- 25 Ekim 2018
- 3.843
- 6.908
- 158
- Konu Sahibi Thallosofili
-
Ablam eskiden benimle cok samimiydi.Ne zaman bu kuzenle komşu oldular o da değişti.Ben zaten gurbette yaşiyorum.Türlü zorluk vs .Herkesin hayati zordur biraz ama onlarinki benimki gibi değil.Ablam onunla samimi olunca elini ayagini cekti benden cok nadir gorusup telefonlasiyoruz.Cok manupule olan biri ablam.Işine de kim yariyorsa onunla sıkı fıkı olur.kuzenimin dedikodulari da cok yapar bana.Ben böyle biri degilim.Kimseyi kullanmam .ikisi birbirine benziyor aslinda ama ablamdir saygim sonsuz basimin ustunde yeri vardir her zamanGörüşmemekte haklısınız .
Ama biri benim kardeşimi böyle küçük düşürücü şekilde davransa onunla asla samimi olup, tatile gitmem.
Ablanız bana pek dürüst ve iyi niyetli gelmedi. Bence onunla da ilişkinizi bir gözden geçirin.
10 kişinin ortasında parasını ben ödeseydim X de tatil yapsaydı diyor musunuz? Yukarıdaki saydıklarınızı ben de az çok yaptım ama kimse bilmez. Reklam yapmam. Ayrıca davetiyenin altına yol paranı vereceğim yazılmaz. Evet ezmektir. Hem de acımasızca.bana davranisiz asiri cocukca geldi.
konusmadan, silmek ve engellemek bir kacis türüdür.
aranizda yakinlik varsa kuzeniniz yakinliga dayanarak maddi destek teklifinde bulunmustur. sizi niye ezsin? zaten zengin bir evlilik yaptigini dünya alem biliyordur.
maddi durumunuz yoksa size yakin bir insanin böyle bir teklifte bulunmasi niye sizi kirdi?
benim kendi yakin cevremde bu tür konular sorun olmuyor.
ben avukatim, gelirim güzel. arkadasim Tip okuyor, ögrenci olarak geliri cok az. herhangi bir etkinlikte ben ödüyorum- tatillleri vs. ben organize ediyorum.
aramizda hic sorun yasamadik.
ablamin geliri benden baya düsük- genelde pahali hediyeler vs. aliyorum.
tatile cikiyorsak, kredi kartinla ben ödüyorum. bu ezmek degilki. sadece insana deger vermek.
siz asiri alingan yaklasmissiniz.
10 kişinin ortasında parasını ben ödeseydim X de tatil yapsaydı diyor musunuz? Yukarıdaki saydıklarınızı ben de az çok yaptım ama kimse bilmez. Reklam yapmam. Ayrıca davetiyenin altına yol paranı vereceğim yazılmaz. Evet ezmektir. Hem de acımasızca.
Ablan ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim.Merhaba,Bir kuzenim var eskiden sevdiğim ,saydığım ama artık görüşmüyorum.Yıllar önce Tr nin popüler bir yerine iş dolayisiyla tasindik.Kuzenim benden 9 yaş büyük.2 büyük kızını bize tatil amacli iki kere gönderdi.Ablam takmis daha dogrusu peşine gelirken.ufacik evde ne sıkıntılar cektim onlar tatil yapacak diye.Her neyse sonra büyük kızı cok zengin birini buldu evlendi ve düğüne beni hiç tel etmeden whatsaap tan davetiye fotosu ile cagirdi.Mesajin altina da not düşüp yol paranı göndericem yazmış .Cok kırıldım.Evet durumumuz 10 saatlik yol parasini ve düğün icin yapilacak masraflari karsilamaya müsait degildi o sıra ama sizce insan samimi oldugu sevdigi kuzenini böyle mi cagirir düğüne? Bir tel etmez miydi? Ben kırılmama rağmen mesajla tesekkur edip izin alip gelmemizin mümkün olmadigini yazdim.Sonra bu kuzenim buraya içlerinde ablamin da oldugu 10 kişilik akraba grubu ile otele tatile geldiler.Orda da herkesin icinde ; irregularverbs de bizimle burda tatil yapsaydi keske parasini paylasirdik demiş.10 kişinin icinde demiş.Ablam da ; o zaten burda yaşiyor hem paraya da ihtiyaci vs yok demiş konuyu kapatmis.Sonradan ablam söyledi bunlari.Bu sefer daha da sinirlendim.ve tüm sosyal medya hesaplarimdan,whatsapp dan sildim engelledim.Daha da görüşmüyorum.Sizce de onurumu kırmamiş mi? Böyle yapmakla yani tamamen goruşmemekle acimasiz bir insan profilimi ciziyorum karsidan? Bunlar olali 2 yıl oldu.Ablam onunla cok samimi .hem komşular zaten.Her sene yine o grupla geliyorlar buraya tatile ama ben ne gidiyorum yanlarina ne de görüşüyorum.Ablam yalniz olarak evime kalmaya geliyor senede bir.Cok görgüsüz ve hadsiz oldugunu düsünuyorum kuzenimin.hic böyle degildi sonradan oldu.Fikirlerinize ihtiyacim var
Merhaba,Bir kuzenim var eskiden sevdiğim ,saydığım ama artık görüşmüyorum.Yıllar önce Tr nin popüler bir yerine iş dolayisiyla tasindik.Kuzenim benden 9 yaş büyük.2 büyük kızını bize tatil amacli iki kere gönderdi.Ablam takmis daha dogrusu peşine gelirken.ufacik evde ne sıkıntılar cektim onlar tatil yapacak diye.Her neyse sonra büyük kızı cok zengin birini buldu evlendi ve düğüne beni hiç tel etmeden whatsaap tan davetiye fotosu ile cagirdi.Mesajin altina da not düşüp yol paranı göndericem yazmış .Cok kırıldım.Evet durumumuz 10 saatlik yol parasini ve düğün icin yapilacak masraflari karsilamaya müsait degildi o sıra ama sizce insan samimi oldugu sevdigi kuzenini böyle mi cagirir düğüne? Bir tel etmez miydi? Ben kırılmama rağmen mesajla tesekkur edip izin alip gelmemizin mümkün olmadigini yazdim.Sonra bu kuzenim buraya içlerinde ablamin da oldugu 10 kişilik akraba grubu ile otele tatile geldiler.Orda da herkesin icinde ; irregularverbs de bizimle burda tatil yapsaydi keske parasini paylasirdik demiş.10 kişinin icinde demiş.Ablam da ; o zaten burda yaşiyor hem paraya da ihtiyaci vs yok demiş konuyu kapatmis.Sonradan ablam söyledi bunlari.Bu sefer daha da sinirlendim.ve tüm sosyal medya hesaplarimdan,whatsapp dan sildim engelledim.Daha da görüşmüyorum.Sizce de onurumu kırmamiş mi? Böyle yapmakla yani tamamen goruşmemekle acimasiz bir insan profilimi ciziyorum karsidan? Bunlar olali 2 yıl oldu.Ablam onunla cok samimi .hem komşular zaten.Her sene yine o grupla geliyorlar buraya tatile ama ben ne gidiyorum yanlarina ne de görüşüyorum.Ablam yalniz olarak evime kalmaya geliyor senede bir.Cok görgüsüz ve hadsiz oldugunu düsünuyorum kuzenimin.hic böyle degildi sonradan oldu.Fikirlerinize ihtiyacim var
Ama siz genel şeylerden bahsediyorsunuz; patronun herkese dondurma alması, biletler benden demek... Belli bir insana yönelik değil. Bu konu patronun şey demesine daha çok benziyor; herkes ay başında maaşından bir miktar versin,eminmki o 10 kisi 7 el yabanci degildir. ailedir.
ortada yapilan bir dedikodu vs. yok. laf lafi acmis- konusahibinin ablasida yememis icmemis yetirtirmis lafi.
ayrica konusahibi bu olayi sadece laf tasiyan ablasinda duymus.
kuzeninle konusmamis bile. belkide durum cok cok farklidiydi.
bilemeyiz.
reklam zaten kimse yapmamis. kuzende reklam yapmamis.
whatsappden davetiye atip, altina biletler benden demis. bu ezmekmi? eger ezmekse ben demekki her hafta 10 kisiyi eziyorum ve eziliyorum.
benim patron bile, hadi bugün dondurmalar benden diye büroya daliyor.
gercekden millet küsmeye yer yariyor. küsülecek tonca konu varken bu konu bana cok sönük geldi
Birisine sana yemek ısmarlayayım demekle aynı şey yani. Düşünceler ne kadar farklı. Sizin düşünceniz farklı benim ki farklı. Ben annemin yanında ablamın parasını ödeyeyim demem. Herkesin kendi bakış açısı birşey diyemem size.eminmki o 10 kisi 7 el yabanci degildir. ailedir.
ortada yapilan bir dedikodu vs. yok. laf lafi acmis- konusahibinin ablasida yememis icmemis yetirtirmis lafi.
ayrica konusahibi bu olayi sadece laf tasiyan ablasinda duymus.
kuzeninle konusmamis bile. belkide durum cok cok farklidiydi.
bilemeyiz.
reklam zaten kimse yapmamis. kuzende reklam yapmamis.
whatsappden davetiye atip, altina biletler benden demis. bu ezmekmi? eger ezmekse ben demekki her hafta 10 kisiyi eziyorum ve eziliyorum.
benim patron bile, hadi bugün dondurmalar benden diye büroya daliyor.
gercekden millet küsmeye yer yariyor. küsülecek tonca konu varken bu konu bana cok sönük geldi
Sizin parasız olduğunuzu ablanız anlatıyor belki kuzeniniz nereden bilecek ki siz ablanıza dikkat edin benceAblam eskiden benimle cok samimiydi.Ne zaman bu kuzenle komşu oldular o da değişti.Ben zaten gurbette yaşiyorum.Türlü zorluk vs .Herkesin hayati zordur biraz ama onlarinki benimki gibi değil.Ablam onunla samimi olunca elini ayagini cekti benden cok nadir gorusup telefonlasiyoruz.Cok manupule olan biri ablam.Işine de kim yariyorsa onunla sıkı fıkı olur.kuzenimin dedikodulari da cok yapar bana.Ben böyle biri degilim.Kimseyi kullanmam .ikisi birbirine benziyor aslinda ama ablamdir saygim sonsuz basimin ustunde yeri vardir her zaman
Birisine sana yemek ısmarlayayım demekle aynı şey yani. Düşünceler ne kadar farklı. Sizin düşünceniz farklı benim ki farklı. Ben annemin yanında ablamın parasını ödeyeyim demem. Herkesin kendi bakış açısı birşey diyemem size.
Ama siz genel şeylerden bahsediyorsunuz; patronun herkese dondurma alması, biletler benden demek... Belli bir insana yönelik değil. Bu konu patronun şey demesine daha çok benziyor; herkes ay başında maaşından bir miktar versin,tulumbachen 'in durumu yok, ona yardımcı olalım gibi... Konudaki kuzen de başka kimseye bu muhabbeti yapmıyor. Ve demişsiniz ya o 10 kişi yabancı değildir, ailedendir diye. İnsan yeri geliyor ailesine karşı bile para meselelerini dökmüyor gururundan. Bunlar hassas meseleler. Kimin için ne kadar hassas olduğunu bilmeden öyle ulu orta lambur lumbur konuşmak en iyi ihtimalle patavatsızlıktır.
Ablanızın laf taşıması çok ayıp yalnızThallosofili . Söyledikleri sizin huzurunuzu kaçırmaktan başka bir işe yaramayacaksa neden anlatıyor ki? Kuzenin niyetini tam bilemem ama iyi niyetli bile olsa oldukça hadsiz bir insanmış. Ancak sosyal medya hesaplarınızdan engellemek yerine, ağzının payını verip, bir daha parasal konularda senden hiçbir şey duymak istemiyorum, yoksa fena bozuşacağız deseydiniz, sizin için uzun vadede daha iyi olurdu. Şuan onun olduğu ortamlara gitmemek gibi bir kısıtlama getirmişsiniz kendinize. Ne gerek vardı ki buna? Yalnız ablanıza da bir ayar vermeniz gerekiyor bana kalırsa.
Ben kuzenin tavrının çok da sorun olmadığını düşündüğünüzü anlamıştım yazdıklarınızdan. Yoksa konu sahibinin küsmek yerine iletişim kurması, tepki göstermesi gerektiği ve ablanın da saçmaladığı konularında hemfikiriz.konusahibi kirilmis olabilir- anlayis gösteririm (ben bu olaya kirilmazdim) ama 2 yila yakin küs kalmasi abarti.
olay konusahibinin konusmamasi.
ben sahsen kirildigimi acik acik dile getiriyorum- sorunlari cözme amacli davranislar sergiliyorum. iletisim gercekden önemli.
konusahibi her kirildiginda ailesini silecekse isi zor.
ayrica bence ablanin tavirlari daha rencide edici. nedense kuzeni silmis ama abla basinin üstünde... biraz ironik. sonucda dedikodu yapilan ortamda fink atan konusahibin has ablasi
Kuzeniniz gibilere sonradan görme denir çok ayıp şeyler söylemiş bunu birde iyilik düşünür gibi lanse etmiş olması tamamen bir ukalalık karşındaki kişi küçümsemek asla görüşmeyin tamamen ipleri koparın umursamayın benimde kuzenlerim var küçükken çok samimi hep birlikteydik maalesef büyüyünce insanlar değişebiliyor üzülmeye bile değmez canınızı sıkmayın benceMerhaba,Bir kuzenim var eskiden sevdiğim ,saydığım ama artık görüşmüyorum.Yıllar önce Tr nin popüler bir yerine iş dolayisiyla tasindik.Kuzenim benden 9 yaş büyük.2 büyük kızını bize tatil amacli iki kere gönderdi.Ablam takmis daha dogrusu peşine gelirken.ufacik evde ne sıkıntılar cektim onlar tatil yapacak diye.Her neyse sonra büyük kızı cok zengin birini buldu evlendi ve düğüne beni hiç tel etmeden whatsaap tan davetiye fotosu ile cagirdi.Mesajin altina da not düşüp yol paranı göndericem yazmış .Cok kırıldım.Evet durumumuz 10 saatlik yol parasini ve düğün icin yapilacak masraflari karsilamaya müsait degildi o sıra ama sizce insan samimi oldugu sevdigi kuzenini böyle mi cagirir düğüne? Bir tel etmez miydi? Ben kırılmama rağmen mesajla tesekkur edip izin alip gelmemizin mümkün olmadigini yazdim.Sonra bu kuzenim buraya içlerinde ablamin da oldugu 10 kişilik akraba grubu ile otele tatile geldiler.Orda da herkesin icinde ; irregularverbs de bizimle burda tatil yapsaydi keske parasini paylasirdik demiş.10 kişinin icinde demiş.Ablam da ; o zaten burda yaşiyor hem paraya da ihtiyaci vs yok demiş konuyu kapatmis.Sonradan ablam söyledi bunlari.Bu sefer daha da sinirlendim.ve tüm sosyal medya hesaplarimdan,whatsapp dan sildim engelledim.Daha da görüşmüyorum.Sizce de onurumu kırmamiş mi? Böyle yapmakla yani tamamen goruşmemekle acimasiz bir insan profilimi ciziyorum karsidan? Bunlar olali 2 yıl oldu.Ablam onunla cok samimi .hem komşular zaten.Her sene yine o grupla geliyorlar buraya tatile ama ben ne gidiyorum yanlarina ne de görüşüyorum.Ablam yalniz olarak evime kalmaya geliyor senede bir.Cok görgüsüz ve hadsiz oldugunu düsünuyorum kuzenimin.hic böyle degildi sonradan oldu.Fikirlerinize ihtiyacim var
Ben kuzenin tavrının çok da sorun olmadığını düşündüğünüzü anlamıştım yazdıklarınızdan. Yoksa konu sahibinin küsmek yerine iletişim kurması, tepki göstermesi gerektiği ve ablanın da saçmaladığı konularında hemfikiriz.
Ablamin bende cok emeği,hakkı var o yüzden başimin üstünde dedim.konusahibi kirilmis olabilir- anlayis gösteririm (ben bu olaya kirilmazdim) ama 2 yila yakin küs kalmasi abarti.
olay konusahibinin konusmamasi.
ben sahsen kirildigimi acik acik dile getiriyorum- sorunlari cözme amacli davranislar sergiliyorum. iletisim gercekden önemli.
konusahibi her kirildiginda ailesini silecekse isi zor.
ayrica bence ablanin tavirlari daha rencide edici. nedense kuzeni silmis ama abla basinin üstünde... biraz ironik. sonucda dedikodu yapilan ortamda fink atan konusahibin has ablasi
Asla.Zaten yaşlari benden birinin 12 yaş birinin 9 yaş büyük.Hic böyle bir şey kesinlikle hissetmedim hic bir konudasiz de biraz olsun kıskandığınızı düşünüyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?