Konu açılırsa eskileri konuşuyorum durduk yere hiç konuşmadım. Evlilik yıldönümünü güzelce hatırlattım 2-3 gün sonra evlilik yıldönümüz dedim yani kötü bir şey söylemedim. Ama o gün gelince hiç bir şey yapmayınca çiçek vs getirmeyince ben de konuşmadan duramıyorum başlıyorum eski konulara elimde değilAma sizde az degilsiniz en nefret ettigim seydir eski konularla tartismaya calisilmasi yani bunlar yasandi ve bitti onumuze bakalim cicek istiyorsaniz baska sekilde soyleyin tatil istiyorsaniz suclamadan soyleyin gecmisi degistiremeyiz ki suani ve gelecegimizi nasil daha mutlu daha huzurlu yasaybiliriz diye bakip olumlu konusmak gerek eskiyi acinca yapici olunmuyor
Aynen öyle çok kırılıyorum duvara mı konuşuyorum belli değil hiç umrunda olmuyorAbartmıyorsun, duygusal olarak görmezden gelindiğini-önemsenmediğini hissediyor, kırılıyor, öfkeleniyor; içten içe "Tesiri olur mu?" ümidiyle konuşuyor, duvara konuştuğun hissini alıyor öfkeni tazeliyor ve yine de ümidini tam kıramıyor, kendini yineleyen hayal kırıklığın içinde sitemini arttırıyorsun.
Squash oyunu var ya hani, tenisin duvarla oynananı; o hesap.
Onları da yaptım çocukları kayınvalideyi bıraktım biz yemeğe çıktık gezdik dolaştık yani hep ben plan yapıyorum onun umrunda değil. Ben bu sefer sadece o gün bir çiçek küçük bir hediye beklemiştim çünkü önceden hatırlatmıştım ama yine olmadı.Siz ilk adımı atsanız? Mesela bi gün ayırın kendinize ama sabahtan akşama kadar size olsun o gün.madem maddi imkan var sabah kalkın çocukları birine bırakıp(annane,babaanne,varsa bakıcı) alışverişe çıkın kıyafet ayakkabı sonrasında kuaför (saç renginizi değiştirin yada boyanızı manikür pedikür makyaj) sonrasında da arayıp sizi almasını isteyin ve ordan bi restorana geceyi de güzel şekilde kapatın..hep erkeklerden bekliyoruz ama basende biz başlamalıyız diye düşünüyorum
Bazı erkekler bu konularda odun oluyor malesef ayrılmayı düşünmüyorsanız kendi kendinize hediye alın onun parasıyla ve foto çekip hediyen için teşekkür ederim yazınOnları da yaptım çocukları kayınvalideyi bıraktım biz yemeğe çıktık gezdik dolaştık yani hep ben plan yapıyorum onun umrunda değil. Ben bu sefer sadece o gün bir çiçek küçük bir hediye beklemiştim çünkü önceden hatırlatmıştım ama yine olmadı.
Bazı erkekler evlendikten sonra özellikle karıları hediye almaya alışmasın diye böyle özel günleri umursamıyorlar ve unutmuş rolü yapıyorlar. Ama sizin eşiniz en baştan yapmamış keşke yapsaymış ama sizde farklı bir yol izleyin mesela özel günlerinizde onunla olmak yerine çıkın gezin onsuz güzel vakit geçirin biraz sizi zorlayabilir bu durum üzebilir eşinizin yanınızda olmayı ama yapacak bir şey yok onun doğum gününde siz kendi keyfinize bakın bence değersiz hissedilmek onunda zoruna gidecektir. Ya da tam bir odunsa onuda umursamayacaktır.
Ben her sene yapıyorum çocukları kayınvalideye bırakıyorum ve o gün için hazırlanıyorum dışarda yemeğe gitmeyi teklif ediyorum çıkıp yemeğe gidiyoruz ama ne hediye ne bi çiçek bir şey yok yemek yiyip güzel vakit geçiriyoruz ama ben bu durumdan bıktım bu sene de önceden hatırlatmak istedim evlilik yıldönümüz yaklaşıyor 2 gün sonra yıldönümüz dedim yani bunda ne varki neresi itici. Ben belki eve gelirken elinde küçük bir hediye ya da çiçekle gelmesini bekliyordumSiz bir şey yaptınız mı peki özel olarak yıldönümü için. Ve eşinize iki üç gün sonra yıldönümü diye hatırlatmak çok itici değil mi, adamın yapacağı varsa bile gıcık olup yapmamış olamaz mı. Benim eşim hiç sevmez mesela öyle ısrarları yakınmaları, hatırlatsam inadına yapmaz görev icabı yapmış gibi hissediyorum kendimi bırak içimden gelerek kendim yapayım der.
Farkettirecek şeyler ne olabilir mesela? 2-3 gün önceden evlilik yıldönümüz yaklaşıyor dedim sonra o gün gelince normal bir günmüş gibi geçti sadece ağladım bir şey yok dedim ama aradan zaman geçince eskileri ortaya getirdim önceden de böyleydin der gibi. konuşmayım diyorum ama elimde değil.Baş arkaya bakarak yaşanmaz.. Adı üstünde eski.. Eskileri her kavgada öne atacaksanız ne diye eski diyorsunuz o vakit ? Eskiye singer çekilmedikçe gerçek manada mutlu olamazsınız.. Herkes aynıdır diye bi kural yok ki siz özel günlere değer veriyorsuniz eşiniz vermiyor yapı meselesi bu. Belli ki böyle gidecek bence geçmişi her tartışmada pişirip pişiripp günyüzüne çıkartmaktansa ona bunu farkettirecek şeylere yönelmelisiniz benim gözümde geçmişin ortaya atılması çok itici bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?