- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Başından sonuna kadar diye anlaştık canım zaten sonuna kadar çekim yapıldı ama adam nasıl olduysa üçüncü kasedi koymayı unutmuş yani son iki saat boşa çekim yapmışCnm cekimi konusmaya gttiginizde ne konustunuz kac saat cekim anlastibiz mesela benim dgn dgunun tamami ama kina gecesi icin tuttugumuz 2 saat cekim icin anlastik canim
Sorduk kaset yokmuşBelki bilgisayardan aktarirken sorun olmustur. Dukkana gidip arastirin.
Amin inşallah en büyük derdim bu olsun ama uzulmeden duramiyorum benim ailem düğünden erken çıkmak zorunda kaldı geri kalanını izlesinler istedim ama izleyemeyeceklerTabii ki çok sorumsuzca yaptıkları şey kizmakta çok haklısınız fakat fazla da üzmeyin kendinizi en büyük derdiniz bu olsun
Kesinlikle çok haklısınız ben bile çok sinirlendimAmin inşallah en büyük derdim bu olsun ama uzulmeden duramiyorum benim ailem düğünden erken çıkmak zorunda kaldı geri kalanını izlesinler istedim ama izleyemeyecekler
Düğün salonu parası ödendi ne yazık kiçok üzüldüm..
çok önemli bir anı..
siz de onlara eksik ödeme yapın
Deli olunmayacak gibi değil ki alisirim tabi ama gerçekten çok üzüldüm bunun olacağı aklıma bile gelmediçok sinir bozucu , benim kınamda salak adam bizi neredeyse hiç çekmemiş mini elbise giyenleri çekmiş hıyar ne oynayanlar ne eğlenenler ne gelin damat ne düğün sahipleri aklıma geldikçe geriliyorum , düğünümde de kameraman bi yere sabitlemiş kendini ordan çekim yapmış hep o güzel anların hiç biride girememiş kadrajına maalesef sende üzülme insan alışıyor ama aklına geldikçe de deli oluyor tabi
Adam kameraya kaset takmamis kibilgisayarlarına falan kayıtlı değil midir :/
offfAdam kameraya kaset takmamis ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?