Güzel cevap. Böyle birşey söylenebilir misafirlereElalem tabagindaki tavugu bile begenmez. Ona bakmaya gerek yok. Gerkirse annesi corona oldu su anda karantinada dersiniz oldu da bitti masallahKimse kontrol edemez ki
Anladımkimsesi yok babası vefat etmiş amcası var yengesiyle onlar geliyor
Ben aslinda en cok aileme nasil aciklayacagimi bilmiyorum. Mesela bu soylediklerinize bnde katiliyorum ama onlar gelenekseller. Anlamayacaklardir sorun cikartacaklardirNişanlı Batı Avrupalı mı?
Eğer öyleyse bu durumu kültür farkına yorun bence, pekçok ailede öyle süper aile bağları yok. Yani oğlum gelinim diye ölen KVler yok bizdeki gibiEvlilik zaten no big deal, öyle aman aman bir olay değil, belediyede kağıtları yapıp evlenip sonra da ben de haftasonu evlendim işte diyen tonla insan var.
Çocuğunun düğününe gitmemek Türkiyede çok ekstrem durumlarda oluyor ama dediğim gibi Almanyada mesela kimse acaip karşılamaz. Korona var uçağa binmeye korktum, ülkelerarası yolculuk edemedim gayet kulağa normal gelir burda.
Boşverin bence en iyi KV ortada olmayan KVdir gelip de her şeye karışisaydı daha mı iyi olacaktı
Sorun ben degilim aslinda. Aileme nasil anlaticam onlar anlamazlar hicbence kültür farkı , kadın normal bişey görüyor . bence bahanede bende uçaktan korkarım. normal bi durum . bence yabancı evlilik yaptıysanız türk kültürürnü bırakın .
Sorun ben degilim aslinda. Aileme nasil anlaticam onlar anlamazlar
seninde bunlara hazırlıklı olman lazım , bunlara normal şeyler. karşı tarafında suçu yok . senin annenein gönlünü edecek diye korktuğu uçağamı binsin . yabancı ortam yatması kalkması sorun. tuvaleti sorun. ben başkasının evinde kalamam . bence bazı şeyleri hoşgörmeye alışmalısınız. ailelenizde yabancıyla evlendiğinizi kabullenecektir elbet. onların kültürürnü anlatın .türkiyede içinde bile kültür farklılaırı varSorun ben degilim aslinda. Aileme nasil anlaticam onlar anlamazlar hic
Katılıyorum sevgili konu sahibi arkadaşım.dugun ne zaman ? ciddi bir hastaligi var mi ? nereden gelecekti ?
bublarin hepsi bir sorun dil olmasada aileniz kizlarinin nasil insanlarla muhaytap olacgini gormek isterler .
zor bir durum bence siz degil mustakbel esiniz ailenize aciklasin durumu
Madem öyle yabancı bir damadı nasıl kabul ettiler.Ne guzel kimse tepki vermemis. Bizimkiler biraz zor insanlar elalem ne derde cok var tabi
Bencede haklılar canım. Yani tamam damat bey iyi olabilir. Tanımış olabilir,sevmiş olabilir ailen fakat biz bu kızı kime veriyoruz babası kim annesi kim amcası dedesi halası kardeşleri kim diye sorar illaki ailen. İnler mi cinler mi genelde bu lafı kullanırlarEvet ama ailemde hakli gormek tanismak istiyorlar
Neden? Kadinin adı da yok, kendi de yok, yararı da yok ama zararı da yok.Anladım
Geçmiş olsun berbat bir kaynananiz oldu
Çok çelişkili değil mi hem yabancı bir damadı kabul ediyorlar ( konu sahibi gelenekçi aileye nasıl oluyorsa kabul ettirebilmiş ). Düğüne annesi gelmediği için sorun ediyorlar ( konu sahibi bu durumu açıklayamıyor).Bir insanın kendi kararları verememesinden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?