Hayir olmadi ama. Evli arkadaşı eşini aldatti ve boşanma surelerindler bizde uzagiz gormez mantigiyla yapabilir.Genelde o mantikla çalışıyor kafalari .Bu kuşkuyu haklı çıkartacak girişim veya vukuatları oldu mu eşinizin ?
Ayenn canim onun icin diyorum adamin evi 6 7 aydir boş karısı ne rahat ? Yapiyolar ya arkadşida bebeğine süt bez almazmiş baska bayanla sabahlara kadar yazisir buluşrmuş.Orn alablir imrenebilir.Simdi ev alma modasinda var rica edip evlerini birbirlerine veriyorlar. Uzak olunca bilemiyorumm.Ama yogumm adi altinda cok yalan dönüyor.Zor işler bilemiyorum kimseye de güven olmuyor.
Eşini sen biliyorsun ama o ortam ne kadar müsaittir bilemem
Ama şunu biliyorum biz görevde der üzülürken bir arkadaşımın eşi meğerse sanalda telde aldatmış buluşmuş birileriyle de o kadar görev görev nereye kadar diye demiş bi de.
Kocanı sen biliyorsun canım
Cok güzel yazmışsiniz evet haklisniz.Ama neler oluyor çevremizde aa buda mi olmuş derken başimiza geliyor .Kendi yapmıyor ama çevresindeki arkadaşların da var.Etkilenir mi acaba sorulari var ve ortam cok musait ama haklisiniz yapacak olsa beni her turlu uyutur.tsk ederim yorum icinSiz çevreden duyduklarınızla neden içinizi karartıyorsunuz? Çevreden katilleri, tecavüzcüleri de duyuyoruz. Eşlerimiz sevgililerimiz için acaba o da katil olur mu, tecavüzcü olur mu diye neden düşünmüyoruz? Çünkü güveniyoruz, tanıyoruz.
Siz de sadakatine güveniyor olmalısınız ki evlenmişsiniz, eşinizi tanıdığınız kadarıyla da güvenmek durumundasınız. Çevreyi boş verin. Tabi bunu eşiniz bugüne kadar güveninizi boşa çıkarmadıysa söyleyebilirim.
Dediğiniz gibi her yerde evli erkeklere asılan kadınlar olabilir, sizin dizinizin dibindeyken işe gidip gelirken de olabilir, karşılaşabilir böyle durumlarla. Sırf imkan var diye sizin içinizin rahat olmaması doğru değil bence. İmkan bulur bulmaz sizi aldatacak bir adamla evli olduğunuzu düşünüyorsanız, imkan olmasa da yaratır zaten o tür insanlar. Yani isteyen her koşulda aldatır, sadık olan da en rahat ortamda bile sadık kalır.
Bir vukuatı yoksa içiniz içinizi yemesin, kurmayın kafanızda. Ortada bir şüphe unsuru yokken, geçmişte bir hatası olmamışsa da, siz bunları kendi kendinize kuruyorsanız bu sağlıksız bir durumdur. Bu evhamla baş edemiyorsanız gerekirse destek alın.
Ayenn canim onun icin diyorum adamin evi 6 7 aydir boş karısı ne rahat ? Yapiyolar ya arkadşida bebeğine süt bez almazmiş baska bayanla sabahlara kadar yazisir buluşrmuş.Orn alablir imrenebilir.Simdi ev alma modasinda var rica edip evlerini birbirlerine veriyorlar. Uzak olunca bilemiyorumm.Ama yogumm adi altinda cok yalan dönüyor.
Haklisiniz ben genelde tum programları yüklüyorum.Uyudum diyip whastaapp'a girmeyen ama diğer sosyal medya hesaplarında kız arkadaşının hesabı yok diye neredeyse sabaha kadar fışırdayanı duydum.
Hatta kız sabahlamanın dip dibe, göz göze olmasından kuşku duymuştu.
Ama o kişi sinyal vermiş bir kaç kez, sizde kuşku yaratacak başka bir şey yok sanırım.
Kuruntu da yapıp kendinizi yormayın, üzmeyin.
Duydum mecbur kaldi yanina kalmaya gittigimde bosanma davalari acildi diye sahit gostermisler bunu çünkü; ) Allahin sevgili kuluyumm .O adamla gezidgi an hic görüşsun istememistim. Gecelere kadar disaridaydi çünkü evli biri.Buda imreniyor milletin karisi aramiyor sormuyor hic ben cok arıyormuşum.Al aramiyo aldatmis ama..Onla görüşmuyo ama işte insan tedirgin oluyorKadın konduramıyordur.
Ama şayet bunları da eşinizden duyduysanız o da tuhaf.
Erkekler arkadaşlarının bu tür şeylerini anlatmaz kadınlar o adamı kötü görüp sorun çıkartacak diye
Duydum mecbur kaldi yanina kalmaya gittigimde bosanma davalari acildi diye sahit gostermisler bunu çünkü; ) Allahin sevgili kuluyumm .O adamla gezidgi an hic görüşsun istememistim. Gecelere kadar disaridaydi çünkü evli biri.Buda imreniyor milletin karisi aramiyor sormuyor hic ben cok arıyormuşum.Al aramiyo aldatmis ama..Onla görüşmuyo ama işte insan tedirgin oluyor
Cok tsk ediyorum uorumunuz icin.Haklisiniz ama söyle bişey var kadinlar daha cok seviyor .Erkekler tene kadınlar kalbe değdigi icin erkeklerin aldatması iki bacak arasi icin .Kadinlar sevilemk istedigi icinn. Yaninerkekler bu uğurda her seyi ypar tatlisim guvenimi kaybettim ben insanlara ondan hepAyrıca aynı şekilde, siz de eşinizin uzakta olmasını fırsat bularak onu aldatabilirsiniz eğer isteseniz. Sakın yanlış anlamayın, asla bir ithamda bulunmuyorum, ama neticede bunları da duyuyoruz çevreden. Belki daha az duyuyoruz ama kadınlar da sanıldığından çok daha fazla oranda aldatıyor. Demem o ki nasıl ki eşiniz de ortada bir belirti yokken sizden yana böyle bir şüpheye düşmemeliyse, siz de bu şüphelere kaptırmamalısınız kendinizi.
Her şey yolundaysa zaten, bir yanlışı olmadıysa daha önce, evliliğinizi ayakta tutan güven temelini kendi elinizle sarsmayın derim. Şayet bir şey olacaksa da, olunca gereken yapılır. Gizli de kalmaz hiç merak etmeyin, bir yerden çıkıyor bu işler. Ama ortada hiç bir şey yokken, sırf Ali Ayşe'yi, Ahmet Necla'yı aldattı, ya bizimki de beni aldatırsa diye olmadık şeyler düşünüp, kurup kurup kendinizi hırpalamayın.
Evet marifet bilipte korkum bu bitsede gelse olaylar cikti diye izinler iptalnoldu yoksa yanimdaydiÇevresinden etkilendiği aşikar kıyaslama yapmış. Ama yapar yapmaz diyemeyiz arkadaş çevresi kötüyse bir anlık gazla her şeyi yapar insan
Haklisiniz ben genelde tum programları yüklüyorum.kaçırdıklarım olursa da bi arkadsim var oda eşine yapıyor yakalanır yani.Nasil baş edicez peki
Erkekleri genellemeyin böyle bence. Bu gerçekten sağlıksız bir düşünce. Böyle düşünerek huzurlu olamazsınız. Siz de bir erkekle evlisiniz. Madem erkeklerden her şey beklenir, neden evlendiniz?Cok tsk ediyorum uorumunuz icin.Haklisiniz ama söyle bişey var kadinlar daha cok seviyor .Erkekler tene kadınlar kalbe değdigi icin erkeklerin aldatması iki bacak arasi icin .Kadinlar sevilemk istedigi icinn. Yaninerkekler bu uğurda her seyi ypar tatlisim guvenimi kaybettim ben insanlara ondan hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?