• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu ayıp olur karar veremiyorum yardım lütfen

esma01

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
951
18
298
Adana
Kayınvalidem annem ve beni yemeğe çağırıyor akşam daha ikinci görüşmeleri olacak sözlüm evde değil ve ben çok hastayım grip oldum söledim ama nane limon yaparım evden gelecek Halim yok baban arabayla alır falan dedi.
Hiç Halim yok burnum fena akıyor annem ortama yabancı konuşacak Halim bile yok
Yemeğimde hazırlamış girmesem ayıp olur mu
Yoksa bir saat oturup kalktı mi
Ne yapacağımı şaşırdım fikirlerinizi alsam ? Komik bir konu gelebilir ama kayınvalidemi çok seviyorum kırılacak diye korkuyorum

Kayınvalidem annem ve beni yemeğe çağırıyor akşam daha ikinci görüşmeleri olacak sözlüm evde değil ve ben çok hastayım grip oldum söledim ama nane limon yaparım evden gelecek Halim yok baban arabayla alır falan dedi.
Ne yapacağımı şaşırdım fikirlerinizi alsam ? Komik bir konu gelebilir ama kayınvalidemi çok seviyorum kırılacak diye korkuyorum

Git 1 saat otur kalk zaten görür ne halde olduğunu çok istemiş sonra gitmezsen başka türlü konuşma olasılığı olur

bi saat de olsa git bence hem hasta bile olsa önemseyip geldi derler :D göze girersin :D

Gecmis olsun.
Hic halim yok diyosun. Aslinda tabi gitmeyip dinlenmen lazim ama git bi saat otur dön. Yoksa baska turlu dusunebilir.

Teşekkür ederim arkadaşlar işten izin aldım şimdi gidiyorum hiç olmaz ise erken kalkar akşam yatar dinlenirim bu kararı sayenizde verdim çok dağılın yorumlarınız için

Cepten yazıyorum çok sağ olun olacak :) dağılın çıkmış sözlük hatası işte :)

Canım arkadaşların da dediği gibi yemekleri falan yapmış artık gitmemek çok ayıp olur sanki, gidin 1-2 saat oturup gelin annenle konuşacak bir şey bulur onlar merak etme.

Back
X