Çok moralim bozuk

Biz esimle yeni evlendigimizde tabi para ihtiyaci oluyor bende ögrenciydim ozaman esimle beraber temizlige gidiyorduk esim isten oraya geliyordu bende okuldan temizliye gidiyorduk bir kac ay öyle calistik hic kimseye de muhtac olmadik. vallah helal para gibisi yok hic de utanacak birsey degil. Ben hala da apartmani temizliyorum hic de utanmiyorum kimse utanmasin bunun icin ve kimseyi hor görmesin hor görenler asil cahil olanlar

Serefıyle namusuyla kımseye muhtac olmadan yasıyor!!! Oyle zr bı ışyapıyorkı her onune gelen yapamaz yanı her babayıgıdın harcı degıl temızlıkten ekmek yemek koca elıne bakıp el elın ustunde ,el bılmemneyın ustunde oturmuyor bencede kcan kendı hazrcı anadına baksın senın ananın tırnagı olamaz dangalak surrusu ya ben bıle sınırlendım senı dusunemıyrum bu durumda az yapmışsın bencede ışıne kpek sıcacısa adam
Özür diledi eşim de annem onu aşağıladı sanmış.

Bişey daha çok kötü oldu eşimin yengesine Kaynvldemn hakkında kendi bütün gün g.t yAyıyo dedim çok yakınlar brbrlerine söyler mi?
Aman söylerse söylesin boşver. O an sinirle söyledin. Onlarda gulmeseydi o zaman..
Belkide söylemez zaten..şimdiden takma kafana..

Annenin galeri denilince akla lüks arabaların gelmesi eşini küçümsediği anlamına gelmez,eşiniz büyük ayıp etmiş

Araba alim satim diyin. Hatirladim tofas filan satiyodu 3 araba var diyodun. Galeri baska bi olay.

Siz de biraz ketum olun herkesin icinde annem boyle diyo demeyin. Milletin agzina laf verip onlerinde kavga yapmayin.

Bazen insan bos bulunup sacma dapan seylere gulebilir.Neyse ki kayinvalideniz insanmis,aramış özür dilemiş...Keşke tüm kayinvalideler hatalarini kabul edip insan gibi davransalar.

Ayy valla ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim . Ne demek herkesin ortasında aşağılamak ya . Sizin soylediginizde kötü bir şey yok ki benim de aklima genelde galeri deyince lüks arabalar falan gelir.
Herkesin içinde size oyle demesi çok hatalı bi davranış tabi ki .
Hele bi de çocuk mu avutucam falan demesi iyice kendini rezil etmiş .

Back
X