Bilmiyorum öyle mi olacak acaba ama ben değerli hissedilmek istiyorum olmayınca çok sinir bozucu oluyor. Kendi içimde yiyip bitiriyorumKafanızı meşgul etmeye değmeyeceğini aynen bu şekilde geçirilmiş 2 veya 3 yıldönümü sonunda anlayacaksınız..
Içinden geliyorsa karşısındakine kul köle oluyor erkekler içinden gelmiyorsa da kör sağir ağır hafıza sorunları var mis gibi davranabiliyorlar.
İnanın değmez...yaşayarak görecek ve siz değışeceksiniz zaten.
Yok artık? Evlilik bu kumdan kale değil.Abartmak mi? Bosanmayi hak eden bi adam..
Senelerce susmadımki hep dilimde 6 yıldır söylediğim şeyler değişen bir şey yokYani bacım kusura bakmada evlenme teklifi ve balayı yapmamıssınız o zaman konusacaktın bunları suanda ikinci cocuk dogduktan sonra değil
Bunca yıl alısmıs adam bişey yapmamaya alıskanlıgına devam ediyor yeni bi durum değil
Yapsa tabiki güzel olur ama böyle gelmiş böyle gidiyor senelerce sustun simdi ne olduda adamdan beklentilerin arttı
Çocuklara ilgili ama bana ilgisiz hiç görmez beni yokmuşum gibi davranır yatakta sarılmaz hiç hep ben sarılırım yani böyle olunca da hep kırılıyorum.Ben hiç takilmam bu tarz şeylere..sadece kutlayıp sarılsın yeter.benim eşimin unuttuğu bile olmuştur yine umursamadım.cunku benim icin bana uzun zaman diliminde değer verip vermediği daha önemli.sevgisini hissediyorsam yetiyor.esiniz hediye alma dışında nasıl birisidir? İyi davranır mı,çocuklara ve size sevgisini belli edermi? Birde bir kıyafet beğendiniz diyelim mağaza önünden geçtiniz alır mı? Bence dar açıdan bakiyorsunuz.esinizin sevgi dili hediyeleşme değil bence.fakat sizin sevgi dilinizde hediyenin önemi var.o yüzden çatışma oluyor.yalniz bukadar ağlayıp üzülmeniz karşısında ne diyor? Gönlünüzü aliyormu,aslinda belli ettiğiniz halde umursamaması kırıcı ama sen yinede geniş açıdan bak.
Şu konu havada kalıyor sizi teselli etmek için soyledikleriniz karşısında ne söylüyor peki? Sarilmamasinin yada hediye almamasinin,kutlamamasinin gerekçesi yada bahane olarak sunduğu cümle ne?Çocuklara ilgili ama bana ilgisiz hiç görmez beni yokmuşum gibi davranır yatakta sarılmaz hiç hep ben sarılırım yani böyle olunca da hep kırılıyorum.
Öncelikle sürekli şugün evlilik yıl dönümü şu gün evlilik yol dönümü diye sürekli hatırlatılmak irite edebilir.. ben birşey yapacağım zaman bunun bana defalarca hatırlatılmaya çalışılması beni o işten soğutur mesela ve yapmam .. O gün ağladınızda birşey.yok dediniz sonra tartışırken hooppp eskiyi.açıp söylediniz iş.işten geçtikten sonra söylemenizin ne anlamı ne önemi var? Başta söylesenize o gün ağlamak yerıne bugan evlilik yıldönümümüzdü hatırlatmıştım.neden birşey.yapmadın diye söyleyebilirdin .. Ve eşiniz sizin istediğiniz gibi birşeyler yapmıyorsa siz yapın.. Her insanın yapısı kişiliği ve karakteri aynı değil ki demek ki eşiniz böyle günlere pek takılan birisi değil.. Sürekli eskiyi açp açp tartışmak gerçekten çok irite bir durum.. Belki kabullenebilirsiniz ve siz birşeyler yaparsınız olamaz mı ? Bana saçma geliyor böyle özel gün falan diye kendimi mutsuz etmek doğum günümün bile unutulduğunu ama aklmın ucundan bile neden? Diye geçmediğini biliyorumFarkettirecek şeyler ne olabilir mesela? 2-3 gün önceden evlilik yıldönümüz yaklaşıyor dedim sonra o gün gelince normal bir günmüş gibi geçti sadece ağladım bir şey yok dedim ama aradan zaman geçince eskileri ortaya getirdim önceden de böyleydin der gibi. konuşmayım diyorum ama elimde değil.
Yapıyorum ediyorum sunduğu cümle bu ya da unuttum hatırlamadımŞu konu havada kalıyor sizi teselli etmek için soyledikleriniz karşısında ne söylüyor peki? Sarilmamasinin yada hediye almamasinin,kutlamamasinin gerekçesi yada bahane olarak sunduğu cümle ne?
Uzgunum ama başta çok taviz vermişsiniz balayı şudur budur evlenme teklifi etmemesi vs. Nasıl evlenmeye karar verdiniz ki öyle. Baştan beri vurdumduymaz birisiymiş ki siz lades deyip evlenmişsiniz yapacak birşey yok.
Bilmiyorum öyle mi olacak acaba ama ben değerli hissedilmek istiyorum olmayınca çok sinir bozucu oluyor. Kendi içimde yiyip bitiriyorum
kadaşlarının bir işi olsa hiç unutmaz mutlaka yapar.
Yani anlamıyorum bana karşı çok vurdum duymaz önceden hatırlattığım halde
Boşver yapmazsa yapmasın diyorum ama sonra bu tavırlarına sinir oluyorum konuşmadan da duramıyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?