Çok Moralim Bozukk :/

Malum şahıs durumu abartmış, yalnız sizinde baştan face e girmesine müsade etmeniz, küslük durumunda da mail vs... değiştirmeniz karşı tarafı rahatsız edebilir. Bunca zaman gizli saklı yoktu buda nereden çıktı diyebilir yani .

Özel hayata bu kadar müdahil olmak doğru değil, ilişki seviyesi ne olursa olsun herkesin kendisine ait bir hareket alanı olmalı...

yok zaten mailimi değiştirdiğim ve sadece maili değişmek için girdiğim görülüyo gördüğü halde abarttı sadece facede giriş yaptığımız maili inadıma değiştrdim ayrıldığımız için sonra da barışınca düzelttim onca zaman geçti daha yeni görüyo ve böyle yapıyo

şimdi de soğuk konuşuyor

siz kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz? Hiç mi birey olarak görmüyorsunuz? Ne demek daha önce şifremi değiştirdi giremeyeyim diye. Sizin babanız mı bu adam? Hayır yani ebeveynler ceza vermek için böyle şeyler yapar. Sevgilinin ne haddine böyle bir davranış. Tabiki de gerekirse yeni facebook hesabı açarsın, yeni mail hesabı açarsın ve ikisinin de şifresini asla ama asla vermezsin. Kendine saygın olmazsa karşındaki insanın neden olsun ki. Sen neden kendini açıklamak zorunda hissediyorsun. Evet başka mail adreslerim de var. Sana mı soracağım. Üyelik isteyen yerlere bu mail adresimi veriyorum. Sanane.

işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum mailimi değiştirdim sonra düzelttim hala yok yalan söyledin diyor ben çıkışınca da neden bu kadar sinirlendin ne oldu gibisinden şeyler söylüyo yani dediğiniz gibi açıklasam sorun tepki göstersem bi sorun

Tamam işte artık daha fazla açıklamayın kendinizi. İşine geliyorsa. Hoş "ben senin daha ne yalanlarını dökücem" diyen saygısız hanzo bir adamla neden devam etmek istiyorsunuz onu da anlamış değilim. O yüzden diyorum bu lafları sineye çekiyorsunuz da hiç mi kıymet vermiyorsunuz kendinize.

evet bende sinirlendim oda diyor nedne sinirlendin yalanın ortaya çıktı diye mi gibi laflar daha nelerini bulucam görüceksin falan diyo off sinir oldum çok

tabiki veriyorum ama işte sinirinden böyle saçmalıyo :26:

sürekli bişey çıkıyo herşey güzelken birden bozuluyo deli olucam yaahala başka yalanlarında çıkıcak ortaya diyoo

Bu Konudan Bende Müzdaribim Okycim Nefret Ediyorum Şifre Olayından Özelden Sohbet de Edmiyorum Elin Adamı Okuyor Mesajları Artıı Fotoğraflarımızı da Çalabilir İsterse Hertürlü Kullanabilir

facebook yüzünden ilişkiyi inişli çıkışlı bi hale getirmişsiniz ? çok mu önemli sanki facebook ? birçok ilişkinin bitme sebebi ... Bence siz tümüyle kapatmazsanız internetten kopmazsanız ikili ilşkilerinizde çok problem yaşarsınız . buna değer mi bi düşünün isterim ?

benim için sorun olmaz ille de aman facebookum açık olsun diye diretmedim zten olaylar çok farklı önemli falan demedim ki ben , gözüyle gördüğü halde hala aynı şeyi demesine kızıyorum üzülüyorum

aranızda o zaman iletişimsizlik var bence erkek arkadaşınız sizi kıskanıyor. Facebook sayfanızı kapatırsanız inanın ki herşey yoluna girecektir

aranızda o zaman iletişimsizlik var bence erkek arkadaşınız sizi kıskanıyor. Facebook sayfanızı kapatırsanız inanın ki herşey yoluna girecektir

tek sorun facebooktan çıkıyo olsa ve kapatınca böyle şeyler yaşamıyo olsak hemen kapatayım ama bi yerden bişeye takıyo illa ki güzel giderken mutlaka bişey oluyo şimdi günlerce geçmez tribi soğuk tavırları off

Pardon da... Elin adamı sizin farklı bir mailiniz var diye nasıl hesap soruyor? Ayrıca sırf maili var diye güvenilmez mi? Nasıl bir hastalıklı ruh halidir bu? Hadi o öyle birşey istedi siz niye hesap veriyorsunuz? Ayrıca bu adamdaki olay nedir bu kadar onu vazgeçilmez yapan... Beş para etmez tiplere verdiğiniz tavizin haddi hesabı yok. Yeni nesil ne meraklı tuhaf tuhaf tiplere ayılıp bayılmaya?

Bir yazı vardı çok hoşuma gitmişti, annesi babası kısa giyme der, ben büyüdüm karışmayın olur.
2 günlük sevgili bozuntuları kısa giyme der "aşkım kıskanıyoo" olur.

Sizinki de o hesap. Biraz karakterli olun...

ben de tam tersini düşünüyorum zaten iletişimsizlik varsa fbooku kapatsanda başka bir şey çıkar

söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ama beni tam anlamıyla tanımıyorsunuz böyle karakterli olun gibi laflar etme hakkınız yok :26::26:

bende zaten bana da saçma geldiği için tepki gösterdim oda neden sinirlendin ne var falan demeye getirdi konuyu , sonra da siniri geçince sanırım anladı saçmaladğını şu an çözüldü gibi

Ne kadar etkilendiğinin farkındasın sen de. Her sorunda kafana takıyorsun ama bu tartışma da diğerleri gibi son olmayacak bunu kaldirabilecek misin. Bu kisi surekli bir sorun cikartacak gibi görünüyor çünkü. Iliskinin iyi gitmesi ona normal ggelmiyor mu nedir bilmem ama bir yerden sonra cekilmez artık. Oturun açık açık konuşun birbirimize guvenmeliyiz birbirimizi yipratmayalim falan diye ya da bir daha dusun bu cocuk hakkinda derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…