- 25 Ekim 2018
- 3.843
- 6.907
- 158
- Konu Sahibi Thallosofili
-
Ben onlara 10 saat uzaklikta yaşiyorum zaten.Küsmekden kastım ; bu olay 2 yıl önce oldu ve tepki olarak sadece kuzenime tesekkur edip cok ince oldugunu ama gelemeyecegimizi söyledim.Onun üzerine silmedim.Sonra o otel olayi olunca yani ablam söyleyince iyice sinirlendim ve böyle hadsiz ,kaba birinin beni takip etmesinin hic bir anlami olmayacagini düşünüp sildim.Herkes farkli karakter tasiyor ama insanlar biraz olsun ince olmayi ögrenmeliler diye düşünüyorum.2 yildir da zaten memlekete gitmiyorum.görusecegim ortam yok kuzenimle.yok dogru anlamissiniz- benim acimdan gercekdende küsülecek bir olay degil. belkide kendi hayatimda baya agir seyler yasandigi icin bu olayi "küsme" kategorisine koyamadim. kuzen fazla nazik degil ama konusahibinin tavrida kesinlikle abarti.
Biz 10 saat uzakta yasiyoruz onlar memlekette ve komşular zaten.gittiler evetablanız ve aileleriniz düğüne gitti mi?
Biz 10 saat uzakta yasiyoruz onlar memlekette ve komşular zaten.gittiler evetablanız ve aileleriniz düğüne gitti mi?
Evet iyilik yapar gibi görünüyor ama hic yapmasa söylemese cok daha uygun.Bir elinizle yardim ederken diğer eliniz bile bunu bilmiycek derler.Beni onca kişinin icinde acindirarak deşifre etmesi ne kadar kalitesiz oldugunu gösteriyor zaten.Kuzeniniz gibilere sonradan görme denir çok ayıp şeyler söylemiş bunu birde iyilik düşünür gibi lanse etmiş olması tamamen bir ukalalık karşındaki kişi küçümsemek asla görüşmeyin tamamen ipleri koparın umursamayın benimde kuzenlerim var küçükken çok samimi hep birlikteydik maalesef büyüyünce insanlar değişebiliyor üzülmeye bile değmez canınızı sıkmayın bence
KesinlikleEvet iyilik yapar gibi görünüyor ama hic yapmasa söylemese cok daha uygun.Bir elinizle yardim ederken diğer eliniz bile bunu bilmiycek derler.Beni onca kişinin icinde acindirarak deşifre etmesi ne kadar kalitesiz oldugunu gösteriyor zaten.
Görgüsüzün önde gideni. Düşmez kalkmaz bir Allah demişler. Sinir oldum valla. Çok sessiz bile kalmişsiniz. Bana öyle paranı gondercem falan yazacak uslupsuz bir şekilde demedigimi bırakmazdım. Para ile görgü insanlık alınmiyor. Siz canınızı sıkmayınMerhaba,Bir kuzenim var eskiden sevdiğim ,saydığım ama artık görüşmüyorum.Yıllar önce Tr nin popüler bir yerine iş dolayisiyla tasindik.Kuzenim benden 9 yaş büyük.2 büyük kızını bize tatil amacli iki kere gönderdi.Ablam takmis daha dogrusu peşine gelirken.ufacik evde ne sıkıntılar cektim onlar tatil yapacak diye.Her neyse sonra büyük kızı cok zengin birini buldu evlendi ve düğüne beni hiç tel etmeden whatsaap tan davetiye fotosu ile cagirdi.Mesajin altina da not düşüp yol paranı göndericem yazmış .Cok kırıldım.Evet durumumuz 10 saatlik yol parasini ve düğün icin yapilacak masraflari karsilamaya müsait degildi o sıra ama sizce insan samimi oldugu sevdigi kuzenini böyle mi cagirir düğüne? Bir tel etmez miydi? Ben kırılmama rağmen mesajla tesekkur edip izin alip gelmemizin mümkün olmadigini yazdim.Sonra bu kuzenim buraya içlerinde ablamin da oldugu 10 kişilik akraba grubu ile otele tatile geldiler.Orda da herkesin icinde ; irregularverbs de bizimle burda tatil yapsaydi keske parasini paylasirdik demiş.10 kişinin icinde demiş.Ablam da ; o zaten burda yaşiyor hem paraya da ihtiyaci vs yok demiş konuyu kapatmis.Sonradan ablam söyledi bunlari.Bu sefer daha da sinirlendim.ve tüm sosyal medya hesaplarimdan,whatsapp dan sildim engelledim.Daha da görüşmüyorum.Sizce de onurumu kırmamiş mi? Böyle yapmakla yani tamamen goruşmemekle acimasiz bir insan profilimi ciziyorum karsidan? Bunlar olali 2 yıl oldu.Ablam onunla cok samimi .hem komşular zaten.Her sene yine o grupla geliyorlar buraya tatile ama ben ne gidiyorum yanlarina ne de görüşüyorum.Ablam yalniz olarak evime kalmaya geliyor senede bir.Cok görgüsüz ve hadsiz oldugunu düsünuyorum kuzenimin.hic böyle degildi sonradan oldu.Fikirlerinize ihtiyacim var
Cok tesekkur ederim ,evet uslüp buydu ve 2 dk tel edip söylemedi .Benim enerjime ve uslübuma uymuyor bunlar.Görgüsüzün önde gideni. Düşmez kalkmaz bir Allah demişler. Sinir oldum valla. Çok sessiz bile kalmişsiniz. Bana öyle paranı gondercem falan yazacak uslupsuz bir şekilde demedigimi bırakmazdım. Para ile görgü insanlık alınmiyor. Siz canınızı sıkmayın
Maalesef ben de ayni seyleri düşundüğümden o zamandan beri hiç bir sırrımı vs vermeden yüzeysel şeylerden konusuyorum.Ablam gel git enerjilidir.hic benzemeyiz ruh olarak.Insanlari yönetmesini cok sever ve işine yarayan kişileri asla birakmaz,kullanır.Bu kuzenimi de kullaniyor biliyorum.yani karsisindaki insan karaktersiz olsa bile eğer işine yariyorsa onu da kullanir.özünde cok cömert cok iyidir.Ben de cok hakki emegi vardir o yuzden saygim bir buyugum olarak sonsuzdurhaklısın o konuda lakin ben önce yüzüne söylerdim neden böyle böyle yaptın hatrim yok muydu diye.
ayrıca ablaniz bana hiç guven vermedi. Kardeşim hakkında böyle konuşacak biri ben laf tasiyacagim kardesime sonrada lafi yapanla samimi olacağım yok öyle bir şey. Ablanizda da var sıkıntı bence ölçüp biçin
Ablaniz tarzı insanlar bana hep insansı korku pompalamistir.Maalesef ben de ayni seyleri düşundüğümden o zamandan beri hiç bir sırrımı vs vermeden yüzeysel şeylerden konusuyorum.Ablam gel git enerjilidir.hic benzemeyiz ruh olarak.Insanlari yönetmesini cok sever ve işine yarayan kişileri asla birakmaz,kullanır.Bu kuzenimi de kullaniyor biliyorum.yani karsisindaki insan karaktersiz olsa bile eğer işine yariyorsa onu da kullanir.özünde cok cömert cok iyidir.Ben de cok hakki emegi vardir o yuzden saygim bir buyugum olarak sonsuzdur
Ben de olamiyorum öyle hep netimdir ve prensiplerim vardir.Ama iste herkes ayni degil.Ben benimki doğru ,böyle olmali illa demiyorum ama yapamiyorum sizin dediginiz gibi ben de..Ablaniz tarzı insanlar bana hep insansı korku pompalamistir.
nasıl beceriyorlar bu durumu ben anlayamiyorum.
benim için kara karadir, ak ak.
ama çoğu insan çıkarları için gri o ya diyebiliyor.
iyi yapıyorsunuz vermeyin zaten belli olmaz
Bana göre ablan nedense seni kuzenden uzak tutmaya çalışıyor gibi bir hali var ve sen hep ablanın söylemleriyle hareket ediyor gibisin.Ben de olamiyorum öyle hep netimdir ve prensiplerim vardir.Ama iste herkes ayni degil.Ben benimki doğru ,böyle olmali illa demiyorum ama yapamiyorum sizin dediginiz gibi ben de..
keşke önce rahatsız olduğunuz meseleyi açık açık konuşsaydınız. belki bile isteye kırma maksatlı yapılmamıştır. daha sonra duruma göre çıkarırdınız hayatınızdan
[/QUOTE
İcsel olarak iyilik yapmak istediği aşikar zaten de öncesinde hic böyle bir insan degilken kizinin cok zengin biriyle evlenmesinden sonra inanilmaz degisti ve cogu insana bu tarz yaklastigini duydum.Hatta en yakin kankasi bile sitem edip sen cok degistin hic aramiyor sormuyorsun diye epey trip atmis.Beni ilgilendirmiyor tabii ben bana yapilana bakiyorum.Konusup kirildigimi anlatmaya değmeyecegini düşündüm.Acayip dedikodu hakim kendi aralarinda bir de .uzaklasmak en iyisi geldi bana
Ablam cok yönlendirir evet ama ben uzun süredir yönlenmiyorum :) Uzak tutmak isteyecegini sanmiyorum çünkü zaten gurbetteyim ben onlar memlekette.ve komşular.eskiden ikisi ayda alemde bir görüşürlerdi sonra komşu olunca cok samimi oldular.bdn onlar gibi degilim ,cizgim bellidir.Yaş aldikca da kendi kararlarimi hic düsünmeden uyguluyorum.Bana göre ablan nedense seni kuzenden uzak tutmaya çalışıyor gibi bir hali var ve sen hep ablanın söylemleriyle hareket ediyor gibisin.
Zengin kocadan önce ekonomik olarak cok sıkıntidaydı.kizinin mezuniyetine giderken çantasi bile yokmuş da ablamdan istemiş.ama 1 sene sonra insanlara yol parasi göndermeler ve tatil ısmarlamalar haline büründü tek yanlışi bunu görgüsüzce ve insanlarin egosu ile oynayarak yapmasi oldu.acimasiz degilsiniz az bile yapmissiniz.
zengin kocadan once seni de biliyoduk derdim ben ek olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?