Cok mu acımasızım ?

yok dogru anlamissiniz- benim acimdan gercekdende küsülecek bir olay degil. belkide kendi hayatimda baya agir seyler yasandigi icin bu olayi "küsme" kategorisine koyamadim. kuzen fazla nazik degil ama konusahibinin tavrida kesinlikle abarti.
Ben onlara 10 saat uzaklikta yaşiyorum zaten.Küsmekden kastım ; bu olay 2 yıl önce oldu ve tepki olarak sadece kuzenime tesekkur edip cok ince oldugunu ama gelemeyecegimizi söyledim.Onun üzerine silmedim.Sonra o otel olayi olunca yani ablam söyleyince iyice sinirlendim ve böyle hadsiz ,kaba birinin beni takip etmesinin hic bir anlami olmayacagini düşünüp sildim.Herkes farkli karakter tasiyor ama insanlar biraz olsun ince olmayi ögrenmeliler diye düşünüyorum.2 yildir da zaten memlekete gitmiyorum.görusecegim ortam yok kuzenimle.

Görüşleriniz için hepinize cok tesekkur ederim Cogunluk acimasiz olmadigim,dogru olani yaptigimi söylemiş.Bazı insanlara incelik yaramiyor ,anladigi dilden konuşmak gerekiyor.Ben şu yaşimdan sonra şunu ögrendim ki ; Size kim nasil davraniyorsa sizde ona öyle davranin.Inceligi haketmeyen bir kuzene ince olarak dönemezdim.Silmek kabaca bir cevapti,anladigi dildi.tekrar tesekkur ederim.

Evet iyilik yapar gibi görünüyor ama hic yapmasa söylemese cok daha uygun.Bir elinizle yardim ederken diğer eliniz bile bunu bilmiycek derler.Beni onca kişinin icinde acindirarak deşifre etmesi ne kadar kalitesiz oldugunu gösteriyor zaten.

Görgüsüzün önde gideni. Düşmez kalkmaz bir Allah demişler. Sinir oldum valla. Çok sessiz bile kalmişsiniz. Bana öyle paranı gondercem falan yazacak uslupsuz bir şekilde demedigimi bırakmazdım. Para ile görgü insanlık alınmiyor. Siz canınızı sıkmayın

evet senin kuzen hem görgüsüz hem de hadsiz, bir de patavatsız o kadar kişinin içinde denecek laf mı bırak ne hali varsa görsün, doğru bildiğinden şaşma

haklısın o konuda lakin ben önce yüzüne söylerdim neden böyle böyle yaptın hatrim yok muydu diye.
ayrıca ablaniz bana hiç guven vermedi. Kardeşim hakkında böyle konuşacak biri ben laf tasiyacagim kardesime sonrada lafi yapanla samimi olacağım yok öyle bir şey. Ablanizda da var sıkıntı bence ölçüp biçin

Cok tesekkur ederim ,evet uslüp buydu ve 2 dk tel edip söylemedi .Benim enerjime ve uslübuma uymuyor bunlar.

Maalesef ben de ayni seyleri düşundüğümden o zamandan beri hiç bir sırrımı vs vermeden yüzeysel şeylerden konusuyorum.Ablam gel git enerjilidir.hic benzemeyiz ruh olarak.Insanlari yönetmesini cok sever ve işine yarayan kişileri asla birakmaz,kullanır.Bu kuzenimi de kullaniyor biliyorum.yani karsisindaki insan karaktersiz olsa bile eğer işine yariyorsa onu da kullanir.özünde cok cömert cok iyidir.Ben de cok hakki emegi vardir o yuzden saygim bir buyugum olarak sonsuzdur

Ablaniz tarzı insanlar bana hep insansı korku pompalamistir.
nasıl beceriyorlar bu durumu ben anlayamiyorum.
benim için kara karadir, ak ak.
ama çoğu insan çıkarları için gri o ya diyebiliyor.
iyi yapıyorsunuz vermeyin zaten belli olmaz

keşke önce rahatsız olduğunuz meseleyi açık açık konuşsaydınız. belki bile isteye kırma maksatlı yapılmamıştır. daha sonra duruma göre çıkarırdınız hayatınızdan

Ben de olamiyorum öyle hep netimdir ve prensiplerim vardir.Ama iste herkes ayni degil.Ben benimki doğru ,böyle olmali illa demiyorum ama yapamiyorum sizin dediginiz gibi ben de..

Ben de olamiyorum öyle hep netimdir ve prensiplerim vardir.Ama iste herkes ayni degil.Ben benimki doğru ,böyle olmali illa demiyorum ama yapamiyorum sizin dediginiz gibi ben de..
Bana göre ablan nedense seni kuzenden uzak tutmaya çalışıyor gibi bir hali var ve sen hep ablanın söylemleriyle hareket ediyor gibisin.

Bana göre ablan nedense seni kuzenden uzak tutmaya çalışıyor gibi bir hali var ve sen hep ablanın söylemleriyle hareket ediyor gibisin.
Ablam cok yönlendirir evet ama ben uzun süredir yönlenmiyorum :) Uzak tutmak isteyecegini sanmiyorum çünkü zaten gurbetteyim ben onlar memlekette.ve komşular.eskiden ikisi ayda alemde bir görüşürlerdi sonra komşu olunca cok samimi oldular.bdn onlar gibi degilim ,cizgim bellidir.Yaş aldikca da kendi kararlarimi hic düsünmeden uyguluyorum.

acimasiz degilsiniz az bile yapmissiniz.
zengin kocadan once seni de biliyoduk derdim ben ek olarak.
Zengin kocadan önce ekonomik olarak cok sıkıntidaydı.kizinin mezuniyetine giderken çantasi bile yokmuş da ablamdan istemiş.ama 1 sene sonra insanlara yol parasi göndermeler ve tatil ısmarlamalar haline büründü tek yanlışi bunu görgüsüzce ve insanlarin egosu ile oynayarak yapmasi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…