çok mu abartıyorum? Ilgi sorunsalı?

Sorunsal yanlış bir kelime değil.Evet biraz itici geliyor ne yalan söyleyeyim,ama arkadaşlar yanlış yerde kullanmıyorlar.

sorunsal
sıfat
1. sıfat Çözümü belli olmayan
2. Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik

bence güzel bir sözcük... tınısı da güzel

nişanlılık en güzel dönemdir, böyle konularla canını sıkma nişanlının iyi yönlerini düşün mutlu ol derim ben... bu forumda diğer nişanlı hikayelerini okursan şanslı olduğunu anlayacaksın canım... inşallah ağzınızın tadı hiç bozulmaz

okumam mı canım okuyorum çok şükür ki öyle sorunlarımız yok işte bizimkisi böyle ufak tefek şeyler canımızı sıkan bazen ne yapcamızı şaşırdığımız. herkese çok teşekkür ederim ama bazen insan kızgınlıkla fevri davranıyor düşünemiyo buraya yazmam sayesinde biraz daha düzgün yerinde bi telefon konuşmamız oldu nişanlımla:))))

ben çok iyi anlıyorum seni canım.. nişanlımla 3 yıldır tanışıyoruz... gece gündüz çalışıyor.. işten çıkıp akşamki işine gidiyor... nişan olana kadar böyle bi sıkıntımız yoktu.. ancak nişana yakın beni iyice boşlamaya başladı.. ne konuşabiliyoruz doğru düzgün ne de görüşebiliyoruz.. bi araya gelsek telefonu hiç susmuyo.. ilgi istiyorum her bayan gibi bende.. o da bu durumun farkında ancak elinden bişey gelmediğini, para lazım olduğunu falan söylüyor.. gece işi bitince biraz konuşuyoruz başlıyor uyuklamaya telefonda.. anlayışlı olmam gerekiyor ama bazen elimde olmadan bağırıp çağırıyorum ona.. :44:

bence haklısınız.ilgisizlik küçük bi sorun degildir. bilakis birçok sorunun doğmasına temel oluşturur.bence tepkinizi koyun

ben koydum tepkimi.. sürekli kavga ediyorduk.. ancak bu hafta ne olduysa bana '' seni çok iyi anlıyorum, dikkat edeceme söz veriyorum, her boş zamanımda seni arayacam '' dedi.. bi kaç gün dediğini de yaptı ancak dün ve bugün yine eskisi gibi.. işle ilgili sıkıntılar varmışş ... bıktım artık iş , iş , iş :41:

ben çok iyi anlıyorum seni canım.. nişanlımla 3 yıldır tanışıyoruz... gece gündüz çalışıyor.. işten çıkıp akşamki işine gidiyor... nişan olana kadar böyle bi sıkıntımız yoktu.. ancak nişana yakın beni iyice boşlamaya başladı.. ne konuşabiliyoruz doğru düzgün ne de görüşebiliyoruz.. bi araya gelsek telefonu hiç susmuyo.. ilgi istiyorum her bayan gibi bende.. o da bu durumun farkında ancak elinden bişey gelmediğini, para lazım olduğunu falan söylüyor.. gece işi bitince biraz konuşuyoruz başlıyor uyuklamaya telefonda.. anlayışlı olmam gerekiyor ama bazen elimde olmadan bağırıp çağırıyorum ona.. :44:

ben de canım bazen tutamıyorum kendimi ilgi aramak değil aslında bunu anlamıyolar ya o aradığı kısımdaki doyum bizim ilgi diye bahsettiğimiz. ben onu alamadığım için de sorun ediyorum zaten. anlamadığını düşünüyodum ben de koydum tepkimi ama işte anlamıyodu. şimdilerde biraz biraz anlamaya başladı. mesela bugün konuşamadık doğru dürüst özledim ama dedim. ben de özledim tatlım diyo bende herşey bitti işte aldım ben ilgimi istediğim aradığım bu ya:) umarım böyle oluruz hep:)

canım ben sana hakveriyorum valla abarttığını da düşünmüyorum. çünkü kadınlar ilgi ister, sevilmek ister, iki çift güzel laf duymak ister.. ne kadar yoğun olursa olsun 2 dk lık konuşmada bile bana olan sevgisini belli etmeye çalışır sözlüm. çünkü hoşuma gittiğini bilir. bir mesajla havalara uçurur beni yazdığı bikaç güzel satırla.. dediğin gibi önemli olan saatlerce ilgi göstermek değil...
2 dk da bize o doyumu yaşatabilmek. umarım hep mutlu olursunuz:16:

canım ben sana hakveriyorum valla abarttığını da düşünmüyorum. çünkü kadınlar ilgi ister, sevilmek ister, iki çift güzel laf duymak ister.. ne kadar yoğun olursa olsun 2 dk lık konuşmada bile bana olan sevgisini belli etmeye çalışır sözlüm. çünkü hoşuma gittiğini bilir. bir mesajla havalara uçurur beni yazdığı bikaç güzel satırla.. dediğin gibi önemli olan saatlerce ilgi göstermek değil...
2 dk da bize o doyumu yaşatabilmek. umarım hep mutlu olursunuz:16:

umarım canım inşallah siz de hep mutlu olursunuz :))

ben de canım bazen tutamıyorum kendimi ilgi aramak değil aslında bunu anlamıyolar ya o aradığı kısımdaki doyum bizim ilgi diye bahsettiğimiz. ben onu alamadığım için de sorun ediyorum zaten. anlamadığını düşünüyodum ben de koydum tepkimi ama işte anlamıyodu. şimdilerde biraz biraz anlamaya başladı. mesela bugün konuşamadık doğru dürüst özledim ama dedim. ben de özledim tatlım diyo bende herşey bitti işte aldım ben ilgimi istediğim aradığım bu ya:) umarım böyle oluruz hep:)

sen ilgiden çok güzel söz, şımartılmak istiyorsun biraz da canım öyle anladım :17:

ne kadar cok kadın bundan şikayetçii
yüreğinde sevgi taşıyan insan hep bu beklentilerle yaşıyor.
hadi burda şu sözü dese diye heycanla beklemek
yada gözlerinin içine bakıpta duymadıgı sözleri hissetmek
acaba ne kadar içten öptü diye test etmek
çoğumuzun zamanıda ömrüde böyle geçiiiip gidiyor
üzülmeyin yalnız değilsiniz
sadece boyutlar farklı
kimimiz daha sancılı kimimiz daha sabırlı
hepsi bu

Back
X