Çok mu abartıyorum

Kafanızı meşgul etmeye değmeyeceğini aynen bu şekilde geçirilmiş 2 veya 3 yıldönümü sonunda anlayacaksınız..
Içinden geliyorsa karşısındakine kul köle oluyor erkekler içinden gelmiyorsa da kör sağir ağır hafıza sorunları var mis gibi davranabiliyorlar.

İnanın değmez...yaşayarak görecek ve siz değışeceksiniz zaten.
Bilmiyorum öyle mi olacak acaba ama ben değerli hissedilmek istiyorum olmayınca çok sinir bozucu oluyor. Kendi içimde yiyip bitiriyorum

Yani bacım kusura bakmada evlenme teklifi ve balayı yapmamıssınız o zaman konusacaktın bunları suanda ikinci cocuk dogduktan sonra değil
Bunca yıl alısmıs adam bişey yapmamaya alıskanlıgına devam ediyor yeni bi durum değil
Yapsa tabiki güzel olur ama böyle gelmiş böyle gidiyor senelerce sustun simdi ne olduda adamdan beklentilerin arttı

Aa bu ben😅
Tek fark biz balayı yaptık. En son bir önceki öğretmenler gününde çiçek almıştı. 50 lira verdiğini duyunca bir daha alma dedim ama adam olayı yanlış anlıyor. İse yarar bir şey al dedim, onu da almıyor 🤣 Geçen kahve kupası almış. İnanır misin hayatımda ondan aldığım çiçek harici ilk hediye. Yok, basmıyor kafa hediye almaya. Ben de agladigimi bile bilirim. Laf da soktum, sakin sakin konustum da. Ama yok. Yani herkese karşı böyledir. Benden para saklamaz, maaşını elime sayar ama bu konuda böyle işte. Canı sağ olsun dedim en son. Ne yapayım o da böyle dedim kabullendim. Şimdi sevgililer günü geliyor ya hani yine öyle geçecek 😅 Hoş o gün pek özel değil ama doğum günüm falan da öyle geçer benim hediyesiz sürprizsiz. Diyorum ya içten içe ozensem de hala, kabullendim artık. Kabullenince daha kolay oluyor hayat.

Ben hiç takilmam bu tarz şeylere..sadece kutlayıp sarılsın yeter.benim eşimin unuttuğu bile olmuştur yine umursamadım.cunku benim icin bana uzun zaman diliminde değer verip vermediği daha önemli.sevgisini hissediyorsam yetiyor.esiniz hediye alma dışında nasıl birisidir? İyi davranır mı,çocuklara ve size sevgisini belli edermi? Birde bir kıyafet beğendiniz diyelim mağaza önünden geçtiniz alır mı? Bence dar açıdan bakiyorsunuz.esinizin sevgi dili hediyeleşme değil bence.fakat sizin sevgi dilinizde hediyenin önemi var.o yüzden çatışma oluyor.yalniz bukadar ağlayıp üzülmeniz karşısında ne diyor? Gönlünüzü aliyormu,aslinda belli ettiğiniz halde umursamaması kırıcı ama sen yinede geniş açıdan bak.

Yani bacım kusura bakmada evlenme teklifi ve balayı yapmamıssınız o zaman konusacaktın bunları suanda ikinci cocuk dogduktan sonra değil
Bunca yıl alısmıs adam bişey yapmamaya alıskanlıgına devam ediyor yeni bi durum değil
Yapsa tabiki güzel olur ama böyle gelmiş böyle gidiyor senelerce sustun simdi ne olduda adamdan beklentilerin arttı
Senelerce susmadımki hep dilimde 6 yıldır söylediğim şeyler değişen bir şey yok

Ben hiç takilmam bu tarz şeylere..sadece kutlayıp sarılsın yeter.benim eşimin unuttuğu bile olmuştur yine umursamadım.cunku benim icin bana uzun zaman diliminde değer verip vermediği daha önemli.sevgisini hissediyorsam yetiyor.esiniz hediye alma dışında nasıl birisidir? İyi davranır mı,çocuklara ve size sevgisini belli edermi? Birde bir kıyafet beğendiniz diyelim mağaza önünden geçtiniz alır mı? Bence dar açıdan bakiyorsunuz.esinizin sevgi dili hediyeleşme değil bence.fakat sizin sevgi dilinizde hediyenin önemi var.o yüzden çatışma oluyor.yalniz bukadar ağlayıp üzülmeniz karşısında ne diyor? Gönlünüzü aliyormu,aslinda belli ettiğiniz halde umursamaması kırıcı ama sen yinede geniş açıdan bak.
Çocuklara ilgili ama bana ilgisiz hiç görmez beni yokmuşum gibi davranır yatakta sarılmaz hiç hep ben sarılırım yani böyle olunca da hep kırılıyorum.

Çocuklara ilgili ama bana ilgisiz hiç görmez beni yokmuşum gibi davranır yatakta sarılmaz hiç hep ben sarılırım yani böyle olunca da hep kırılıyorum.
Şu konu havada kalıyor sizi teselli etmek için soyledikleriniz karşısında ne söylüyor peki? Sarilmamasinin yada hediye almamasinin,kutlamamasinin gerekçesi yada bahane olarak sunduğu cümle ne?

Farkettirecek şeyler ne olabilir mesela? 2-3 gün önceden evlilik yıldönümüz yaklaşıyor dedim sonra o gün gelince normal bir günmüş gibi geçti sadece ağladım bir şey yok dedim ama aradan zaman geçince eskileri ortaya getirdim önceden de böyleydin der gibi. konuşmayım diyorum ama elimde değil.
Öncelikle sürekli şugün evlilik yıl dönümü şu gün evlilik yol dönümü diye sürekli hatırlatılmak irite edebilir.. ben birşey yapacağım zaman bunun bana defalarca hatırlatılmaya çalışılması beni o işten soğutur mesela ve yapmam .. O gün ağladınızda birşey.yok dediniz sonra tartışırken hooppp eskiyi.açıp söylediniz iş.işten geçtikten sonra söylemenizin ne anlamı ne önemi var? Başta söylesenize o gün ağlamak yerıne bugan evlilik yıldönümümüzdü hatırlatmıştım.neden birşey.yapmadın diye söyleyebilirdin .. Ve eşiniz sizin istediğiniz gibi birşeyler yapmıyorsa siz yapın.. Her insanın yapısı kişiliği ve karakteri aynı değil ki demek ki eşiniz böyle günlere pek takılan birisi değil.. Sürekli eskiyi açp açp tartışmak gerçekten çok irite bir durum.. Belki kabullenebilirsiniz ve siz birşeyler yaparsınız olamaz mı ? Bana saçma geliyor böyle özel gün falan diye kendimi mutsuz etmek doğum günümün bile unutulduğunu ama aklmın ucundan bile neden? Diye geçmediğini biliyorum 🤣

Bir şey nasıl başlarsa öyle gidiyor. Karakteri odunmuş galiba. Evlenme teklifi yoksa evlenmeyerek kurtulabilirmişsiniz baştan. Madem oldu çözüm odaklı olayım.

Balayı yapmadınız ve maddi güç var. 2 gün çocukları birine emanet ediyorsunuz. Hatta bakıcıyla da yardımcı olun o aileye. Kendiniz tatile çıkın. Neden olmasın geç balayı olur.

Evlilik yıldönümü geçti evet ama sevgililer günümüz var. O gün için ben direkt eşime ne alacaksın dedim. Ondan beklentimi açıkça söyledim. Şakaya vurdu ama ben de hazırlandığımı belli ettim. Yemek yaparım belki ufak bir hediye alırım o da görmüş olur hazırlığı. Siz uyarıp sadece ondan beklemişsiniz diye yazdım. Bir de böyle deneyin.

Çiçekle gelen erkek de var ama az. Başka zaman sizi düşünen biri mi? Sen şunu seversin diye aldım denilen bir şey çiçekten daha güzel geliyor.

İnsan ısıtıp ısıtıp getiriyor, çok itici bir şey ama içimizdeki bu maalesef. Keşke yapılmasa da sizi haksız göremedim.

Yıldönümünüzde ağlamışsınız, eşiniz ne oldu demiş. Meseleye çözüm bulunacak fırsat varken yok bir şey demişsiniz. Onun muhtemelen olaydan haberi dahi yok. Muhtemel üzerinden belirli bir süre geçince zaten evlilik yıldönümü de kutlamadı diyerek sitemlere bir yenisini daha ekleyeceksiniz.

Geçmişe çare yok. Geçmişte yaşamak yerine bugünü ve yarını mı değerlendirseniz?
Şikayet yerine ciddi ve yaptırımı olan çözümler sunulması gerek sanki?

Ya bizde de ben öyleyim. Hiç özel günleri hatırlamam, hatta doğum günü nişan söz tarihlerini bile bilmem. Bi düğünü hatırlıyorum o da artık söylene söylene sonradan öğrendim. Yani bu önemsememekle alakalı mı evet alakalı, pek önemsemiyorum açıkçası :)))) yapı meselesi. Eşim de sorun etmez bunu. Bilsem ki eşim alınacak darılacak , ne yapar ne eder hatırlarım bişeyler yaparım. Ama o da erkek nihayetinde, pek takmıyo bu durumu. Geçinip gidiyoz :))

Şu konu havada kalıyor sizi teselli etmek için soyledikleriniz karşısında ne söylüyor peki? Sarilmamasinin yada hediye almamasinin,kutlamamasinin gerekçesi yada bahane olarak sunduğu cümle ne?
Yapıyorum ediyorum sunduğu cümle bu ya da unuttum hatırlamadım

Uzgunum ama başta çok taviz vermişsiniz balayı şudur budur evlenme teklifi etmemesi vs. Nasıl evlenmeye karar verdiniz ki öyle. Baştan beri vurdumduymaz birisiymiş ki siz lades deyip evlenmişsiniz yapacak birşey yok.

Eksileyenlere lafım herkesin evlılıkten bekledikleri farklıdır canım kusura bakmayın 😁

Sizi değerli hissettirmiyorsa neden evlisiniz hala?
Çok ilginç geliyor bana bu durum...
Madem ayrılmayacaksanız neden sürekli söyluyorsunuz kabullenip devam edin

çünkü aşırı itici baştan hata yapmıssınız

Konu özel günlere önem verilmemesi değil burada. Esinin kstekleri ihmal edilirken baskasinin her işine koşmak

Bilmiyorum öyle mi olacak acaba ama ben değerli hissedilmek istiyorum olmayınca çok sinir bozucu oluyor. Kendi içimde yiyip bitiriyorum

Tersten işletin sistemi..
Değerli olduğunuza önce siz inananın ve öyle davranın kendinize..
Gözünün içine bakmayın, bir sure gozgöze gelmeden sadece gerekli konularda az ve net cümlelerle geçirin günlerinizi.göz göze iletişim kendini önemli hissettirir.gerek yok onu öyle hissettirmenize şu durumda..

Hiçbir sıfat kullanmadan iletişim kurun.aksigerekmedikce ismiyle dahi hitap etmeyin.tamamen işleve ve istejlere yönelik emir kipi içermeyen cümleler kurun.sabirsiz ve öfkeli olmafan nötr şekilde tutun ilişkinizi..

Asla ama asla benimle ilgilenmiyorsun minvalinde mesajlar vermeyin açık veya dolaylı yoldan...

Cebinizde paraniz varsa sizi mutlu edecek birşey alin dışardan eve gelmeden.kendi kendinize mutlu olamnin yollarını arayın.
Tirim tirim ilgi sevgi alaka arayan kadın olmadığınızı görünce belirgin şekilde size karşi olan tutumu değişecektir.ben daha aksini hiç görmedim.

Bunca yıl söylendin de ne oldu?
Demekki yeni bir adim atmalisin yeni bakiş açilariyla kendi hayatına bakmalısın.

Mevzu özel günlere takılmak değil aslında. Normal zaman da eşinizden beklediğiniz ilgi alakayı görememeniz. Herşey yolunda olsa hediye konusunu da o şekilde kabul edersiniz ama ilgisiz olunca size karşı eksik olan herşey daha çok gözünüze batıyor.

Söylenerek geçen zamanlar bir işe yaramamış şimdi de tam aksi tavır sergileyin bakalım ne olacak.

kadaşlarının bir işi olsa hiç unutmaz mutlaka yapar.
Yani anlamıyorum bana karşı çok vurdum duymaz önceden hatırlattığım halde
Boşver yapmazsa yapmasın diyorum ama sonra bu tavırlarına sinir oluyorum konuşmadan da duramıyoru

2 çocuktan sonra evlenme teklif etmedin tartışması nedir? Kabul etmişsin üzerine 2 çocuk yapmışsın yani bu saatten sonra hayır desen ne fark edecek. Önemli olan devam etmek istiyor musun eğer cevabın evet ise bir şekilde eski konuların üzerini kapatman gerekiyor. Eğer gerçekten derdiniz bir evlenme teklifi bir balayı ise çözersiniz siz bu sorunu...

Back
X