• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu abarttım

canım ya çok takmışsın,bu kadar takman ince düşünmen ve iyi kişiliğinden . bazı kişiler eleştirmiş saldırmış anlamıyorum, kız pişman olmuş işte ya ,olabiliyor bazen böyle şeyler ..yarın kibarca 'dün kaba davrandım kusura bakmayın lütfen, üzüldüm' dersin öncekinden çok daha değerli olursun canım

Bayanlar biraz fazla yüklenmiş size
Özür falan bence gerekli değil,en azından ben dileyemezdim
İnsanlık hali oluyor bazen insan istemsiz olarak başkalarından sinirini alıyor

bencede arkadaşa katılıyorum yarın şoförü görürseniz kusura bakmayın dün zor bi gün geçirdim size patladım nolur kusura bakmayın özür dilerim diyin.olur böyle şeyler.pişmanlığını yaşıyorsunuz demekki öyle olsun istemmişsiniz.gerçekten yapınız öyle sert bir yapı olsa unutur giderdiniz çoktan.geçici bir durum sonuçta iyi niy etiniz bu başlıktan belli hatalı olduğunuzu biliyorsunuz

vicdan azabı çekiyorum zaten sense bunu iki katına çıkardın :(( biliyorum fevri çıktığımı ve gereksiz yere olduğunu..ama oldu bi sinir anı işte ..buraya yazım paylaştım çünkü bu yaptığım hatanın telafisi olur mu diye...o tarz bir insan olsam bu kadar pişmen olmaz buraya konu açmazdım zaten..okuyan arkadaşlar lütfen gönlünü almak istiyorum adamın ..yol gösterin...yarın laf mı atsam ..ya da biraz akışına bırakıp unutulamasını mı beklesem..

ay okuyunca gözümde canlandırdım üzüldüm adama nebiliyim arkadaşım
bi arkadaş demişki ne özrü allah aşkına adam suratını bile hatırlamaz sense diyosunki vicdan azabı çekiyorum.bende diyorumki özür dilemek için birilerinin bişeyi hatırlaması bilmesi gerekmiyo ben olsam senin yerinde böööööylee azap çekiyosam haksız yere yapdığımı düşünüyorsam giderim dün böle böle olmuştu kusura bakmayın sizinle alakası yok üzmüş olabilirim sizi hak vardır hakkınızı helal edin derim .içim bi güzel rahatlar

:))))
hey allam yhaaaa suanda uzerınde konusulması gereken fakat bekleyen o kadar cok forum varken.... ınsanların burda laf dalasına gırmelerını anlamıyorum..
baslık okudugumda merakla konuyu okudum ama gereksız zaman kaybıydı benım ıcın...
boyle bır konuya verılecek cvp ne olur onuda anlamadım... konu acan arkadasım beklentın ne??:))))

Bende sizin yerinizde olsam çok üzülürdüm açıkçası
Birine bagırdıgımda insanlar ne zor şartlarda çalışıyor sabahın köründe kalkıp soguklarda
Kimsenin kimseye bagırmaya hakkı yok
Adamda garip bir adammış hemen arabayı çekmeye çalışmış
Başkası olsa geçsene burda koca yol var der oda size çatardı..
Madem farkındasınız üzdüğünüzün özür dilerken yanında küçük bir hediye vererek mutlu edin..
O mutlu oldugu için sıkıntınızın yerini huzur kaplasın..

Bende sizin yerinizde olsam çok üzülürdüm açıkçası
Birine bagırdıgımda insanlar ne zor şartlarda çalışıyor sabahın köründe kalkıp soguklarda
Kimsenin kimseye bagırmaya hakkı yok
Adamda garip bir adammış hemen arabayı çekmeye çalışmış
Başkası olsa geçsene burda koca yol var der oda size çatardı..
Madem farkındasınız üzdüğünüzün özür dilerken yanında küçük bir hediye vererek mutlu edin..
O mutlu oldugu için sıkıntınızın yerini huzur kaplasın..

Bu memlekette bağırdığı adama hediye alarak özür dileyecek insan var mı acaba ?

Bu memlekette bağırdığı adama hediye alarak özür dileyecek insan var mı acaba ?

Var tabii bennn mesela..
Kaç sefer oldu kalp kırmaktan korkarım
Kırdıysamda telafisi için elimden geleni yaparım..
Hediye almayada bayılırım insanları mutlu etmek hoşuma gidiyor..
Bagırmam kimseye ama kalp kırabiliyorum bazen istemedende olsa...

Konuyu degersız bulan arkadaşlar vakıtlerını burada yorum yaparak harcamasınlar madem..

Konu sahıbı arkadaşım : senı cok ıyı anlıyorum cunku bazen benımde basıma gelebılıyor

Ben gıdıp kırdıgım ınsanlardan özür diliyorum ve helallık ıstıyorum . boylelıkle hem yaptıgım ayıbı hemde vıcdanımı rahatlatıyorum. Sanada tavsıye ederım.

kesin servistekiler sizin şımarık, kendini beğenmiş bir kız olduğunuzu ve arabanızla da onlara hava basmaya çalıştığınızı düşünmüştür.yani şöyle olmuş; o servisin içindekiler okula binbir zorlukla gidip gelirken siz, onların önünde çekin arabayı bir de bununla mı uğraşıcam havalarına bürünmüşsünüz.amacım bu değildi diyeceksiniz ama inanın ki dıştan böyle yorumlanır...

bezen sinirlerime hakim olamıyorum bugünde öyle günlerden biriydi kısaca olayı anlatayım..okulda canımı sıkan olaylar oldu bu hafta onun verdiği bi gerginlik var...zaten kendi arabamla gider gelirim okula ...neyse ders çıkışı arabama bindim çıkış yapacağım diğer arkadaşların servisi çıkış kapısının önüne parketmiş..çalıştırdım arabayı kapıya geldim bağırdım servis şoförüne nasıl çıkcam yaa diye adam arabaya biniyorken hayret bişey die sölene sölene arabanın yanından çıktım...sonra sinirim geçince niye o kadar abarttım ki dedim ..zavallı adamın şuçu da yok galiba ben ona patlamış oldum ve üzüldüm çok...zaten arabanın çıkabileceği kadar yerde vardı yanında ben acemiyim ama yinede o kadar telaş yapıp bağırmamam lazımdı adamcağıza..çok pişman ve üzgünüm..

:20::20::20: hemen yarın özür dilemelisi benim kocişimde servis şoförü kimsenin gelipte kocişime çemkirmesini hazmedemem valla sen düşün babana , kocana böyle bağırıldığını üzülmezmisin ?? yarın özür dilersin rahatlarsın o kişininde hakkı kalmaz üzerinde :4::57:

bezen sinirlerime hakim olamıyorum bugünde öyle günlerden biriydi kısaca olayı anlatayım..okulda canımı sıkan olaylar oldu bu hafta onun verdiği bi gerginlik var...zaten kendi arabamla gider gelirim okula ...neyse ders çıkışı arabama bindim çıkış yapacağım diğer arkadaşların servisi çıkış kapısının önüne parketmiş..çalıştırdım arabayı kapıya geldim bağırdım servis şoförüne nasıl çıkcam yaa diye adam arabaya biniyorken hayret bişey die sölene sölene arabanın yanından çıktım...sonra sinirim geçince niye o kadar abarttım ki dedim ..zavallı adamın şuçu da yok galiba ben ona patlamış oldum ve üzüldüm çok...zaten arabanın çıkabileceği kadar yerde vardı yanında ben acemiyim ama yinede o kadar telaş yapıp bağırmamam lazımdı adamcağıza..çok pişman ve üzgünüm..

:27: Ayy Bunda Ne Var Alemsin Yahu :27:

:20::20::20: hemen yarın özür dilemelisi benim kocişimde servis şoförü kimsenin gelipte kocişime çemkirmesini hazmedemem valla sen düşün babana , kocana böyle bağırıldığını üzülmezmisin ?? yarın özür dilersin rahatlarsın o kişininde hakkı kalmaz üzerinde :4::57:

cok tatli ve samimi bir cevap olmus
diger yorumlari okudumda cok sasirdim
garibani ezmek :)
kendini onemsiyorsun
cig sari saclar topuklu terlikler :)
fevri cikisindan oturu gereksiz bagirdigi icin bir insana
vicdan sorunu yapmis hassas bir kadin
can sikintisini paylasmis bu foruma
soyle anlatsaydi anlardim
"ay sekerlerim servis soforunu hakladim
zaten acemiyim kendime guvenemedim cativerdim adama
park etmeseymis oraya"
o zaman tum yazilanlarda hakliydiniz

hem bu forumun amaci nedir?
sanirim cevap yazanlar bu sekil yorum yazarak terapi oluyorlar
velakin yanlis yapiyorlar...

Ilk firsatta servis soforunden ozur dilemelisin bence. "Birseye sinirliydim, size patladim istemeden, ozur dilerim" dersin, 30 saniyeni almaz. Hem kendin rahatlarsin, hem de adamin gonlunu alirsin.

kızcagız bı hata yapmıs ve uzuntusunu bıldırıyor nasıl telafı ederım dıye akıl danısıyor ve arkadaslarda bunu nasıl telafı edecegı hakkında yorumlar degılde assagılayıcı kırıcı yorumlar yapıyorlar kız zaten uzgun neden bıde sızler uzerıne gıdıyorsunuzkı hepımzın gunları gulluk gulıstanlık gecmıyor bellıkı canı bıseye sıkkın neden uzerıne gıdıyorsunuzkı?? canım benım uzulme sende sık sık karsılastıgınıza gore konusabılırsın beyfendıyle gıt ve acıkla kusura bakmayın canım sıkkındı oyle davranmak ıstemezdım de hallolur hersey...

Konuda anlattıklarınızda çokta büyütülecek birşey yok. Sinirlenmişsiniz ve belli etmişsiniz bunu..Küfür yok, kavga yok v.s. Trafikte olur böyle şeyler.

Özre gerek yok, eğer çıkış kapısına park etmişse adam haksız.Sizde daha sakin söyleseydiniz hoş olurdu, söylememişsiniz çok büyük olay değil bu.

Bana daha ağır gelen, konudan daha önde giden buradaki cevaplar.. Konuyla hiç alakası olmayan cevaplar; tuhaf..

cok huzursuzsanız bence sadece ya kusura bakmayın sıze oyle tepkı vermek ıstememıstım dersınız.
hanı cokta takmayın kafanıza her ınsanın sınırlı anları oluyor:)

bencede bu olayda öyle vicdan yapılacak kadar kötü bir durum yok ki.trafikte buna benzer olaylar çok oluyor hatta daha beteri yaşanıyor.bir anlık sinirle biraz fevri bir çıkış yapmışsın o kadar
yinede çok rahatsız olduysan şöföre kusura bakma dün biraz fevri davrandım size diyebilirsin böylelikle için rahatlar

Back
X