çok mu erken

erken fln değill hem ayrılmişsiniz resmi olarak da...
neden erken olsun ki?
hoşlanıyorsunuz aşığım dıyorsunuz e ayrılmşsiniz guvenıyorsanız gidin...

sonuçta gece orda kalmayacaksınız ki yemek yiyip dönersiniz...siz ona diil kendınıze mi güvenmıyorsunuz ki bişi yapsa hayır diyemem diye mı korkuyorsunuz :) korkmayın bence

zaten kimsenin saygısızlık yapmaya da hakkı yok kırmızı ablanin dediği gibi açık bi portal herkes de istediğini yazıyo ama özelden de tanımadığın birine ne diye bilirsin ki ben burda yeniyim ama önceden beri hep takip ettiğim bi site burası :) bence boşverin ve gönlününuzun dilediğini yapın ama mantıklı olarak

9 ay olmuş eşinden boşanalı..hiç de erken değil.gerçekten düzgün bir insansa tanımanda fayda var.Tanımadan nerden bileceksin doğru bir insan olduğunu..ama yavaş yavaş gelişsin aranızdakiler..sütten ağzın yanmış,bu durum yoğurdu üflemeni gerektirebilir.

erkek vardir..kadinin safligindan veya zor durumundan istifade edip..melek görünümlü olabilir..hic belli olmaz..erkenmi sorusuna cevabim..o senin piskolojine bagli..sen bilirsin..neler yasadigini..yeni bir iliskiye hazir olup olmadigini kendin karar vermen lazim....

9 ay kısa bir zaman değil canim 30 yaşında ve eğitimli bir bayansın kendi kararını en iyi kendin verebilirsin.Ömür boyu da bekar niye yaşayasın ki sevmek sevilmek hakkın yolun açık olsun opuyorumnanaktan

cnm erken olup olmadığına sen karar verebilirsin anca.sonuçta bizler senin

psikolojini tam olarak çözemeyiz.kendine soracağın bazı sorular var bence...hayatımdaki boşluğu

doldurmak içinmi yapıyorum bunu????en önemli soru bu olsa gerek.şöylede birşey var.tanıştığın

beyefendinin kibar ve hoş bir insan olduğunu söylemişsin????bende sana birşey sormak istiyorum iznin

olursa!!!ilk başlarda hepsi böyle olmuyor mu?????? :) :)

Açıkçası oraya gidince ne olacağını sen de biz de biliyoruz.
Ne diyelim ki hayırlısı olsun.

Konu sahibi arkadaş
sanırım yeni erkek arkadaşının evine gitmek için erkenmi diye sormuş...
Yani gidersem çokmu dünden razı gibi rahat bi kadın gibilerinden düşünürmü ve buda ona bazı şeyler için cesaret verirmi diye sormak istemiş...Yani bilemiyorum ben öyle anladım...
Bana sorarsan :
ne kadardır tanıyorsunuz birbirinizi yazmamışsın ama çok çok yeni olduğu belli ..
Çünkü eşinden ayrılalı daha 9 ay olmuş...
ben olsam asla gitmezdim ne gerek var...Hemen eve gitmelere...
Dışarıların suyumu çıktı ...
Dikkatli ol derim...

O yemek mutfakta pisecek ama yemekten sonra bu film nerde biter onu bilemem..

Daha henüz tam iyi bir psikolojide degilsin,insanlar herzaman bu durumda kendilerine iyi niyetle yaklsanlari koruyucu gibi görürler ve düstükleri bosluktan ona sarilarak kurtulacaklarini sanirlar...Siz belki bir nevi evlilikte yasayamadiklarinizi karsi tarafta var olacagini düsünüyorsunuz ama ya sonu hic beklemediginiz bir duruma gelirse ne olacak?
Bence kendinize ve bu durumunuza biraz zaman verin...

Cünkü bir yara baska bir askla yada benzeri seylerle bazen düzelmiyor.
Her insan göründügü gibi degildir,aciniza daha fazla aci katabilir..
Siz yinede ipleri saglam tutun,hic bir sekilde duygusalliginizi karsi tarafa belli etmeyin..

Yavv güzelim, sen bekarsın adam bekar... canın ne isterse onu yaşarsın kimseye de laf etmek, yargılamak düşmez.
ıçinden ne geliyorsa öyle yaşa, tek düsturun kimsenin seni üzecek bir şeye izin vermemek ve ileride pişman olacağın şeyler yaşamamak olsun.
Demem o ki istemeye istemeye hiçbir şey yapma ama içinden geliyosa da ona neee buna nee bize neee, kime nee... hayat senin, nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa gitsin.

burdan pat diye anlatmak istemem yanlış anlama esra.konuşuruz canım.anlıyosun di mi.öptüm

kılzar amma meraklısınız:)1 haftadır çok mutluyum.herkese dilerim

kılzar amma meraklısınız:)1 haftadır çok mutluyum.herkese dilerim

Bize ne tür mutluluk diliyorsun simdi:)
Erkek arkadasimizin evine gidipte yemek yemeyimi diledin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yemegi mutfakta yapti degilmi:tomato:

Kusura bakma biz cok fenayiz,meraktan ölecegizaklinialirimsmile
Yemek yapacakti,sende gidecektin,
Yedigin ictigin senin olsunda gördüklerini anlat bari ayip oluyor ama:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…