Kızlar merhaba umarım yorumlarınızı esirgemezsiniz.
Bugün erkek arkadaşım ben ve yakın bir arkadaşımız (erkek arkadaşımın 3 yıllık ev arkadaşı ikimizin de kardeşi gibidir) bir kafede oturuyorduk. Konu nerden geldiyse yurt dışına çıkma meselesine geldi. Biz erkek arkadaşımla başından beri belli bir çizgide birbirimize olan saygımızı hep korumuş bir ilişki yaşıyoruz evet şifrelerimizi biliriz ama ayda yılda bir bakarız, telefonlarımızı kurcalamayız ama istediğimiz zaman elimize alır oyun oynarız, izin alma kavramı yerine haber verme kavramı vardır, bazen gün içinde liseli aşıklar gibi sürekli mesajlaşırken yoğun olduğumuzda sadece 2 defa telefonda konuşarak günümüzü geçiririz, sorgulamayız en fazla sorarız, birbirimizin hayatına saygı duyarız kısacası.
Bu yurt dışı meselesini açan arkadaşımızdı tren ile 15 gün seyahat ettiren bir sistem var bilenleriniz vardır o o şekilde bir tur yapmak istiyormuş erkek arkadaşıma "e sen de gel beraber gideriz" dedi; erkek arkadaşım sesini çıkartmadı ben de dönüp "eğer hayatında ben varsam bensiz edirne'nin ötesine geçemezsin" dedim güldüm şakayla karışık (ama aslında gerçek bu)
O da "geçemem değil, geçmem" dedi. Arkadaşımız da "lugavi sen güvenmiyor musun niye göndermiyorsun ki? Yanlış bir şey yapacak adam burada da yapar, memleketine gidecek bayramda istese orda eski sevgilisiyle buluşur illa kızlar Avrupa'da mı yani yapacak adam her türlü yoldan yapar zaten" dedi.
ben de "konuyu gereksiz bir yere çekmeye gerek yok güvenmemek değil bu sadece bensiz böyle bir şey yapmasını hiç istemem, misal beni de Almanya'da yüksek lisansa çağırıyorlar (gerçekten de öyle) ama ben onu burda bırakıp da gitmem sonuçta 40 gün kalmış nişanımıza bir yola çıkmışız artık basit bir ilişki yaşamıyoruz benim önceliğim "o" belki de hayatımın fırsatını kaçırıyorum ama gitmeyeceğim" dedim.
Arkadaş da "güvensen böyle konuşmazsın bence sende çok büyük güven sorunu var" dedi.
Erkek arkadaşım bu sırada "uzamasına gerek yok ben zaten gitmeyeceğim lugavi'nin de sorununun güven olduğunu sanmıyorum" dedi.
Ama sanki demek zorunda hissetti gibi dedi bana öyle geldi yani.
Akşam eve geldiğimde sordum "sence yanlış mı düşünüyorum?" diye; o da "eğer sorun güvensizlikse çok büyük bir yanlış yapıyorsun ama ben senin burda için içini yerken zaten bir yerde olamam ve evet yurt dışına çıkmayı çok istiyorum ama seninle olsun istiyorum." dedi.
Ama düşünüyorum kızlar siz olsanız rahat bir şekilde "gitsin ne olacak ya!" der miydiniz? Ben mi gereksiz bir kısıtlama yapıyorum. Belki "tabi ki canım git sorun değil" desem gidecek. kafam akşamdan beri bununla meşgul yazmak istedim
eşini kıskanmayan tek hayvan domuzdur.bende olsam göndermem öyle kıvırmayada gerek yok gitmeni istemiyorum de yeterli.nereye bey efendi...............:)kızlar merhaba umarım yorumlarınızı esirgemezsiniz.
Bugün erkek arkadaşım ben ve yakın bir arkadaşımız (erkek arkadaşımın 3 yıllık ev arkadaşı ikimizin de kardeşi gibidir) bir kafede oturuyorduk. Konu nerden geldiyse yurt dışına çıkma meselesine geldi. Biz erkek arkadaşımla başından beri belli bir çizgide birbirimize olan saygımızı hep korumuş bir ilişki yaşıyoruz evet şifrelerimizi biliriz ama ayda yılda bir bakarız, telefonlarımızı kurcalamayız ama istediğimiz zaman elimize alır oyun oynarız, izin alma kavramı yerine haber verme kavramı vardır, bazen gün içinde liseli aşıklar gibi sürekli mesajlaşırken yoğun olduğumuzda sadece 2 defa telefonda konuşarak günümüzü geçiririz, sorgulamayız en fazla sorarız, birbirimizin hayatına saygı duyarız kısacası.
Bu yurt dışı meselesini açan arkadaşımızdı tren ile 15 gün seyahat ettiren bir sistem var bilenleriniz vardır o o şekilde bir tur yapmak istiyormuş erkek arkadaşıma "e sen de gel beraber gideriz" dedi; erkek arkadaşım sesini çıkartmadı ben de dönüp "eğer hayatında ben varsam bensiz edirne'nin ötesine geçemezsin" dedim güldüm şakayla karışık (ama aslında gerçek bu)
o da "geçemem değil, geçmem" dedi. Arkadaşımız da "lugavi sen güvenmiyor musun niye göndermiyorsun ki? Yanlış bir şey yapacak adam burada da yapar, memleketine gidecek bayramda istese orda eski sevgilisiyle buluşur illa kızlar avrupa'da mı yani yapacak adam her türlü yoldan yapar zaten" dedi.
Ben de "konuyu gereksiz bir yere çekmeye gerek yok güvenmemek değil bu sadece bensiz böyle bir şey yapmasını hiç istemem, misal beni de almanya'da yüksek lisansa çağırıyorlar (gerçekten de öyle) ama ben onu burda bırakıp da gitmem sonuçta 40 gün kalmış nişanımıza bir yola çıkmışız artık basit bir ilişki yaşamıyoruz benim önceliğim "o" belki de hayatımın fırsatını kaçırıyorum ama gitmeyeceğim" dedim.
Arkadaş da "güvensen böyle konuşmazsın bence sende çok büyük güven sorunu var" dedi.
Erkek arkadaşım bu sırada "uzamasına gerek yok ben zaten gitmeyeceğim lugavi'nin de sorununun güven olduğunu sanmıyorum" dedi.
Akşam eve geldiğimde sordum "sence yanlış mı düşünüyorum?" diye; o da "eğer sorun güvensizlikse çok büyük bir yanlış yapıyorsun ama ben senin burda için içini yerken zaten bir yerde olamam ve evet yurt dışına çıkmayı çok istiyorum ama seninle olsun istiyorum." dedi.
Ama düşünüyorum kızlar siz olsanız rahat bir şekilde "gitsin ne olacak ya!" der miydiniz? Ben mi gereksiz bir kısıtlama yapıyorum. Belki "tabi ki canım git sorun değil" desem gidecek. Kafam akşamdan beri bununla meşgul yazmak istedim
Bence bir sorun yok. O seyahati yapması onun hayatına çok güzel şeyler katabilir. Ayrıca senin Almanyaya gidip yüksek lisans yapman da ikinizin hayatına daha da güzel şeyler katar , ileride ihtiyacınız olacak para gibi. Hayatta karşınıza çıkan fırsatları başkası için tepmeyin. Sonra benim gibi 28 yaşına gelipte kariyerini yeni yeni oturtmaya başlamış bir halde bulursunuz kendinizi. Zamanınız ve imkanınız varken yapabildiğinizi yapın derim ben. Daha rahat daha huzurlu bir hayat istiyorsanız birbirinizi kısıtlamayın.
eşini kıskanmayan tek hayvan domuzdur.bende olsam göndermem öyle kıvırmayada gerek yok gitmeni istemiyorum de yeterli.nereye bey efendi...............:)
öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim canım.
işte ben de tam olarak bundan bahsediyorum. yaptığımın acaba hayatımıza kötü etkileri mi olur göremiyor muyuz bilmiyorum.
gerçi şu an o 23 ben 21 yaşındayım ve ikimizin de işi var Allah'a şükür maddi konuda bir sıkıntımız yok. ben onu bırakıp gitmem, bu gözü karalık ya da aşktan kör olmuşluk değil emin olun ben öyle yetişmedim, babamla da konuştum bu mevzuyu o da geleceğim için doğru olanın eğer "o" olduğun düşünüyorsam gitmememin daha doğru olduğunu ama en ufak bir şüphem varsa gitmemi söyledi.
erkek arkadaşım için de iş konusunda değil sadece yeni yerler gezip görme konusunda bir durum olacak. zaten iş durumu olsa ve gitmek istese buna ses çıkarmam sanırım
Bir kadının yaşı ilerleyince hayatta sağlam durmasını mesleği ve kazandığı para sağlıyor. İnan şu anda senin yaşına dönüp yapmak istediklerimi yapmak için neler vermezdim. Yurtdışına gitme imkanım olduğu halde eşim için gitmedim. Bir noktadan sonra ilişkideki aşk yerini huzur ve sevgi arayışına bırakıyor. İşin içine aileler ve özellikle bebek girince daha farklı oluyor. Hayatın neler getireceğini bilemezsin. O yüzden sen şimdiden yatırımını yapmaya bak. Bak sen diyorsun ben iş için gitmek istese ses çıkarmam diye. Onun da aynı şeyi yapması gerekir. Farklı ülkelerdesiniz diye ilişkinin bitmesi de gerekmez. Bunu ileriye bir yatırım olarak görüp değerlendirmek gerekir.
Kızlar merhaba umarım yorumlarınızı esirgemezsiniz.
O da "geçemem değil, geçmem" dedi. Arkadaşımız da "lugavi sen güvenmiyor musun niye göndermiyorsun ki? Yanlış bir şey yapacak adam burada da yapar, memleketine gidecek bayramda istese orda eski sevgilisiyle buluşur illa kızlar Avrupa'da mı yani yapacak adam her türlü yoldan yapar zaten" dedi.
ben de "konuyu gereksiz bir yere çekmeye gerek yok güvenmemek değil bu sadece bensiz böyle bir şey yapmasını hiç istemem, misal beni de Almanya'da yüksek lisansa çağırıyorlar (gerçekten de öyle) ama ben onu burda bırakıp da gitmem sonuçta 40 gün kalmış nişanımıza bir yola çıkmışız artık basit bir ilişki yaşamıyoruz benim önceliğim "o" belki de hayatımın fırsatını kaçırıyorum ama gitmeyeceğim" dedim.
Ama düşünüyorum kızlar siz olsanız rahat bir şekilde "gitsin ne olacak ya!" der miydiniz? Ben mi gereksiz bir kısıtlama yapıyorum. Belki "tabi ki canım git sorun değil" desem gidecek. kafam akşamdan beri bununla meşgul yazmak istedim
bilmiyorum. gitmek için hep imkanım var ve gidersem evlendikten sonra gitmeyi düşünüyorum yani 1,5 - 2 sene sonra. bunu konuştuk eğer evlendiğimizde gitmek istersem buna karşı çıkmayacağını destek olacağını da söyledi. başım kapalı ve Almanya'da bunu çok yüzüne vuruyorlarmış bu da gitmemem için bir sebep aslında.
peki sizce ben gereksiz bir baskı uyguluyor muyum? hayatını ele geçirmiş gibi? yoksa gitmesini istememem normal mi?
Hahah di mi gitmesin otursun dizimin dibinde
oturun oturduğunuz yerde:)
burada erkek arkadaşının arkadaşına kıl oldum, onun haddine mi düşmüş sizin ilşkinizi sorgulamak. Senin yanında bunu yapıyorsa sen yokken sevgilinin aklına neler sokuyor kimbilir
Merhaba canım öncelikle böyle düşünmen ikilemde kalman normal biz hanımlar sanki daha fedakar oluyoruz bak ben senin için şöyle yaptım sende böyle hisset benim için sende bazı şeylerden vazgeç vs.. gibi..ama sizin onu bırakıp yüksek lisansa gitmemeniz sizin seçiminiz ilişknize bakış açınız onun talebi değil anladığım kadarıyla bence sizde böyle seçimlerde karışmamalısınız ilişkinizin ciddiyetine inanıyorum ama bu ciddiyet değil kısmi (tamamen sevgiden biliyorum)işgal..
zaman gelicen evleniceksiniz belki böyle engellerle yada onun düşünmeyipte sizin düşünmesini sağlamanız la olmaz..,
daha 3 gün önce eşim av için ankaraya gitti (biz hatay da yız) ben destek oldu hatta git canım madem bu senin hobin arkadaşlarıda davet etmiş vs vss...
yani söylemek istediğim yapışık değilsiniz ikinizin kendine ait hayatları kalmalı diye düşünüyorum ki kendini baskı altında hissetmesin
güven meselesiyle ilgiliyse gerçekten kaşla göz arasında yapar yapacak olan..
rahat ol bence
İstemeyebilirsin tabii ki. Sonuçta bu geziye beraber çıkmanız ikiniz için daha iyi olur. Ancak eğitim konusunda bence şansını dene, almanyada sadece kapalılara değil türklere özel bir muamele var. Yine de geleceğin söz konusu.
canım;yüksek lisans yaparsın çok iyi bir yere gelirsin fakat eşin beş para etmez seni yıpratan biri olur mesela.......o doğru insansa sen buna inanıyorsan sorun yok.fakat eğer süpen varsa yoluna devam et.derim.bide unutma allah insanı hayatı boyunca eşi ile,maddiyatla,çoçuklarıyla......vs.sınar.allah yolunu açık etsin.şans versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?