çok mu erken

yorgung

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
54
0
0
İstanbul
kızlar belli bi süre önce ayrıldım.bayağı sıkıntılı geçmişti son zamanlarım ama mücadele ettim olmadı.o kadar seviyordum ki hiç kimseye bakmam derdim ama evlilik bazı şeyleri yok ediyor sanırım.uzaklaştı olmadı.kötü gitti.ve sonunda aldattı.yine de gururumu ezdim direndim.o da beni çok seviyodu aslında hala seviyo biliyorum ama hep kaçtı .evlilik zor geldi.bekar hayatı gibi yine eski alışkanlıklarını yaşamayı seviyodu.son 1 sene birlikte olmadık bile.belli bi süre geçti yalnızım.arkadaşımla kalıyorum.bi süre önce onun sayesinde biriyle tanıştım.çok hoş biri.amacım birini armak fln değildi zaten.dedim ya eşimden başkasını seveceğim aklıma gelmezdi.hoş biri .yanlış bişey yapmak istemedim.brz görüşüyoruz.tam anlamıyla bişey yok ama bugünlerde durum hızlandı.elimde olmadan.ben de anlamadım.çok eğlenceli hoş biri.güveniir ayrıca.yemek yapmayı bi hobi olarak da çok seviyo.iki kere geldi bize.çok maharetli.iyi de bi işi var.beni evine davet etti.yemek yapıcak.güzel bi yemek hazırlicam dedi.hani filmlerdeki sahneler aklıma geliyo.hoş bi durum.emek harcaması.güvenilir biri merak etmeyin diye yazdım.düzgün.çok fırlama biri değil.ama o romantikliğin bazı şeyleri ilerletmesindençekiniyorum.kendimi kaptırır mıyım ona diye.çok hoş biri ama bilmiyorum.belki çok kişi var keşke böyle biri olsa diyen.bilmiyorum.başkasına aklımın kayması.ne yapıcam bilmiyorum.kısa süre var.yanlış bi amacı olacağını düşünmüyorum o gece için.

1. sizin düşündüklerinizi karşı taraf aynı şekilde düşünüyor olacak diye bir kaide yok. sürprizlere hazırlıklı olunaklinialirimsmile

2. kısa bir süre ise bu durumu ileriki zamanlara sarkıtın olsun bitsin. erken mi diye düşünmezsiniz.

eşinizdn ayrılma süreniz ve bu adamla görüşme süreniz ne kadar bunu siz biliyorsunuz.

bu sevgi deil sadece boşluk doldurma cunki eşinin yaptıklarından sıkılmışsın kendine bi sığınak arıyorsun gibime geldi kırılma olur mu sözlerime bence hemen kendini kaptırma durumları geriden izle

Son düzenleme:
eşinin deilde evinde kaldıgı arkadasının arkadası sanırım
ölçüp tart cnm bunu en iyi sen anlarsın hakkında hayırlısı olsun

eşimin arkadaşı değil.şimdiki ev arkadaşımın sayesinde tanıdığım biri.ortamdan yani.eşimden ayrıldığım 9 ay falan oldu.dedim ya aranan biri falan olmadım.kendiliğinden sıcak bir şekilde gelişti.niyetinin kötülüğünden değil.güveni verdi o konuda.sadece kendimi o ortamın sayesinde ona kaptırmaktan korkuyorum.özel olur ister istemez

Bekar bi bayansınız artık , tabiki hayatınıza birileri girecek , girmezse bence bir sorun var demektir.
O akşam size güzel yemekler hazırlasın bakalım zaten niyeti de belli olur daha iyi anlarsınız , hemen balıklama atlamak isterse romantik yaklaşımlara bence bir durun düşünün. Ama anlayışlı bir yaklaşımı olursa neden olmasın..

erkek milleti
senin bu durumundan faydalanabilir
aman dikkatttşakkıdı

yaklaşık iki yıldır güzel bi söze bakışa çok ihtiyacm vardı.bundan korkuyorum.yoksa günde 50 tane amele oluyo tabi öküz gii bakan asılan.hoş biri güvenilir ama ona ben hoş tepkilerimin bi adım atmasına neden olur mu. diyorum.dedim ya ona güvenyrm ama benim hoş karşılamam ona cesaret verir mi o akşam için o da korkutuyo sadece kapılmak değil yani.bilmiyorum galiba aşık oldum:)az önce yazıştık msn.den.çok şirin

keyfin bilir. sonucunu tahmin ederek gidiyorsun. kısa bir zaman da olduğunu biliyorsun. duymak istediğin ne anlam veremedim.

git yaşa ve gör ne denir ki

son dönemlerim çok kötü.yanlış anlama.hergün evde kendini kasrak oturmak.başını onun omzuna koyamamak bunları belki bilmezsin.bekarken aramazsın.ama hem evli olup hem yaşamamak daha kötü.herkes yaşadığını bilir yanlış anlama.şimdi biraz mutlu gibiyim.ben illa düzgün olsun da bari bununla evleneyim de demiyorum.yana yana koca da aramıyorum.sadece mutlu olmak güzel bi duygu.kendimi bilen biriyim ama neden mutlu olcaksam devam etmeyeyim ditorum.bu beni arada bırakıyo.yoksa kendimi hemen birine yamayayım olayı değil.zaten evlilik kafamda bi dönem uzak.ister istemez.anlıyosun di mi

yemekten sonra olacakları sende tahmin ediyorsun sanki
lmaz:

nsl yani ben de direk niyetli miyim diyosun.sadece o romantikliğin hoşuma gideceğini ve onun bundan cesaret alıp almayacağını demek istedim

arkadaşım ozaman tanımaya çalış aşık oldum galiba falan demişsin ama buda olabilir
yani gittiginizde arkadaşınıza yemekle kalsın
yanlış anlamayın beni ama ateşle barut yanyana durmaz derler
herkes gibi mutluluk seninde hakkın

ama önce tanı kendi duygularından ve onunkiden emin oll

ayrıca "yamamak" lafıı hiç hoş degil bir bayan olarak yakıştıramadım sizelmaz:

nsl yani ben de direk niyetli miyim diyosun.sadece o romantikliğin hoşuma gideceğini ve onun bundan cesaret alıp almayacağını demek istedim

kusura bakma cevap vermek zornda değilsin a.s.

evliliğin kaç yıllıktı ve yaşını merak ettim:kedi:

ya hu sen evli misin değil misindelikafadulden

boşandım.ilk mesajda yazdım ya.evliyken yapacak değilim.o kadar da basit değilim:)

kesin bitti yani

bazı mesajlarından hala evlisin gibi anladım dabilmiyorumkismile

tanımadığın insana ilk başta ne kadar ısınsanda güvenme derim. daha ortada bir şey yokken yemeğini sonra yiyin. böyle aniden gelişen olaylar haz etmem şahsen. pat diye evine davet eden adamdan da:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…