Çok Moralim Bozukk :/

Karakterli olun kelimesini "karaktersiz miyim ben" diye algılamayın ve üzerinde düşünün. Gençleri böyle görünce inanın çok üzülüyorum. Bir 10 yıl sonra nasıl bir hata yaptığınızı anlayacaksınız ama ömrünüzü harcadığınızla kalacaksınız. Bu dünyada o kadar doğrudüzgün insan varken böyle tiplere olan ısrar neden, ben onu anlamaya çalışıyorum.

Ama cidden ben ne desem boş laf. Yaşamadan anlamanız tabi ki mümkün değil...

son yaşadıklarımızdan sonra bu hafta olan şeyler dışında hiç küçük bi sorun bile yaşaamadık ve dediğiniz gibi yüzyüze bunları çok konuştuk öyle olunca da haklı olduğumu anlıyo üzülüyo gerçekten de çok küçük şeylerden sorunlar çıkıyo bunları aşmalıyız artık

haklısınız yaşanmadan gerçekten bilinmiyor demek ki doğru kişi olduğuna inanmak istiyoruz sevgimizin bu sorunları çözeceğini düşünüyoruz :26:
hakkımdıza hayırlısı olur inşallah başka sorunlar yaşamam umarım

teşekkür ederim

arkadaşlar siniri geçmiş galiba gayet normal konuşuyoo soğuk değil

Aferim sana. Şimdi o normal konuşmaya başladı ya her şey düzeldi di mi? Sana yalancı demesi başka yalanlarını da ortaya çıkartıcam demesi falan bunlar hep sineye çekildi. Hiç önemli değilsin sen zaten. Beyefendinin ruh hali eskisine döndü ya o yeter. İlişkilerde etkisiz eleman olmaktan ne zaman vazgececeksiniz bilemiyorum. O normal ses tonu ile konuşsa bile senin konuşmaman lazım da işte bulunmaz hint kumaşı ile birlikte olmanın dezavantajları olsa gerek.

:44::44: ben gayet sıcak konuşuyorum boynuna atlıyorum demedim farkındaysanız ben zaten tavrımı belirttim çıkıştım oda sonra saçmaladığını anlamış olacak ki o saçma şeyleri söylemekten vazgeçti bunu söyledim sadece , tabili sineye çekilmedi ama şu an yanımda olmadığı uzakta olduğumuz için yapabildiğim tek şey mesajlarına soğuk kırgın cevaplar vermek yüzyüze olsak zaten o lafları diyemezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…