Çok mu bunaltıyorum?

Melodimeloo

MELODİ-DO-RE-Mİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
194
70
18
Merhaba arkadaşlar. Yillardir forumu takip ederim şimdi de benim sizlere sorum olacak. Benim uzun süreli (6senelik) bir ilişkim var. Malesef o başka bir şehirde hep de boyleydi. 6 senedir birbirimizi hiç birakmadik, gorusmedgimiz zamanlarda bile surekli olarak mesajlaşiyoruz araşiyoruz. Fakat son bir yildir erkek arkadaşimi cok kiskaniyorum. Onun iş arkadaşlariyle konuşmasina guluşmesine bile tahammul edemiyorum. Hep benimle olsun istiyorum biliyorum mumkun degil ama. Kimi zaman belli etmemeye calişsam da o da bunu anliyor ve ona guvenmedigimi mutluyken sorun cikardigimi soyluyor. Halbuki cok guveniyorum. Tek sorun eskiden bu kadar is cevresi arkadasi yoktu son bir yildir daha samimi olmasi. Ve is cikislarinda ayni mahallede oturdugu iş arkadasiyla (kiz) gitmesini bile kaldiramiyorum.ne yapayim sen gelme mi diyeyim diyor hakli. Yardimci olur musumuz? Nasil eski halime donebilirim surekli onu dusunuyorum 😑

Eşimin şöforu uzun sure bir kadindi, yani sabah aksam birlikte gidip geldiler.
Kimseyle konuşmadan etmeden de iş hayati yurumez yani.
Belli sinirlar icinde herkes herkesle muhattap olur yapacak birsey yok.

Kaldiramiyorsan evimin erkegi cocuklarimin babasi ol de, al eve oturt cocuk baksin sen çaliş👍👍👍👍

Takıntı hale gelmişsiniz ve bu hem size hem ona zarar verir . Evet bayağı bunaltıyor ve abartıyorsunuz. Hayatı sizden ibaret olamaz ,arkadaşlarıda olacak onlarlada gülecek ve vakit geçirecek.Normal olanı da bu zaten.

6 sene oldukça uzun bir müddet ve bence siz ilişkinizin artık sıradan hale geldiğini düşünüyorsunuz tüm bunlar o yüzden..
Sanki kaybetme korkusu yaşıyorsunuz

Eşimin şöforu uzun sure bir kadindi, yani sabah aksam birlikte gidip geldiler.
Kimseyle konuşmadan etmeden de iş hayati yurumez yani.
Belli sinirlar icinde herkes herkesle muhattap olur yapacak birsey yok.

Kaldiramiyorsan evimin erkegi cocuklarimin babasi ol de, al eve oturt cocuk baksin sen çaliş👍👍👍👍
:) Teşekkür ederim. Evet biraz abartiyorum farkindayim. Hem arkadaşı bizden bi 5 yaş kadar kuçuk ve hareketleri de yasina uygun. Biraz da ondan yapiyorum sanirim. Yorumunuz için tesekkurlerr

6 sene oldukça uzun bir müddet ve bence siz ilişkinizin artık sıradan hale geldiğini düşünüyorsunuz tüm bunlar o yüzden..
Sanki kaybetme korkusu yaşıyorsunuz
Evet kaybetme korkusu da yaşiyorum. Yıl icinde evlenecegiz kismetse biraz da islerin aksi gitmesinden korkuyorum sanirim. Tesekkurler yorumunuz için

Takıntı hale gelmişsiniz ve bu hem size hem ona zarar verir . Evet bayağı bunaltıyor ve abartıyorsunuz. Hayatı sizden ibaret olamaz ,arkadaşlarıda olacak onlarlada gülecek ve vakit geçirecek.Normal olanı da bu zaten.
Mutlaka olacak evet artik abartmamaliyim sanirim. Sadece ben daha mesafeliyim arkadaslarima karsi onlarin ortami biraz daha laubali geliyor bana. Bu nedenleydi yazma sebebim. Tesekkurler guzel yorumunuz için

:) Teşekkür ederim. Evet biraz abartiyorum farkindayim. Hem arkadaşı bizden bi 5 yaş kadar kuçuk ve hareketleri de yasina uygun. Biraz da ondan yapiyorum sanirim. Yorumunuz için tesekkurlerr

Ne hareketler, ne muhabbetler oluyor sizde onu bilmiyorum tabi ki ama ortada haddini aşan bir durum yoksa biraz rahat olun. Kaybetme korkusu iyi birşey degil.

"Gitmek isteyeni kirk düğüm halatla bağlasan tutamazsin, kalmak isteyene saç teli yeter."

Adam gitmesin, akli kaymasin diye hayatindaki tek kişi siz olamazsiniz, herşeyi didik didik etseniz de oyle bisey yapacagi tutarsa yapar her turlu.

Pek haddini aşan bir durum yok açıkçası. Sadece kız wp grubu kurmuş benim sevgilim ve is yerinden bir cocugun da oldugu. Oradan da bir iki mesaj atilmiş esprili. Ve bazi gunler birlikte dondukleri icin ses tonu da yuksek oldugu icin abartili gulusunu filan duyuyorum sikinti cikariyorum. Onun dışında bir problem yok. Harika bir söz paylastiniz ve rahatlattiniz beni tesekkur ederim

Ne hareketler, ne muhabbetler oluyor sizde onu bilmiyorum tabi ki ama ortada haddini aşan bir durum yoksa biraz rahat olun. Kaybetme korkusu iyi birşey degil.

"Gitmek isteyeni kirk düğüm halatla bağlasan tutamazsin, kalmak isteyene saç teli yeter."

Adam gitmesin, akli kaymasin diye hayatindaki tek kişi siz olamazsiniz, herşeyi didik didik etseniz de oyle bisey yapacagi tutarsa yapar her turlu.
Pek haddini aşan bir durum yok açıkçası. Sadece kız wp grubu kurmuş benim sevgilim ve is yerinden bir cocugun da oldugu. Oradan da bir iki mesaj atilmiş esprili. Ve bazi gunler birlikte dondukleri icin ses tonu da yuksek oldugu icin abartili gulusunu filan duyuyorum sikinti cikariyorum. Onun dışında bir problem yok. Harika bir söz paylastiniz ve rahatlattiniz beni tesekkur ederim

Bence iciniz rahat olsun is ortami oldugu icin ister istemez konusma durumunda kaliyordur. Buyuk bir sorun yok gibi gozukuyor. Pek fazla takinti haline getirmeyin.

Bence iciniz rahat olsun is ortami oldugu icin ister istemez konusma durumunda kaliyordur. Buyuk bir sorun yok gibi gozukuyor. Pek fazla takinti haline getirmeyin.
Haklisiniz. Yazdikca bende abartmamam gerektigini anladim. Boyle devam edersem takinti olacak ve ben kaybedecegim.Uygulicam dediginizi teşekkürler

Back
X