Cok moralim bozuk

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Slm herkeze
İns doğru yerdedir konum ama canım cok şıkkın
Yavrumuz 2 gündür ateşli ve huysuz huzursuz azilarının olduğu yerde beyazlık var tecrübeli olan yengem Dis sorunu Dio aziları çıkıyormuş yavrum bı yanio bı duruluo
Cok moralim bozuk kızlar ben cok zayıfım güçsüzüm onu böyle görmeye dayanamıyorum ağlayasım gelioo ağlıyorum da esim felan kizio
Ama
yavrumu atesligorunce dayanamıyorum nasıl güçlü olabilirim
K.validem de ayrı sorun moralimi bozdu koyden geldi bı uğramadı esimi çağırıla suları tası die hicsormadi tavır yaptım yeni aradı
Amann bilmiyorum hemen bırakıyorum kendimi

Allah şifa versin
Umarım en kısa zamanda iyileşir yavrun
Sen güçlü olmalısın ama,bebeğin için

taze soğan verin eline kemirsin, acısını alıyor.ılık suyla duş aldırın.
bir de, gelene hoşgeldine gidilir, hem de o büyüğünüz sizin, bunu stres yapmayın bence.

geçmiş olsun canımm..
Allah şifa versin çocuğuna..
sakın haaa...! bırakma kendini.. çocuğunun en çok sana ihtiyacı var...
ne babasına,ne de babaannesine sadece sana ihtiyacı var..
annesin sen..ne kadar üzülsende,yıpransanda güçlü olmalısın....

Canım sen niye kendini böyle koyuverdin hemen
Bebeğin diş çıkarıyormuş ne güzel işte
Allah'a şükretmelisin bence ve güçlü olmalısın sen bir annesin
Kayınvalidene gelince BOŞVERMEK en güzeli inan bana
Onun yaptığı saçmalıklara takılıp ne kendini ne eşini nede yuvanı huzursuz etmeye değmez

taze soğan verin eline kemirsin, acısını alıyor.ılık suyla duş aldırın.
bir de, gelene hoşgeldine gidilir, hem de o büyüğünüz sizin, bunu stres yapmayın bence.

Her hafta gidiyorlar 1 saat koyleri
Kendimi güçlü sanardim doğumdan sonra iyice psikopata bağladım hareketli bı oğlum var MAYhos MAYhos görünce içim bı garip oluoo ayy ne biliyim iyice duygusallastim onun acı çekmesine dayanamıyorum

canm ya bozma moralini ağrı kesici ver bebişine ağrıkesici ateşdüşürücü demek itedim..bu bir süreç hepimiz yaşadk benim oğlmda çok zor çıkardı dişlerni.kucağına al sarıl sen sakin olursan huzur bulur salla annesi,öp sev,şimdi şevkate daha çok ihtiyacı var.erkekler böyle durumlarda daha da vurdum duymaz oluyolar malesef.sen annelik içgüdüsüyle yaklaşıyosun.ama sen güçlü olacaksınki bebişine destek olabilesin.kaynana gelince boşver ne derse desin.şu anda senin sana ihtiyacı olan bir yavrun var kocanda dahil hepsi ikinci planda gelir.benim eşimde bir alemdi .bak anlatayım biraz gül:) oığlum diş çıkarıtrken çok huysuz ateşli olurdu eşimde çok telaşlanır yada ne bileyim öyle görünürdü...nolacak napacaz der dururdu onun yüzünden gecenin körleri kaç kere acile gittik bilmeme artık..sonra bir baktım ben hem bebeğimle hemde eşimle uğraşıyorum ...bebeğim yine birgün ateşler içinde yanıyo bende 2 gündür uykusuzum 1 saat uyku için neler vermezdim ,eşim dediki canım sen çok yorgunsun kahve yapta içeyim bu gece ben bakarım sen biraz dinlen .....sonra ben kahveyi yaptım eşim içti ben kahve fincanını mutfağa götürdüm ve geldim eşimmm horlyorrrrrr.....yaaaa anladınmı canım ,erkeklerin çoğu böyle,içinde istisnalar var tabi ama o da artık kime düştüyse:))))

bir arkadaşmz yazmış evet ılık suyla duş aldır mutlaka,ateşini kontrol et sık sık ateşi yüksek olursa hep 6 saat arayla ver ateşdüşürücüyü ..ilaçismi vermek herhalde uygun olmaz zaten evindede vardır sanırım ama istersen özelden bebeğim için kullandıklarmı yazarım

bu diş sancısı fena yazık yavrular perişan oluyor çok üzülüyorum

yukarıdaki arkadaş da söylemiş bir ağrıkesici ateşdüşürücü verin yani siz vermeyin tabii bi doktora götürün o versin bir de diş merhemi var kaşıntısını ağrısını alan onu da sorun doktora bunlarla daha kolay atlatır inşallah diş çıkarma sürecini bebeğiniz. geçmiş olsun, kendinizi de koyvermeyin yazık o yavruya herkesten önce anası lazım.

bu arada yeri gelmişken söylemek istemedim -sözüm size değil bu arada yanlış anlamayın lütfen- bazı anneler "aman ilaç vermeyeyim, alıştırmayayım hemen" gibi şahane bi düşünceyle el kadar çocuklarına eziyet ediyorlar güya iyilik adı altında ya çıldırasım geliyor eşek kadar ben 20lik dişim sancıdığında geceleri uyuyamıyorum el kadar çocuk nasıl dayansın diş ağrısına hayret yani. ilaç almasınmış uykusuz ateşler acılar içinde kıvransın çünkü daha iyi hey Allah'ım ilaç değil zehir ver diyoruz sanki.

Cok TSK ederim sanırım biraz destek almak iyi geldi damakları beyazlamis şişmiş gibi kayınvalidem Dis ateşi o kadar uzun sürmez dior biraz önce eşime öylemi yani ne kadar sürer maksimum Dr. Götürmek istemiyorum orda da buzlu suyla kompleks yapiolar oğlumu mahvettiler kan alicam die bundan birkaç ay önce ama gitmelimiyim maksimum ne kadar sürer ates yani :/

İlacımız ve jel ımiz var da veriyorum saatlere gore ama iste sabırsızlığım neyim geçsin istiyorum hemen ateşten korkuyorum ya

kıyamam.. benim kızım dişçıkarırken de ben resmen depresyona girmiştim.6 dişini aynı haftada çıkardı gerçi. sana dediğime bakma. kudursa razı olunuyor değil mi hasta olacağına, mahsun duracağına yaramazlık yapsın diyoruz :)

Aynen küçüğüm e dayanamıyorum yavrum o cıvıl cıvıl yavru gidio gözlerini zor açan bı kuzu gelio ağrıma gidio

evet diş ateşi çok sürmez bebğinizde enfeksiyon olabilir zaten ya boğaz yada idrar yolu enfeksiyonu sık oluyor ..birileri bana doktormusun demesin..ben bir anneyim 3 yaşına kadar bebeğimle dr.oldum :) istersen bir çocuk dr.götür için rahat eder ,hem kanı niye alıyolar ben anlamadım idrarlada enfeksiyonu tespit ediyolar,oğlumdan3 senedir 1 kere kan alındı o da 1 yaşını geçmnişti rutin kontrol sırasında kan sayımı için.kendinide bebeğini helak etme.eşine söyle bu saatte acil olur sanırım bir gidin geceyi ikinizde rahat geçirirsiniz.üstünede çok giydirme canm.başını boynunu elimle suyu sürüp serinlet,koltuk altlarına pamuğu ılık suya batırıp koy birde kasıklarına pamuklu suyu sıkıp koy...eğer enfeksyon varsa antibiyotik verecektir.çok geçmiş olsun.bebek büyütmek gerçekten zor

çoook gçmiş olsun,Allah acil şifalar versin...ateş önemlidir,ihmal etmeyin doktora götürün..kızım 4 dişini aynı anda çıkardığında 3 gününü ateşli geçirmişti ama enfeksiyonda almış odönem..ateşli kalmasındansa doktora götürmenizde fayda var..

Son düzenleme:
biliyorsunuzdur gerçi de bilmeyen varsa işe yarar, sakın sirke kullanmayın ateş düşürmek için. ateşi içeri geçiriyormuş, yani cilt yüzeyi serin geliyormuş ve ateş düştü sanılıyormuş. havaleye bile yol açabilir bu.

her bebeğin bir olmasa da diş huzursuzluğu bir ya da iki gece sürer genelde sizinki daha uzunsa bir doktora götürün başka bi sıkıntısı olabilir. kulak iltihabı, idrar yolu enfeksiyon, üsye gibi ufak tefek bir sürü enfeksiyon olabiliyor bebeklerde. ufak tefek ama ihmale de gelmez tabi. inşallah sağlığına kavuşur bir an önce bebeğiniz.

bebeklere çok acıyorum ya :/ bizim bi yerimize bi şey olsa doktora gidip derdimizi anlatıyoruz hiç değilse, onlar konuşup dertlerini de anlatamıyorlar ağlayıp duruyorlar yazık

ateşli çocuğu doktora götürmediniz mi
diş bile olsa bunun rahatlatmak için pomadı ağrı kesicisi vs var ya

kan kültürü yapmak için kan alıyorlardır
demek ki netten araştırmayla filan doktor olunmuyormuş di mi?

konu sahibi bu kadar abartmayın bence
her çocuk ateşleniyor sonuçta
sadece düşmeyen ateşi varsa doktora götürün belki bir enfeksiyon odağı vardır, ateş dişten değil enfeksiyondan kaynaklanıyordur.
enf. yoksa ılık duş, soğuk kompres, ateş düşürücüler bebeği rahatlatacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…