden eşinizden izin bekliyorsunuz? Alın kullanın.

100 bin krediyi alırken sen dalgınsız sen şusun busun dememiş ama. Yalnız ben sizi hatalı buldum, ne demek vermiyor ya da sadece otobanda veriyor vs? O vermeyecek siz alacaksınız. Arabayı kaçırmak ne demek? Sizin malınız değil mi o?

Ehliyet kursuna gitmişsiniz, sınavları geçmiş araba sürmeye hak kazanmışsınız. Gerisi sizin pratik yapmanızda. Ben 6 aylık bebekle İstanbul trafiğinde gözümü kararttım. Çıkış o çıkış. Ne sollamaya ne şerit değiştirmeye cesaret edebiliyordum. Otobüsün kamyonun arkasında tin tin tam bir acemiydim. Pazar günleri sabah çok erken saatte çıkıp pratik yapın. Kimse olmuyor o saatte dışarda. Çocuğunuz da yokmuş, nasıl fırsat bulamıyorsunuz araba sürmeyi ilerletmek için?

Trafiğe çıkamam, arabayı kaçıramam, otobanda sürmeme izin verir sadece... Elli tane bahane yazmışsınız. Üstelik otomatik araba, debriyaj fren gaz ayarı bile yok. Yokuşta dursanız bile arabayı rahat kaldırırsınız tekrar.

Back
X