79 luyum.3 sene falan sürdü.
kesin bitti yani
bazı mesajlarından hala evlisin gibi anladım dabilmiyorumkismile
tanımadığın insana ilk başta ne kadar ısınsanda güvenme derim. daha ortada bir şey yokken yemeğini sonra yiyin. böyle aniden gelişen olaylar haz etmem şahsen. pat diye evine davet eden adamdan da:ecrin_bebek:
dün biri resimlere bakıp çok hoş olmayan şeyler yazmış bana.çok sinirlendim.çok basitlik.resimleri silmeyi de düşünüyorum.burda böyle mi.bazen yorumlara bakıyorum.ortada bişey yokken namus bekçiliği yapıyolar
dün biri resimlere bakıp çok hoş olmayan şeyler yazmış bana.çok sinirlendim.çok basitlik.resimleri silmeyi de düşünüyorum.burda böyle mi.bazen yorumlara bakıyorum.ortada bişey yokken namus bekçiliği yapıyolar
kimsenin birilerinin bekçiliği yaptığını düşünmedim hiç bir zaman
burda yazan olaylar şahsen bana çok da tınnn...
herkesin kendi hayatı. herkes kendi doğrularını- yanlışlarını yaşar
ha ben burdaki konulara kafamın estiğini yazarım. isteyen beğenir isteyen beğenmez...
konu sahibinin gönlü hoş olsun diye mırın kırın da etmem
burası herkese açık bir portal (erkekler hariç)
isteyen istediğini yazar (site kuralları dahilinde)
konu açılıyorsa tüm üyelerin yorumlarına açıktır
resim ekleniyorsa tüm üyelerin yorumlarına açıktır
bu kadar açık bir portalda her yoruma açık olmak lazım:lepi:
1 tane çocuğum var.orayı bilmiyorum.hızlı hızlı çok soru vardı hesbaı açarken.özelden msj atmış.ordan değil.aptal aptal konuşmuş.senin dediğin mesajı gördüm ben.o normal yazmış arkadaş.ben yanlış anlama.adam delisi değilim.durmumu bilemezsin belki.lütfen böyle yargılanmak istemyrm.yaptığım çok bişey değil.güvenmesem zaten gitmek istemem.ama bu yaptığı ister istemez hoşuma gidr.kaptırır mıyım kendimi bunun için düşündüm
ben sana yaznmadım.burdaki genel yorumlar öyle hep bakıyorum.ayrıca resim olayına gelince kapalı biri yazmış.ben ne kapalılar biliyorum.özel parkları bile var sırf yeyişmek için kapalıların gittiği.insanın resmine bakarak hakaret etmek yotum değildir.lütfen bilmeden yazma.yorum falan değil onlar tanımadan.beni pohpohlamanı da beklemedim ayrıca.veya hoş bişeyler yazmanı da beklemedm.sein yorumlarına eleştiri yapmadım ki hemen sert yazıyosun.
ben sana yaznmadım.burdaki genel yorumlar öyle hep bakıyorum.ayrıca resim olayına gelince kapalı biri yazmış.ben ne kapalılar biliyorum.özel parkları bile var sırf yeyişmek için kapalıların gittiği.insanın resmine bakarak hakaret etmek yotum değildir.lütfen bilmeden yazma.yorum falan değil onlar tanımadan.beni pohpohlamanı da beklemedim ayrıca.veya hoş bişeyler yazmanı da beklemedm.sein yorumlarına eleştiri yapmadım ki hemen sert yazıyosun.
kimsenin birilerinin bekçiliği yaptığını düşünmedim hiç bir zaman
burda yazan olaylar şahsen bana çok da tınnn...
herkesin kendi hayatı. herkes kendi doğrularını- yanlışlarını yaşar
ha ben burdaki konulara kafamın estiğini yazarım. isteyen beğenir isteyen beğenmez...
konu sahibinin gönlü hoş olsun diye mırın kırın da etmem
burası herkese açık bir portal (erkekler hariç)
isteyen istediğini yazar (site kuralları dahilinde)
konu açılıyorsa tüm üyelerin yorumlarına açıktır
resim ekleniyorsa tüm üyelerin yorumlarına açıktır
bu kadar açık bir portalda her yoruma açık olmak lazım:lepi:
çok talihsiz bir yorum olmuş bu... senin de o kapalı bayandan kalır tarafın kalmadı bu yorumunla..
evine yemeğe gitmeye çok acele etme bence, yada gideceksen bile arkadaşınla beraber git.. sonradan pişman olacağın birşeyler yaşamamak için..
ben ilk yorumlarda aldatmış olmuyormu yazıp geri düzeltmiştim cunki evli biri gibi algıladım sizin gibi :)) nitekim yazılımları da az çok bunu gösteriyo gibime geliyo arkadaş yorum yazılsın diye konu açmış yorumlar tahammül edememiş anlamadım :s sonra sizin bu yorumunuzu görünce rahatladım cunki niyet kalp kırmak deil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?