Çok Moralim Bozukk :/

coffee_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
159
0
0
Diğer
Selam arkadaşlar dünnn herşeyi düzeltmiştik tüm gün çok güzel şeyler konuştuk falan sonraaa biz ayrıyken benim facebook hesabımı kapatmasın diye (daha önce ayrıldığımızda şifremi değiştirmişti giremiyim diye ) bende bu seefer o değişmeden mail adresimi değiştirdim ki giremesin diye , sonra barışınca eski mailime çevirdim tekrar tabiki

dün facebookumda bunu farketmiş bana başka mail adreslerimi kullanıyosun falan dedi açıkladım böyle böyle diye ama yalan söylüyosun dedi daha kim bilir ne yalanlarını dökücem ortaya yalan söyliüyosun dedii

halbuki orda görünüyor sadece mailimi değiştirdiğim kendi de bunu gördüğü halde yalan söylüyosun diyo geceden beri daha konuşmadk ne yapacağımı şaşırdım halbukii basit bişey ve gördü de herşey çok güzelken yine bozuldu kadersiz miyim neyim off ne yapsam ? :2::2::2::2:

ayrıl barış ,ayrıl barış bu nedir böyle düzgün gitmeyen bir şeyler var aslında sizin ilişkinizde arkadaş ya erkek arkadaşınız çok kıskanç biri yada huysuz siz daha iyi biliyorsunuzdur daha önce neden ayrıldınız yine böyle nedenlerlemi bilmiyorum ama size güvenmiyor bence.

daha önce onun hatasından dolayı ayrılmıştık barıştıktan sonra hiç kötü bişey yaşanmadı verdiği sözleri tuttu gerçekten üzmüyor artık kırmamaya özen gösteriyor ama en ufak bişeyi de sorun haline getirebilyo işte :2:

diyorum ki orda mailimi değiştirdiğimi görüyosun zaten daha ne yalanından bahsediyosun anlamıyo yok bana yalan söyledin falan diyo gören de bişey yapmışım sanar bende akşam hiiç üstelemedim yattım uyudum

bu facebook ne illet bişeymiş. hayatımızın vazgeçilmezi olmuş .Eşler ayrılıyor , kavgalar ediliyor bunun yüzünden kullanmayın kaRdeşim face falan neki yani. Valla benim yok 2 yıldır ölmüyorum yeminlen. yapmayın saçma sanal şeler için birbirinizi üzmeyin. yok o beni dürtmedi yok arkadaşlıktan çıkardı. yok fotomu beğenmedi. Daha sade ve sorunsuz yaşan için Facebook u kapatalım . daha rahat edersiniz.

kusura bakma ama laçka olmuş bu ilişki,ayrıl barış sürekli hemde sosyal paylaşım sitesi yüzünden ,huzurunuzu bozuyorsa gerekirse kullanmayın hem sen hem o

ve diğer konularında bu adam sana o.... demiş ve sen barışmışsın buna rağmen bile bile böyle sorun yaşamak hoşunamı gidiyor anlamıyorum ki

kusura bakma ama laçka olmuş bu ilişki,ayrıl barış sürekli hemde sosyal paylaşım sitesi yüzünden ,huzurunuzu bozuyorsa gerekirse kullanmayın hem sen hem o

ayrılmamızla facebook konularının bir ilgisi yok başka şeyler yüzünden ayrılmıştık sürekli ayrılıp barışmadık hem ,hiç bir sorunumuz yoktu sadece dün akşam böyle bir sorun yaşandı işte şu an ayrılmadık zaten sadeece konuşmuyoruz bana yalan söylüyosun dedi sinirinden böyle olacağı aklıma bile gelmemişti

gerçekten benimde sinirim bozmaya başladı artık bu facebook falan bende hiç üstelemedim sadece açıkladım baktım aynı şeyleri söyüyo uyudum bende kendimi boş yere üzmedim ama konuyu uzatırsa diye üzülüyorum şimdi de :26::26:

ve diğer konularında bu adam sana o.... demiş ve sen barışmışsın buna rağmen bile bile böyle sorun yaşamak hoşunamı gidiyor anlamıyorum ki

evet ayrılma sebebimiz o konuydu sonra çok şeyler oldu pişmanlığına inandım barıştık o günden sonra hatasını telafi etmek için çok uğraştı dediğim gibi barışmamız için elindne gelen herşeyi yaptı bende bir şans daha verdim işte

diğer konularına bakılırsa bu kişiden sana gerçekten hayır gelmez,o lafı etmiş istediği kadar pişmanlık duysun ağzıyla kuş tutsa bile bu lafın affedilir bir tarafı yok
ve evlenirsen çok daha üzüleceksin tabi karar senın kımse karısamaz

Son düzenleme:

evet orası öyle ama son birr şans verdim işte bir daha böyle buna benzer bişey olursa beni kaybedeceğini biliyo barışmamız için aileleri soktu işin içine falan işte off bilmiyorum

facebook şifrelerinizi neden erkek arkadaşlarınıza veriyorsunuz. benim arkadaşlarımda yapıyorumbu konuda feci kılım. ben resimlerimi koyuyorum. sadece arkadaşlarım ekli. neden elin adamı benim profilimi görsün..
sizin arkadaşlarınız bundan rahatsız olmuyormu. ben feci rahatsızım bundan

bana göre şifremin onda olmasında bir sorun yok , arkadaşlarımında rahatsız olduğunu sanmıyorum zaten kullandıkları hesapları neyden rahatsız olacaklar ki onlarla bi alakası yok çünkü , konumla ilgili bişey dememişsiniz hem :26:

çok rahatsız olduğum bir şeye parmak basmışsında ondan olabilir.
ben sadece arkadaşlarıma açmışım profilimi.başkası tanımadığım biri neden görsün.
öyle olsa tamamen açık yaparım.
konuna geleyim o zaman. yine mesajımda gizli idi yorumum ama olsun yazayım..
. özeliniz olsun biraz. şifreydi telefondu bunlar size ait şeyler. sizin özelinize kimsenin müdahelesine izin vermeyin. daha önceki konularına bakarım birazdan. ona göre sağlıklı yorum yaparım.

Son düzenleme:

anladım sizin düşündüğünüzde doğru tabi bu yönden aklıma gelmemişti , evet işte gizlediğim bişey olmadığı halde başka maiiler mi kuallnıyosun dedi zaten gördü aslında ne için o mailin yazıldığını haklısınızz off

Son düzenleme:
Size daha onceden agir bir kufur etmis ve bunu aff ederek zaten en buyuk hatayi yapmisiniz

eğer hala uzatırsa aynı şeyleri söylerse ne yapayım kızlar akşam hiç bişey demedim umursamamış gibi yaptım bir hatam falan yok çünkü :26:

madem bu kadar seviyosun
facebookunun şifresini değiştirse ne değiştirmese ne
hesabını kapasa nolacak
facebookundan bile vazgeçemiyosun..

madem bu kadar seviyosun
facebookunun şifresini değiştirse ne değiştirmese ne
hesabını kapasa nolacak
facebookundan bile vazgeçemiyosun..

hayır konu bu değil :26: biz ayrıldığımızda madem ayrıldık ona ne benim facebookumdan değiştiremez şifremi diye inatla ve o zamanki üzüntü kızgınklıkla mailimi değiştirdim karışmasın diye sonra baya şeyler yaşandı vs biz barıştık bende eski haline getirdim mailimi , üzerinden aylar geçti yeni farkediyor ve yalan söylüyosun diyo gördüğü halde konu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…