Çok moralim bozuldu

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Kızlar ya 3 hafta önce düğünüm vardı dün düğün salonundan kamera ve fotoğrafları aldık ve düğünün son 2 saatlik kısmı yok görüntülerde hemen aradık çekim yapanları ama acmiyorlar bu nasıl bir sorumsuzluktur ya o benim en güzel özel günümdü ve son 2 saatlik kısmına dair hiç birşey yok ve o son 2 saat herkesin coştuğu ve cok güzel konuşmalar yaptigimiz zamandi ama hiç bir şekilde anısı kalmadı ben o günü bir daha yasayamayacagim karışık yazdım sanırım Özür dilerim çok kötüyüm

Cnm cekimi konusmaya gttiginizde ne konustunuz kac saat cekim anlastibiz mesela benim dgn dgunun tamami ama kina gecesi icin tuttugumuz 2 saat cekim icin anlastik canim

Cnm cekimi konusmaya gttiginizde ne konustunuz kac saat cekim anlastibiz mesela benim dgn dgunun tamami ama kina gecesi icin tuttugumuz 2 saat cekim icin anlastik canim
Başından sonuna kadar diye anlaştık canım zaten sonuna kadar çekim yapıldı ama adam nasıl olduysa üçüncü kasedi koymayı unutmuş yani son iki saat boşa çekim yapmış

Tabii ki çok sorumsuzca yaptıkları şey kizmakta çok haklısınız fakat fazla da üzmeyin kendinizi en büyük derdiniz bu olsun

Tabii ki çok sorumsuzca yaptıkları şey kizmakta çok haklısınız fakat fazla da üzmeyin kendinizi en büyük derdiniz bu olsun
Amin inşallah en büyük derdim bu olsun ama uzulmeden duramiyorum benim ailem düğünden erken çıkmak zorunda kaldı geri kalanını izlesinler istedim ama izleyemeyecekler

Aradığımda açıp en azından özür dilemeyen insanlara tazminat davası açardım ben olsam..
Çok sinir bozucu..

Bizde salona girerken kamerada kafalarımız yok omuz hizasından çekmiş kameraman

çok sinir bozucu , benim kınamda salak adam bizi neredeyse hiç çekmemiş mini elbise giyenleri çekmiş hıyar ne oynayanlar ne eğlenenler ne gelin damat ne düğün sahipleri aklıma geldikçe geriliyorum , düğünümde de kameraman bi yere sabitlemiş kendini ordan çekim yapmış hep o güzel anların hiç biride girememiş kadrajına maalesef sende üzülme insan alışıyor ama aklına geldikçe de deli oluyor tabi

Deli olunmayacak gibi değil ki alisirim tabi ama gerçekten çok üzüldüm bunun olacağı aklıma bile gelmedi
Ne kadar sorumsuz bu insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…