Cok mu acımasızım ?

bu tip insanlara bi dknizi bile ayirmayin. size yapilan kardesime yapilsa, ben iliskimi keserdim yine..ablanizin masallahi var kankasi olmus ama.

nasıl bir özse bu, inanılmaz menfaatçi bir insan olmasına rağmen "öz"ünde iyidir diyebiliyorsunuz.
Bence özü o kadar derindeki size bir ara göstermiş sonra içeride kaybolmuş gibi gözüküyor.

Ben orda kuzeninin davranışından çok ablana takıldım. Demek ki o kuzenle siz görüşmediğinize göre ablan söylüyordu durumları kötü şöyle böyle diye, ayrıca o kuzenin söylediğini niye gelip size yetiştiriyor. Madem size karşı davranışını yanlış bulup anlattı diyelim. O zaman kardeşini insanlar önünde küçük düşürmeye çalıştığını düşündüğü o kuzeninizle neden can ciğer kuzu sarması. Kuzen dış kapının dış mandalı konuşmazsınız olur biter ayda yılda bir karşılaşıyorsunuz sonuçta ama ben ablanla ilişkine dşkkat et derim. Pek ağzı sıkı birine benzemiyor.

Kuzenimin otel ortaminda yaptigi konuşmayi kendisinin de ayipladigini ve beni yani kardesini her zaman savundugunu bilmemi istedigi icin söyledigini söyledi.cok sıkı fıkılar evet,kalitesiz,görgüsüz insan diyor o da kuzenimiz hakkinda ama dedigim gibi onu sağ kolu yapmis.cok yardimci oluyor bana her konuda diyor.samimi olsunlar tabii akrabayiz sonucta ama bana bu tip şeyler uymuyor ya.Kendisi bilir ,ben kimseyi yönetmem.Ablamla olan cok yakin ilişkim de etkilendi tabii.Sonuç itibariyle eskisi gibi hiç degiliz...

Harika yapmışsın. Sil at öylelerini.

Bence ablaniza bile mesafe koysaniz hakkiniz yani bende ablayim biri benim kardeşimi aşağılar gibi hava atmaya çalışır gibi konuşsa ki size öyle yapılmış ben asla o kişiyle samimi olmam kardeşim önce gelir yani.ve hayır acımasız falan değilsiniz iyi yapmissiniz

Canınızı sıkan ve huzurunuzu bozan herkesle iletişimi kesmeniz en güzeli acımasız filan da değilsiniz canınız nasıl davranmak istiyorsa ve nasıl mutlu oluyorsanız öyle davranın kimseye de hesap vermeyin.

Ya sen ne yapcan kendinden 12 yaş büyük insanlarla tatile gidip zaten. Ben çok sıkılırım öyle tatillerden. Düğününe de gitmemişsiniz zaten samimiyetiniz olmadığı buradan da belli. Parasını ben yollucam diyip show yapıyor bir de.
Eskiden ben de insanların yüzüne bir şey olunca şak şak söylerdim. Hiçbir işe de yaramazdı. Üstelik konuşan taraf olduğum için sözlerimi yalan yanlış başka yerlerde duyardım sinir olurdum.
En son 1 yıl önce biriyle arkadaşlığımı bitirdim. Hiç engellemeye bile tenezzül etmedim direk yok sayıyorum. İyi bir şey değil ama eşek olana ne anlatsan anlat işe yaramıyor

Aynı felsefeyi ilke edindim.Dediklerinize katiliyorum."Bi ara cok konuştum faydasini görmedim ,bıraktim" repliğine bayiliyorum

Noluyor yanı engelleyınce anlamıyorum ki. Yapmanoz gereken yuzleşmekyi bence. Ben olsam arar tartısmafan haddini bildirirdim. Sonra da mesafe koyardım.

Sonradan görmeler hep boyle canm sen takilma gorusmemekle iyi yapmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…