- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
taze soğan verin eline kemirsin, acısını alıyor.ılık suyla duş aldırın.
bir de, gelene hoşgeldine gidilir, hem de o büyüğünüz sizin, bunu stres yapmayın bence.
Cok TSK ederim sanırım biraz destek almak iyi geldi damakları beyazlamis şişmiş gibi kayınvalidem Dis ateşi o kadar uzun sürmez dior biraz önce eşime öylemi yani ne kadar sürer maksimum Dr. Götürmek istemiyorum orda da buzlu suyla kompleks yapiolar oğlumu mahvettiler kan alicam die bundan birkaç ay önce ama gitmelimiyim maksimum ne kadar sürer ates yani :/canm ya bozma moralini ağrı kesici ver bebişine ağrıkesici ateşdüşürücü demek itedim..bu bir süreç hepimiz yaşadk benim oğlmda çok zor çıkardı dişlerni.kucağına al sarıl sen sakin olursan huzur bulur salla annesi,öp sev,şimdi şevkate daha çok ihtiyacı var.erkekler böyle durumlarda daha da vurdum duymaz oluyolar malesef.sen annelik içgüdüsüyle yaklaşıyosun.ama sen güçlü olacaksınki bebişine destek olabilesin.kaynana gelince boşver ne derse desin.şu anda senin sana ihtiyacı olan bir yavrun var kocanda dahil hepsi ikinci planda gelir.benim eşimde bir alemdi .bak anlatayım biraz gül:) oığlum diş çıkarıtrken çok huysuz ateşli olurdu eşimde çok telaşlanır yada ne bileyim öyle görünürdü...nolacak napacaz der dururdu onun yüzünden gecenin körleri kaç kere acile gittik bilmeme artık..sonra bir baktım ben hem bebeğimle hemde eşimle uğraşıyorum ...bebeğim yine birgün ateşler içinde yanıyo bende 2 gündür uykusuzum 1 saat uyku için neler vermezdim ,eşim dediki canım sen çok yorgunsun kahve yapta içeyim bu gece ben bakarım sen biraz dinlen .....sonra ben kahveyi yaptım eşim içti ben kahve fincanını mutfağa götürdüm ve geldim eşimmm horlyorrrrrr.....yaaaa anladınmı canım ,erkeklerin çoğu böyle,içinde istisnalar var tabi ama o da artık kime düştüyse:))))
bu diş sancısı fena yazık yavrular perişan oluyor çok üzülüyorum
yukarıdaki arkadaş da söylemiş bir ağrıkesici ateşdüşürücü verin yani siz vermeyin tabii bi doktora götürün o versin bir de diş merhemi var kaşıntısını ağrısını alan onu da sorun doktora bunlarla daha kolay atlatır inşallah diş çıkarma sürecini bebeğiniz. geçmiş olsun, kendinizi de koyvermeyin yazık o yavruya herkesten önce anası lazım.
bu arada yeri gelmişken söylemek istemedim -sözüm size değil bu arada yanlış anlamayın lütfen- bazı anneler "aman ilaç vermeyeyim, alıştırmayayım hemen" gibi şahane bi düşünceyle el kadar çocuklarına eziyet ediyorlar güya iyilik adı altında ya çıldırasım geliyoreşek kadar ben 20lik dişim sancıdığında geceleri uyuyamıyorum el kadar çocuk nasıl dayansın diş ağrısına hayret yani. ilaç almasınmış uykusuz ateşler acılar içinde kıvransın çünkü daha iyi hey Allah'ım ilaç değil zehir ver diyoruz sanki.
Her hafta gidiyorlar 1 saat koyleri
Kendimi güçlü sanardim doğumdan sonra iyice psikopata bağladım hareketli bı oğlum var MAYhos MAYhos görünce içim bı garip oluoo ayy ne biliyim iyice duygusallastim onun acı çekmesine dayanamıyorum
kıyamam.. benim kızım dişçıkarırken de ben resmen depresyona girmiştim.6 dişini aynı haftada çıkardı gerçi. sana dediğime bakma. kudursa razı olunuyor değil mi hasta olacağına, mahsun duracağına yaramazlık yapsın diyoruz :)
evet diş ateşi çok sürmez bebğinizde enfeksiyon olabilir zaten ya boğaz yada idrar yolu enfeksiyonu sık oluyor ..birileri bana doktormusun demesin..ben bir anneyim 3 yaşına kadar bebeğimle dr.oldum :) istersen bir çocuk dr.götür için rahat eder ,hem kanı niye alıyolar ben anlamadım idrarlada enfeksiyonu tespit ediyolar,oğlumdan3 senedir 1 kere kan alındı o da 1 yaşını geçmnişti rutin kontrol sırasında kan sayımı için.kendinide bebeğini helak etme.eşine söyle bu saatte acil olur sanırım bir gidin geceyi ikinizde rahat geçirirsiniz.üstünede çok giydirme canm.başını boynunu elimle suyu sürüp serinlet,koltuk altlarına pamuğu ılık suya batırıp koy birde kasıklarına pamuklu suyu sıkıp koy...eğer enfeksyon varsa antibiyotik verecektir.çok geçmiş olsun.bebek büyütmek gerçekten zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?