- 16 Haziran 2011
- 15.912
- 69.161
- 798
Arkadaş ortamında biriyle tanıştık. Ablası da ortamımızda. Ablası arkadaşımın arkadaşı. Neyse ablası beni beğenmiş çocuğa söylemiş görüş diye. Aradan 1 ay geçti. Sosyal medyadan hikayeme yazdı görüşelimmi diye. Buluştuk çok güzel bi yerde yer ayırtmıştı filan. Bence fena da geçmedi gibi. Bu arada benim tayin olma durumum var. İşte gidecek ben ona nasıl bişey verebilirim filan demiş. Bi de ben onu üzerim demiş. Sonra arada hikayelerime sosyal medyadan yazıyor. Ama bazen saatlerce cevap yazmıyor filan. Görüşeli 2 hafta oldu bu arada. Meslek olarakta ondan bi tık iyiyim bana fazla bile demiş. Neyse geçen konuşurken iş için ertesi gün bi yere gideceğimi söyledim. Oo ne güzel dedi ama modu düştü sanki sonra cevap yazmadı ertesi sabah günaydın yazmış gönderdiğim şeyle ilgili bişeyler yazmış. Ben de günaydın diyip yazdıklarını beğendim. Devamında da herhangi bişey yazmadı 1 haftadır. Bu arada ben de cepte davrandım yanlış yaptım. Olumlu oldum hep. bu adamın belliki gönlü yok. Sosyal medyamda durması rahatsız etti niye bilmiyorum. Çıkarsam ergen gibi olur muyum? Yada yazarsa ne yapmalıyım? Basit bir soru kabul ediyorum:/
Bozulduğum şu oldu.
Flörtöz davranıp sonra saatlerce cevap vermemesi.
Hiç yazmasa sonrasında sıkıntı yoktu ama canı isteyince saatlerce konuşup fotoğraf atıp istemeyince soğuk davranmasına kızdım.
Tekrar yazarsa cevap vermiycem komple. Aşırı egolu. En olmadı hikayelerimi yakın arkadaş yapıp göstermem. Sosyal medyada aktifim, onun olduğu yere de gidiyorum kendi için gittiğimi filan sanıcak.
Yeniden görüşmeyi düsünmediğiniz bir insanın, sosyal medyanızda ekli olması çok gereksiz; çıkarın gitsin.
Hikayeleri kişi bazlı özelleştirmek veya yakın arkadaş yapmakla uğraşmaktansa , istemediğiniz kişileri hesabınızdan çıkarmak daha pratik bir çözüm.
Aynı yerlere daha önceden de gittiğinizi düşünüyorum. Aynı şeyi , siz de onun için düşünebilirsiniz bu mantıkla. Sorun edilecek bir durum yok bence.