Selam arkadaşlar dünnn herşeyi düzeltmiştik tüm gün çok güzel şeyler konuştuk falan sonraaabiz ayrıyken benim facebook hesabımı kapatmasın diye (daha önce ayrıldığımızda şifremi değiştirmişti giremiyim diye ) bende bu seefer o değişmeden mail adresimi değiştirdim ki giremesin diye , sonra barışınca eski mailime çevirdim tekrar tabiki
dün facebookumda bunu farketmiş bana başka mail adreslerimi kullanıyosun falan dedi açıkladım böyle böyle diye ama yalan söylüyosun dedi daha kim bilir ne yalanlarını dökücem ortaya yalan söyliüyosun dedii
halbuki orda görünüyor sadece mailimi değiştirdiğim kendi de bunu gördüğü halde yalan söylüyosun diyo geceden beri daha konuşmadk ne yapacağımı şaşırdım halbukii basit bişey ve gördü de herşey çok güzelken yine bozuldu kadersiz miyim neyim off ne yapsam ? :2::2::2::2:
ayrıl barış ,ayrıl barış bu nedir böyle düzgün gitmeyen bir şeyler var aslında sizin ilişkinizde arkadaş ya erkek arkadaşınız çok kıskanç biri yada huysuz siz daha iyi biliyorsunuzdur daha önce neden ayrıldınız yine böyle nedenlerlemi bilmiyorum ama size güvenmiyor bence.
bu facebook ne illet bişeymiş. hayatımızın vazgeçilmezi olmuş .Eşler ayrılıyor , kavgalar ediliyor bunun yüzünden kullanmayın kaRdeşim face falan neki yani. Valla benim yok 2 yıldır ölmüyorum yeminlen. yapmayın saçma sanal şeler için birbirinizi üzmeyin. yok o beni dürtmedi yok arkadaşlıktan çıkardı. yok fotomu beğenmedi. Daha sade ve sorunsuz yaşan için Facebook u kapatalım . daha rahat edersiniz.
kusura bakma ama laçka olmuş bu ilişki,ayrıl barış sürekli hemde sosyal paylaşım sitesi yüzünden ,huzurunuzu bozuyorsa gerekirse kullanmayın hem sen hem o
ve diğer konularında bu adam sana o.... demiş ve sen barışmışsın buna rağmen bile bile böyle sorun yaşamak hoşunamı gidiyor anlamıyorum ki
diğer konularına bakılırsa bu kişiden sana gerçekten hayır gelmez,o lafı etmiş istediği kadar pişmanlık duysun ağzıyla kuş tutsa bile bu lafın affedilir bir tarafı yok
ve evlenirsen çok daha üzüleceksin tabi karar senın kımse karısamaz
facebook şifrelerinizi neden erkek arkadaşlarınıza veriyorsunuz. benim arkadaşlarımda yapıyorumbu konuda feci kılım. ben resimlerimi koyuyorum. sadece arkadaşlarım ekli. neden elin adamı benim profilimi görsün..
sizin arkadaşlarınız bundan rahatsız olmuyormu. ben feci rahatsızım bundan
çok rahatsız olduğum bir şeye parmak basmışsında ondan olabilir.bana göre şifremin onda olmasında bir sorun yok , arkadaşlarımında rahatsız olduğunu sanmıyorum zaten kullandıkları hesapları neyden rahatsız olacaklar ki onlarla bi alakası yok çünkü , konumla ilgili bişey dememişsiniz hem :26:
çok rahatsız olduğum bir şeye parmak basmışsında ondan olabilir.
ben sadece arkadaşlarıma açmışım profilimi.başkası tanımadığım biri neden görsün.
öyle olsa tamamen açık yaparım.
konuna geleyim o zaman. yine mesajımda gizli idi yorumum ama olsun yazayım..
. özeliniz olsun biraz. şifreydi telefondu bunlar size ait şeyler. sizin özelinize kimsenin müdahelesine izin vermeyin. daha önceki konularına bakarım birazdan. ona göre sağlıklı yorum yaparım.
Size daha onceden agir bir kufur etmis ve bunu aff ederek zaten en buyuk hatayi yapmisiniz
madem bu kadar seviyosun
facebookunun şifresini değiştirse ne değiştirmese ne
hesabını kapasa nolacak
facebookundan bile vazgeçemiyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?