Siz bu şekilde bu adamla devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Gördüğünüz ilk şiddet değil.
Dayak yemek hoşunuza mı gidiyor?
Konu sahibi de vurmuş ama tekmemi ne atmış.karışık anlamadımki ama hepsi vurmuş birbirine
Kizlar 8 aylik bir iliskim var bir konu acmistim yine sevgilimin annesinin gelmesiyle ilgiki ki gelemicek uzadi isler . Ben de annexsi buraya daha cabuk gelsin bir aksilik cikmasin diye bugun sevgikimle annesinin mezun oldugu universiteye gidecektiik on lisans diplomasini almak icinBu yuzden ben de okula gitmedim.. Sevgilimin benden once ciktigi bir kiz vardi kiz bunu kandirmis falan baya kotu anlatti olaylari . Gecen de mesaj cekmisti hatta 8 ay sonrasinda sevgiilim sozlum var falan yazma yazdi o da kuzeniymis mesaj ceken gibi konusup evlencem ben de 2 ay sonra falan filan gerizekali tarzi seyler yaZdi. Bugun de karziya gectik eskiden o eminonunde calisiyordu bu sevgilisi oldugu zamanlar karsiya gectik bana o kizin ismini derya derya derya diye gulerek soyledi ben sasirdim ne oluyor diye . Sonra dediki hiic saka yaptim dedi gecen gece farmville oyncaktim . CiftiligimiIn adini inunla ben yapmistin eskiden gordum hemen ciktim dedi ama ben iyle bir sinirlendimki bana ondan bahsediyor diye herkesin ortasinda bagirdim vapura geri gittim bindim gulerek o kiizin ismini sayikladi bana diye ve ben cok kiskancimdir keza o da oyledir. Sonra vapura bindim belime vurdu ve kufurler falan . Daha sobra annesi rica etmisti diye beni cok seviyor diye yine gittim. Ordada hala cok sinirliydim ayrilmistim resmen. Sonr gecen eski sevgilim beni aramisti pisman olmus. Ben de ona inat eski sevgiilimin ismini soyledim kopurduu hem de nasil ve bacagimin arkasina tekme atti sok oldum aglayarak ciktim ordan arkamdan geldi falan eve gidiicektim ayrilcam diye fenalasti agladi vapurda bizim oraya geldik cok pismandi seni cok seviyorum istememistim saka yapmistim altinda hicbir sebep yoktu dedi amancanim cok acimisti vurmasina bile o jkadar degil sonra da baristim. Olayi cok mu abarttim acaba merak ediyorum haksizmiyim tepkimde. Eve gidene kadar canini acittim pismanim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?